Wpisy 3 072 202 – 3 072 301
23 grudnia 2017 18:34 → 23 grudnia 2017 20:19, 100 wpisów
doktor2p spoko ale nie mow ze matematyka klamie bo to nie udowodnione stwierdzenie
no dobra zalozmy trafisz 10/10 a 8mln ludzi nie trafi nic (to tez prawdopodobienstwo)
doktor2p prawda jest taka ze kazdy moze wygrac
choc niektorzy nigdy nei wygraja
choc niektorzy nigdy nei wygraja
Przerwa.
Nie warto sobie psuć humoru przed świętami.
Nie warto sobie psuć humoru przed świętami.
ja nie mowie ze matematyka kłamie ale to za mało jak byś miał tak dobry program to byś sianko kosił garściami a na razie to jest tylko sucha teoria która nie przekłada się na realne wyniki
i dobra, jeszcze raz wesołości, i tymczasem -
wędruję zajrzeć do bigosiku {
wędruję zajrzeć do bigosiku {
gra moze mnie duzo mniej kosztowac
a szanse na wygrana mamy takie same
a szanse na wygrana mamy takie same
bo ja mam pod kontrola kazdy system kazde typowanie wiem co ostatnio wchodzi w co grac wszystko podliczone koszty wiem kiedy pewne zestawy whodza itp w glowie tego nie obliczysz czy na kartce papieru
3 071 697. jocia 2017-12-23 (00:35) Nimfa, Nymphicus hollandicus
63 tez fajna, chyba
-------------------------------------
coś w tej kocicy jest-ale co?
uciekam luknąć na karpia
63 tez fajna, chyba
-------------------------------------
coś w tej kocicy jest-ale co?
uciekam luknąć na karpia
Angierski.
Zerknij na to.
wpis 2 904 114 ---->> tu twój program trafił 1/10.
Przerwa
Zerknij na to.
wpis 2 904 114 ---->> tu twój program trafił 1/10.
Przerwa
no ale co z tego ze trafil 1/10 w swojej historii ma tez 0/10
a i ma 9/10
a i ma 9/10
Janosik masz zalozmy takie wyniki typowan
3,1,0,5,4,2,0,3,6,...
czy po jednym losowaniu mozesz stwierdzic czy program dobrze typuje?
3,1,0,5,4,2,0,3,6,...
czy po jednym losowaniu mozesz stwierdzic czy program dobrze typuje?
Angierski historię to ja szanuje żeby mi tak wyszło w realu dziwne że tym zakładem nigdy nie grałem i masz tu 9/10 a tymi co gram to jakieś śmieci ale ja i tak twierdzę że wygrać dasie 10/10 z tym że mnie na prawdziwe granie niestać ja zawsze gram o wysokie kwoty albo o Miliony albo o duże tysiące i dlatego może coś mi wpadło choć wirtualnie więc da sie dasie
Forsami no trzeba puszczac, jak cos sie skresli to trzeba wyslac szkoda tej 9/10
jak wygrac to duzo to tez jest zasada ze przynajmniej jeden raz w zyciu mozna miec duze szczescie
AngierskIduzo siedzisz nad liczbami a nie typujesz na multipasko,jak mymoze pora zaczac od Nowego Roku
nie wiem zobacze czy bedzie mi sie chcialo wklejac liczby z programu
W grze z premedytacją niema dzieła przypadku 10/10 jest jak najbardziej możliwe chociaż wydaje się to nie realne idziemy pod prąd
w kazdym razie liczy sie bardziej moja gra niz typowanie - na real
doktor2p wiesz ile spedzilem przy tym programie godzin masakra
Ja bez programu to co na stałych jeden zakład i jeden z profilu bo będzie pozamykane więc na 7 losowań
byly i 4/5 i raz 5/6 w lotto plus
ktos powie ze trafilem w historii 5/6 juz w lotto plus - brawo
to niech to powtorzy
ktos powie ze trafilem w historii 5/6 juz w lotto plus - brawo
to niech to powtorzy
Forsami no wiem, czasami wystarczy staly zestaw i moze wejsc 5/6
ale co tam jak ktos chce miec wplyw na wygrana powinien kombinowac
zgadzam się- 3 072 260. kogoś zawsze trzeba mieć nad sobą,
choćby do pilnowania duszy
choćby do pilnowania duszy
Ja od N.Roku przeprowadze doswiadczenie.Pierwsza niedziela stycznia 8 mini z maszyny,potem same niedziele do pol roku to samo
ale ja nikomu nie zabraniam wygrywac, ja wybralem swoj sposob i jestem zadowolony
Angierski,milo by byloto jest tak ze ja biore pod uwage tych co sa na forum i typuja,ci co nie pisza niby sa...ale ja tam nie przywiazuje do nich wagi bo ich nie znam
chociaz czasami moze lepiej powinien typowac - sa gorsze i lepsze okresy
tomi77 pomysle nad tym bo trzeba miec cierpliwosc zeby nie spozniac sie z typami bo czasami przegapiam, troche to upierdliwe
Kazdy sposob jest dobry,ja czesto zmieniam styl typ multito daje mizerne efekty
Mozesz typowac jak ja kiedys ,z gory 2 losow ,za to nie bijaa czy nagroda jest...tez nie wiem
Tomi zasada nr 1 nigdy nie gramy z maszyny tzn na chybił trafił to ty masz kombinować co tu wyjdzie i przewidywać a maszyna to nas może w ciemną du..zagonić na taką łatwiznę to idą amatorzy bez obrazy amatorzy
a co do stalych zestawow to wiadomo ze systemem najwiecej sie wygrywa albo skopiowaniem 20 tych samych kombinacji wiec zestawy mnie nie interesuja
W multi typuje sam...wiekszoszoscale w euro pot padlo 7 baniek z ochlapem w polsce,3 wynik w europie...z maszyny
Dzieło przypadku a co jakby nie było metody chybił trafił to co ci co tak grali by nie zagrali czy by im się chciało du..e ruszyć i pomyśleć nawet jak w to sie gra w tego Eurojackpot
zreszta jest jak jest - ja wolalbym 2 zaklady bo tyle puszczam
nie gram duza iloscia bo musialbym chodzic co drugi dzien do bankomatu
Ja czym wiecej trafialem,tym wiecej gralem..az sie utopilemno nie do kilka nca ale zwrot 30 % to juz porazkaA teraz ?ostatnie multi w pn puscilem
12 Milionów w Wejcherowie i 17 w Chojnicach czytam właśnie takie nowinki że ktoś nie odebrał tych wysokich wygranych jak to czytam to pekam ze