Wpisy 3 068 310 – 3 068 409
20 grudnia 2017 18:44 → 20 grudnia 2017 20:07, 100 wpisów
adis, jesli mnie pytasz, to nie wiem, cięzkie typowanie
cos moze z tych > 78,36,73,14... nie wiem ,czy zagram cięzko
cos moze z tych > 78,36,73,14... nie wiem ,czy zagram cięzko
taaaa - superprzyjaciela - nic tak nie robi superprzyjaciela, jak "urazka"
"i wtedy zaczęła się awantura" - wygoogluj, po prostu wygoogluj, o co może chodzić
a jeśli chodzi o zestaw - 36,46, 72 - to oczywiste
"i wtedy zaczęła się awantura" - wygoogluj, po prostu wygoogluj, o co może chodzić
a jeśli chodzi o zestaw - 36,46, 72 - to oczywiste
9,13,25,37,41 dałbym do mini ale nie gram
panie robala ..a to >>...^(...<<
Jestem nie do życia dziś za dużo komputerów, możecie się dziwić ale mam problem ze zrozumieniem niektórych kwestii na prawdę...
taaaa - superprzyjaciela - nic tak nie robi superprzyjaciela, jak "urazka" - nie rozumiem
"i wtedy zaczęła się awantura" wyczytałem, że chodzi o jakąś awanturę w domu między małżonkami tak? (na wstępie nie mam żony tylko partnerkę).
dawno nie wyszło 3/3
po 4/4 co wyszło
wszystko stoi i nie wychodzi 3/3
po 4/4 co wyszło
wszystko stoi i nie wychodzi 3/3
milioner-lotto-no1 spokojnie..przyjdzie czas i wszystko zrozumiesz /chyba/. I...całkiem niezły odstresowacz tu znajdziesz
sześć - ok panie Krzysio
milioner - "urazka" - czyli urazić kogoś, pokazać mu/jej publicznie ( mimo, że pod jakimśtam nickie, dziś takim jutro, albo za chwilę innym ) że - kociopały sadzi i
ariwederczi
milioner - "urazka" - czyli urazić kogoś, pokazać mu/jej publicznie ( mimo, że pod jakimśtam nickie, dziś takim jutro, albo za chwilę innym ) że - kociopały sadzi i
ariwederczi
panie robala ..moze być nazwałeś mnie milionerem ..a tu nie mieli i jeszcze nie było ..to pierwszy raz 6x 6/10 lotko plus ..ja nie grałem \z powodu nie starczy tyle kasa wysłasnia ..jak ty tez nie grasz
20 razy
Robalinku
20 razy ?
3 058 629 ..zauwaz sie robaki
20 razy = denat
robaki ?
Kto ma robaki ?
Sebastian_M..on robal dobry super gosc ..nie dokuczał zadne
13krzysio33 ale realnie mowiac skroconym systemem mialbys chociaz szanse trafic 5/6 czy nawet 6/6 na kilka zakladow
sześć - ok panie Krzysio - to nie do mnie tak?
ariwederczi
kociopały (bzdury albo pierdoły?) a ktoś się tu uraził dzisiaj, że piszesz "urazka"?
ariwederczi
kociopały (bzdury albo pierdoły?) a ktoś się tu uraził dzisiaj, że piszesz "urazka"?
Robalinek jest wporzo
Krzysiek -
wiem, że nie wysłałeś, ale - dlaczego 20 razy ?
Raz, tylko raz - wysłane i mógłbyś dla Naszego Drogiego drugą fabrykę gumofilców wybudować
wiem, że nie wysłałeś, ale - dlaczego 20 razy ?
Raz, tylko raz - wysłane i mógłbyś dla Naszego Drogiego drugą fabrykę gumofilców wybudować
210 zakladow czyli trzeba by bylo puscic 21 zakladow zeby miec 10 % szans albo fuksa
Jeżu Malusieńki
tracę cierpliwość - sorry
pobyjesz tu, być może ogarniesz
papaski
tracę cierpliwość - sorry
pobyjesz tu, być może ogarniesz
papaski
Fabrykę gumofilsów ?
A po co Ci fabryka ?
Dobra robal jak będziesz miał czas to mi wyjaśnisz
3 068 333 ,,angierski okularnikiem ..i co ty nie szatan ,,przesytaj ogłupiom czata
i dobra czas spadam ,,teraz schowam w łózku i okeY
Unia nas każe za jakie grzechy stane zbrojnie za PiS i świętym Jaroslawie
Mój nowy system typowania oparty na średniej matematycznej wylokowanych liczb.
mam nadzieje ze zarobie troche z bitcoinow
zgnoje kantor, zrobie cash out zainwestuje w lepsze koparki i bede kasiasty
zgnoje kantor, zrobie cash out zainwestuje w lepsze koparki i bede kasiasty
poki co jest w belgii jeden kantor (tam maja kase i pokrycie w walucie)
już?
tylko skąd ten oczu wytrzeszcz?
jeszcze nie widziala pacjenta...
tylko skąd ten oczu wytrzeszcz?
jeszcze nie widziala pacjenta...
Do świąt. Ja jeszcze daleko.wszystko w zamrażarce i reszta zamowiona
Zatankowali LPG w aucie bez instalacji. Cztery osoby w szpitalu - kierowca zapomniał że wymontował instalacje gaz wybuchł w bagazniku
Tez czytalemczubek,zaoszczedzil na przegladzie,straci ...na sadzie
ja nawet widziałem jak auto na gaz miało poważny wypadek straż jak dowiedziała się że na gaz nie chciała tak ochoczo pomagać
żart ale miałem kumpla co przez miasto jeździł na takim gazie że przymykał jedno oko żeby nie widzieć podwójnie