Wpisy 3 075 783 – 3 075 882
26 grudnia 2017 20:44 → 26 grudnia 2017 21:41, 100 wpisów
Mogli wyslac bys dla poznaki mogl sobie druk na koszulce zrobić multipaskowicz
Oglądacie czasami chlopaki do wzięcia
Tak
Eh może się przyzwyczai ten co mam go od malego biega bawi się ten co przelazl siadzie pod krzeslem o ile wyjdzie siedzi od dzikusek moi dom jest jego ostatnim domem
Z okolic Białegostoku
Wiem ze tam dziewczyn nie mają wszystkie wyjechały
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
6,8, 19,34,53, 57, 61,62, 75,78
PLUS
41
Parka
26,62
trójka
15,16,17
6,8, 19,34,53, 57, 61,62, 75,78
PLUS
41
Parka
26,62
trójka
15,16,17
Ten pierwszy się przestawil w nocy spi a tez adoptowany roznie czasem cos tam w klatce ugryzie nie jest zle jak się przyzwyczai oby na tyle zeby dawac go do woliery z czasem się tez przestawi mam taka nadzieje a jak nie trudno nie wywale
Emeryt czego blisko emerytury
Ola ten co mam go od malego sam niraz przylazi ma dosc chce do woliery a ten adoptowany ma swoja klatke na sile nie chce go lapac ho wie co przeszedl sam do klatki wlazi wylazi jak wejdzie jest zamykany
Na wybiegu niby wg neta godz na tydz u mnie sa 4-8 h zależy jaki dzień czy wolne czy nie a i tak czasem te 8h malo temu adoptowanemu to wsio jedno jak wyjdzie tylko siedzi ten moi go zaczepia a ten go tylko odgania
Kolejny odcinek kawalerowie do wzięcia
Zbynio ile tego jest chłopaki do wzięcia kawalerowie zaraz pewnie rolnik brak slow
18 64 74
Brajn
Ja mam 75 pewniak,teraz to bez roznicyczuje oddech Rooooooberta w typowaniunie wiem jak to robi...ale jest skuteczny przez te ostatnie 2 tyg
Krasnalek za nie długo trafisz w typowaniach 5/5 w Multi
Ja dziś 50 zakładów mini i dwa exp
Olala45 serio
Nie w tym roku mam 5 razy trafione 4/5 mało liczby chodzi o mini mam zapisane w stałych zestawach
Olala45 moje zapisz i zostaw na stale
Dziś w necie znalazłem wypowiedz Stuhra (seniora)
Kiedy wcześniej była młodszego-zastanawiałem się dlaczego on taki durny
Okazuje się,że wszystko ma po ojcu
Kiedy wcześniej była młodszego-zastanawiałem się dlaczego on taki durny
Okazuje się,że wszystko ma po ojcu
Olala pisz,tylko musisz obserwować losowania i czas,przede wszystkim czas
Dawać losowanie
Islandorka
Kto
Ja mam tak:idę z kuponem skreślonym i jak mi się uda puścić natychmiast:mam wygraną,jak wolna obsługa,to po wygranej.Pouczyła mnie młoda,że jak wchodzę,to wrzucam sobie kupon do maszyny
a ona jak obsłuży,to odbierze i jest
a ona jak obsłuży,to odbierze i jest
isla tak mówi suchara 13,,,,,, a moje to 46
Olala Ja gram na:4/4,5/5,6/6,7/7 czasami na 8/8 jak wygram większą kasę
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102 Ale nogiale kiecka ale szpilki Torsan się ożenił