Wpisy 3 079 050 – 3 079 149
28 grudnia 2017 23:49 → 29 grudnia 2017 00:36, 100 wpisów
No tocoś się układ liczb posypał i się nie układa co dalej te same zestawy
te same układ się posypał bo coś się układało teraz układ planetarny sie zmienił może jestem już w innej galaktyce
Mulag ja miałem w Wigilię w Ekstra Pensji 3/5 =25 zł to znaczy że będę cały rok wygrywał bo jak we Wigilię Bożego Narodzenia tak cały rok oj chciałbym
to życzę ci jeszcze w tym roczku coś konkretnego trafić tym bardziej że kołchoz odjeżdża w siną dal
szejk z Arabii saudyjskiej był w zakładzie za interesowany kupnem
plus predatory i monstra też chce kupić cenią sobie takich predatorów
Mulag są tacy co będą robić za kilo bananów i kilo pomarańczy i tylko się nasmarujä kremem.
a co ta wysoka z Jadła Jod narzeka że koniec coś tam goda coś słyszałeś
Mulag musimy się kiedyś zejść tak w cztery oczy to pośmiejemy z tego g..a całego
Mulag{{hej}
Forsami
Witam o Północy
Forsami
Witam o Północy
Tak
niemam cyferek na południe
Mulag a tak poważnie to może pojdzie do Tarnowa bo mąż nowickiej tam robi na zakładzie mięsnym potrzebuje paru jeleni co bedzie robić za banana od wieczora do rana
ale z joda do tarnowa ale może autobus jedzie bezpośrednio to jeleń predator będzie z niej pójdzie nawet patroszyć byczki ma siłę łona
Forsami nastki miałem na wczoraj i wczoraj dały mi 5/8 , 5/8 ale na dziś kupon stracił ważność i sześć nastek przepadło
godzina piąta minut trzydzieści grupa rezerwy szła do cywila nie jedna pana płakała
Forsami-ts oskubie Cię do gołej kości bo wyniki losowań mm,ep,kaskady,ss oraz pewnie tych niby losowych-dl i ml,są losowane na bazie znajomości zagranych układów.
Marek gram żeby mi nic nie zostało bo po mojej śmierci nieroby się bedą bawić za moje oco to to nie
dokładnie Forsami nie ma co zostawiać po sobie nawet organy wewnętrzne trza rozpier... bo komuś by mogli dac
Galik którym ty klonem piszesz wielonikowcó galik galik 1 czy galik 2 a może galik3 pucharu nie dostaniesz za lige Multipasko
Mulag pozakładali se po 20 kont i gryzą jak Hydra a żartować nima komu ...
Forsami,nieroby-oszuści z ts/g-tech już się bawią za twoje,moje i reszty.
Marek opijmy sie zato tak porządnie na koniec roku zycie jest jedno i jedno sedno...Ale bar ale bar ale bar jest wielki
to idż kapnij,mnie nie zależy na nagrodzie,ale kapuś zawsze zostania kapusiem
za mojej podatki też się bawią z Misiewiczami miśkami i innymi stworami takie życie
Ts/g-tech to też podatki i to od stawki,jak nigdzie na świecie.
Galik g...tech mnie to obchodzi ile ty masz rąk..może 5 twoja sprawa i gajowego amnie h...do tego rozumisz czy g..o rozumisz
Marek może i masz racje ale trudno , ale jak masz racje to wiesz że kto ma racje ten stawia kolacje
galik3 a czemu w domu się denerwowałeś że kaska jeszcze nie przyszła
szkoda już się nawet denerwować i poważnie do tego podchodzić szkoda mojego i waszego zdrowia
lub pierwszy milion trzeba ukraść z tym że nie każdym może tak zrobić tego nie dodali
Wszystko jest,"kulson" z naszych podatków,każda styropianowa fortuna.
Mulag czuwaj wypada mi się zdrzemnąć będę jeszczenoi LOTTO 4 Miliony
szkoda że nie zapisują kot gra dali by jakiś medal po roku może książkę do poczytania
Mulag widzę że w szpigowanie się bawisz,nie dość że kapusie to jeszcze szpiedzy ale dno
Marek rozumiem Cię ale jak byś trafił te 2,1 miliona to ustawione masz całe życie
Już jestem
no o jakiś kapusiasz pisze grzecznie ma być bo mój gniew cie dosięgnie żeby później nie było płaczu
Kogo biją ?
Forsami-ja wiem,że 6 nigdy nie trafię ale 5 i 4 w normalnych wysokościach wygrywałem i tylko to co osiągalne mnie interesuje.
Mulag
Mulag jak stanę między nim a Tobą to bedzie koniec sporu
marek-m62 możesz mieć racje ale wydaje mi się że coś można ugrać coś nie precyzuje co ale wydaje mi się że te 5 z5 w mini jest realne
Takie marne odzywki do Milionerów zaczepki jak u go..niarza będzie mi tu taki małolat niepełnoletni mnie Milionera i Mojego Kolege Milionera obrażał przypominam gry liczbowe dozwolone od lat 18 tak samo przebywanie na stronie Multipasko a siusiumajtki spać i mnie nanoc nie w ku...kuryku
Mulag,sorry ale ja w 100% mam rację-gram od ok. 40 lat i nie tylko w Polsce,i widzę co się dzieje.
Czy ja tu komuś wode mące jak ryby łowi nie pasuje mi pasjent to nie odpowiadam a jak już do kogoś pisze to z taktem i żartem co za brak kultury nic tylko portki przeczepać
z pewnością jak tyle grasz to masz jakiś spojrzenie i z pewnością masz racje z tym że ja nie chcę dopuszczać aż tak ostatecznie że nic nie można