Wpisy 3 066 758 – 3 066 857
19 grudnia 2017 17:13 → 19 grudnia 2017 19:21, 100 wpisów
Janosik jak zawieje halny znów bedzie około 15C
Ale kiedy zawieje
my tu uczciwie chcemy wygrac a Janosik i tak ma to gdzieś bo na padnie na bogatych i ma szkoda gadac
to będzie biało i śnieg na te św czy nie chyba z tego co widze nie
nic ide w mapki i nie tylko co tu odrzucić a może zostawić i dołożyć zaraz zobaczymy
3 066 462. megamocny 2017-12-19 (10:22) wejscie drewnianego tygrysa!
40,51 zostaja w bebnie hocus pokus
40,51 zostaja w bebnie hocus pokus
komu płacić za smoka chyba już dawno wyginęły ostatni by w Krakowie
zamiast ubrac kubraki to ludzi musza miec ciepło ja niue grzeje i jakoś wytrzymuje jest cięzko ale daje rade
Jest praca za 4,5tys brutto
potrzebują do CBA, kto chętny?
gdzie bo ja za chwilke bez pracy a CBA Ja chętny żadnej pracy sie nie boje
krasnalek
W praktyce chodzi o tropienie wielkich afer gospodarczych, takich jak wyłudzenia VAT czy nielegalna reprywatyzacja. To najczęściej bardzo skomplikowane sprawy, dlatego CBA są potrzebni wysokiej klasy fachowcy.
3 066 777. adis8 2017-12-19 (17:32) Racibórz
Morawiecki będziemy płacić za Smog
Za wszystko płacimy czy to kasą czy zdrowiem co w tym dziwnego?
Morawiecki będziemy płacić za Smog
Za wszystko płacimy czy to kasą czy zdrowiem co w tym dziwnego?
3 066 788. dreamer1897 2017-12-19 (17:48)
Pierwszy chętny to Schetyna
za to że żyjemy też z pewnością płacimy i że stąpamy stopami po tej ziemi już sprzedanej w obce ręce
Szkolenie kandydata do pracy w CBA trwa aż trzy lata. W tym czasie przydatność do służby poszczególnych osób jest stale sprawdzana.
Do służb mogą wstąpić tylko obywatele Polski o nieskazitelnym charakterze, wykazującym postawę moralną, obywatelską i patriotyczną. Kandydat nie może być karany, a jednocześnie musi dawać rękojmię zachowania tajemnicy.
Przyszły agent ma posiadać co najmniej średnie wykształcenie i wymagane kwalifikacje zawodowe oraz zdolność fizyczną i psychiczną do pełnienia służby.
Do służb mogą wstąpić tylko obywatele Polski o nieskazitelnym charakterze, wykazującym postawę moralną, obywatelską i patriotyczną. Kandydat nie może być karany, a jednocześnie musi dawać rękojmię zachowania tajemnicy.
Przyszły agent ma posiadać co najmniej średnie wykształcenie i wymagane kwalifikacje zawodowe oraz zdolność fizyczną i psychiczną do pełnienia służby.
Kto się nadaje?
to ja mam wyższe tylko nie ma prawo jazdy jestem dobry kocham zwierzęta chyba się nadaje nie karany dobrze wychowany no nie wiem takich jak ja ze świecą szukać w dzisiejszych czasach taki jak ja dinozaur gatunek umarły
3 066 788. dreamer1897 2017-12-19 (17:48)
"Ale przypuszczam, że pan być może wierzy w to co pan mówi"
"Ale przypuszczam, że pan być może wierzy w to co pan mówi"
Widzę na zielonej dobrego "kandydata"
dobra kończę bom na celowniku
dobra kończę bom na celowniku
pasowała by jakaś praca chyba coś w tym CBA by się dla mnie znalazło mam gadane to tez się liczy no nie wiem chyba bym się nadał
Nie przepadam za tym, który to powiedział ale uśmiech Grzesia po tych słowach bezcenny
Schetyn to pierwszy który chciałby zlikwidować CBA
zgadnij dlaczego?
zgadnij dlaczego?
3 066 799
Nie chodziło mi o ciebie tylko o słowa jednego polityka
Nie chodziło mi o ciebie tylko o słowa jednego polityka
3 066 805
sorry nie o 799 tylko o ten wpis mi chodzi
sorry nie o 799 tylko o ten wpis mi chodzi
a jak się sprawdza tu akurat jest PIS ale jak by była inna partia rządząca to sie nazywa atak na opozycje
Mulag na MDOM też potrzebują i jeszcze można poznać Neptuna i jego widły
Już nie długo Neptuna z widłami nie będzie bo to co stworzy my tworzymy i dajemy ludziom na tej ziemi a wiesz dobrze ze to już koniec
ja wczoraj mini na 10 losowań trzy zakąłdy w sobotkę lub piątek lotto na trzy losowania i świeta i spokojnie będę w grze przez św
tyle serce zostawili w tą maszynę kołchozowa z neptunem z widłami na czele
W Multi Multi dzisiaj nie grałem bo kasa idzie jak woda a wygranych brak
Co tam panie za liczby macie?czy jakies ***y
to ja tez mam,Kogut tez czlowiek...tez ma skrzydla podkulone
to ja tez mam,Kogut tez czlowiek...tez ma skrzydla podkulone
Doboju mam nowy system
Średnia tylko chodzi by odpowiednie liczby wybrac z poprzednich losowań by trafić
Inatym polega trudność
71.1.6.65.17.9.34.32.48.22
a setki
*
*!*
*/!\*
*//!\\*
*///!\\\*
*////!\\\\*
*/////!\\\\\*
*//////!\\\\\\*
/__\