Wpisy 3 075 079 – 3 075 178
26 grudnia 2017 10:26 → 26 grudnia 2017 12:38, 100 wpisów
Umnie mieszkam nawsiniema zwierząt kot wyszedł tydzień temu jeszcze niewrocil hehe
dziś ostatni dzień świąt dziś śmierć pierwszego męczennika Szczepana
Ciekawe ilu teraz jest takich Szczepanow,co za wiare daliby sie ukamienowac?
nie ma takiej silnej wiary jest zwątpienie przy takiej próbie każdy prawie sie wyłamie sam bym sie wyłamał ze strach przed śmiercią
tomi77 Wspomnę o darze od Ciebie,a tak mądre są,jak do nich mówię,to przewracają ślepkami
i dają do zrozumienia,że kumają:przyjdzie do nogi i się łasi,całkiem to przyjemne
i dają do zrozumienia,że kumają:przyjdzie do nogi i się łasi,całkiem to przyjemne
chyba że bym dostał taki silny znak taką 100% pewność to bym mógł oddać życie najwyraźniej duzo mi brakuje do bycia być tym prawdziwym wierzącym oj dużo mi brakuje
Mulag Przyjdzie czas,że na 100%,będziesz pewny i będzie to piękne doznanie
Moja znajda spi ja fotelu ,znalazl go brata tesciy kolo biedrobnki...wychudzony,zmarnialyteraz prawdziwe zdrowe kocisko,moze spac pol dnia
ja wam powiem że był spór i jest takie to śmieszne dziwne ale prawdziwe i aktulane
jak tak o klotach było pisane to u mnie w bloku koło drzwi wejściowych jest kotem i tekturowy domek w nim kotek obok tego miski i jedzenie no i się zaczeło wojna
Mój tygrys:żóty 8 kg wagi,pościeli nie opuszcza,jak chcę schować,to warczy jak tygrys
Czas podumac nad liczbamiwyrzuccie koncowki 4skupcie sie na 0,1,3,5,2,7
miedzy sąsiadami że go tu nie powinno byc kobieta chodząca do koscioła do sąsiada dostaniech w pier...
mająca już 60 lat taka wojna zawsze się z tego śmiałem że mnie to nie dotyczy i takie coś ale na pewno nie w mojej okolicy a jednak wszędzie tak jest
coś te św nie dają mi wygranych może dziś dwa razy w 1 dzień i wigilie 2 z5 2z 5 może dziś coś lepszego złowię
Ja zatypilem 22,27jedna chociaz niech wejdzie w 2 losowania to sie utrzymam w piatce najlepszych w parachpisalem ze puchar jest moj do konca roku
trzeba pomyśleć co tu w czwartek puścić i zagrać do 27 ważne nic nie wykombinuje 28 coś trza sytemowego zagrać
Miałem,kotkę dachowca:małe to było a jak załapała ciąże,to brzuszek był 2 razy większy od niej,jak się kociła,to musiałem jej służyć,jako akuszer:łapką mnie za rękę złapała i przyjąłem 6 kociątek,po tym łebkiem mnie odepchnęła i urodziła dalsze 7 kociąt,jak przyjechał weterynarz,to nadziwić się nie mógł,zstawił mi tylko jednego kotka
Mulag tez ma troche racji,ustawiania pudel do kotow gdzie popadnie,by byl jest gorsze niz dokarmianie
alfafire Co do keno,to jestem na topie,tylko nie mogę trafić pełnych:6/6,7/7,4/4 i 5/5 już miałem
5 dziesiatek,6 dziesiatek,jednosci ...najmniej przez 3 losowaniaja gram jutro na 14
tomi77 Kot nigdy nie paskudzi kolo swego domku,jak drugi przychodzi,to on znaczy swój teren wokoło domku moczem
Brian bo w keno ostatnio trudno trafić 6/6, 7/7
nawet najbardziej zagorzali Kenowcy narzekają
Trzymam za Ciebie
nawet najbardziej zagorzali Kenowcy narzekają
Trzymam za Ciebie
Ja zjem na obiadek:flaczki,kurczak na winie czerwonym(palce lizać)z piekarnika,buraczki tarte na wióry
w keno dzisiaj dwudziestki na topie
zapewne będzie jakieś pendolinodwudziestek
zapewne będzie jakieś pendolinodwudziestek
Tez we wtorki nie gram,duzy to jyz trzeba w sobote puscic...chociaz 2
Mam dużego na dziś bo puściła na 2 losowania.ale zapewne nawet marnych 24zl .nie będę miala
Wczoraj nawet cwiczyc mnie sie nie chcialo,obzarstwo wychodzi choc ja chudzielec
Olala u mnie to samo człowiek robi szykuje i potem zostaje na tydzień
Z Multi się zapedzilemnajpierw muszę dojść do 5/8 w tygodniuniby łatwe ale to teoria
....>>
ja dziś zaszalałam i zdałam na dl+ to co mam w stałych
mini też stałe
mini też stałe
rosne w sile z kazdo tabletko noopept, co za pewniaki na dzis? oswieccie mnieeee