Wpisy 30 664 – 30 763
26 października 2008 20:37 → 27 października 2008 21:34, 100 wpisów
"kogucik19" napisał niedawno na forum:
" jestem tak ustawiony ze nie boje sie nikogo i niczego a nie prowadze takiego trybu zycia zeby komus zaszkodzic,wrecz przeciwnie,pomoglem juz nie jednemu czlowiekowi."
..............................................................
No comment....
" jestem tak ustawiony ze nie boje sie nikogo i niczego a nie prowadze takiego trybu zycia zeby komus zaszkodzic,wrecz przeciwnie,pomoglem juz nie jednemu czlowiekowi."
..............................................................
No comment....
Witam,u mnie cienko,TOTO dobrze napisał,nie liczcie że totalizator uratuje wam życie.W stolicy,w większych miastach ludzie mają kasę,tam kolektorzy zarabiają nie złe pieniążki,a my możemy tylko pomarzyć...pozdro
Tak to prawda co napisalem ale nigdy moja pomoc nie polegala na chzardzie.Moge ci w Krakowie zalatwic wizyte u kazdego specjalisty,lekarza i co wiecej potrzebujesz to napisz ale nigdy nie pomoge ci poprzez gry liczbowe.Pierwsza zasada to nie szkodzic.Nawet jak potrzebujesz kasy jestem w stanie ci pomoc i mowie to publicznie,ale nie pomoge ci w grach liczbowych to tylko specjalista od typowania z 40% skutecznoscia.
Dzięki koguciku za dobre chęci.Ja muszę tą forsę wygrać lub zarobić bo zwrócić nie będę w stanie. Dlatego proszę o wędkę a nie o rybę. NIE MA SYSTEMU NA WYGRYWANIE Ale czasem ktoś ma silne przeczucie co do jakiejś liczby i może to zasygnalizować na czacie a my możemy lub nie z tego skorzystać .Ja nie widzę dziś 54 i to napisałam. A czy to prawda czy nie to możecie mnie przegłosować. A poza tym fajnie jest się wspierać duchowo ;-)))
Niektorzy chyba beda mogli magisterke zrobic z tematu "kogut-wypowiedzi i gra progresja"tak uwaznie sie mnie ucza ze nawet wiedza co gdzie jest napisane jestem dumny z siebie ,zebym wiedzial ze bede kiedys tak dokladnie cytowany pisal bym o wiele wiecej ,to dla mnie zaszczyt.No zaczynam rosnac oby mi woda sodowa nie uderzyla do glowy.Widze ze niektorzy sie bardzo staraja ,i to mi sie podoba tak byc powinno,ile wiedzy komus przybylo jak zaczol mnie czytac ,no teraz to klekajcie narody ,z taka wiedza mozna zawalczyc o 40% skutecznosc.
Droga Hosiu mnie kiedys przysnily sie 4 liczby,gralem nimi przez 3 dni w fortunie na wszystkie mozliwosci i ukaldy,i przez 3 dni ani jedna powtarzam ani jedna liczba nie wyszla,z tych co sie przysnily.Wiec widzisz jak to jest z liczbami np.20 chodzi jak szalona a ja ani razu na nia nie zagralem i co wieczor sobie obiecuje zagrac i dzis tez jej nie puscilem,tak ze widzisz ja sie na wrozbite z zakresu liczb nie nadaje.Moja skutecznosc w przeciwienstwie do innych jest tak marna ze strach pomyslec jak bym mial ja komus zaproponowac.
witam! kogucik mógłbyś podać swoje gg mam do Ciebie pytanie...Pozdrawiam wszystkich i życzę wysokich wygranych!!!
KOCIO...o ile się nie myl to:
1-9 różowe,
10-19 niebieskie,
20-29 żółte,
30-39 zielone,
40-49 pomarańczowe
1-9 różowe,
10-19 niebieskie,
20-29 żółte,
30-39 zielone,
40-49 pomarańczowe
Ci potencjalni magistranci , to zapewne studenci psychiatrii lub pedagogiki specjalnej...
"hosia": jakem rycerz ( i to nie ten spod kurnika! ) to zapewniam Cię ,iż jeno połowa mego miecza tkwi obecnie w POCHWIE , więc nie panikuj , bo tu się nie ma co pieścić i TO się musi dziś zmieścić ( w pierwszym lub drugim zakresie oraz P bądź N/P )...
tak na jutro i dodała bym jeszcze 3,8 ////a kto wie czy i dziś nie padną.
"hosia":
Ty nie puszczaj do mnie "bawolego oka" , bo podłoga jest zakurzona i nastąpi zatarcie...i to wcale nie skazania!
Ty nie puszczaj do mnie "bawolego oka" , bo podłoga jest zakurzona i nastąpi zatarcie...i to wcale nie skazania!
Kochani kulkowicze co za wspaniale losowanko na 15 liczb ktore wyslalem to 7 wpadlo i 54 tez dzis wylosowano jak sie ciesze,szkoda tylko ze HOSIA dzis nie wyslalas 54 tak jak pisalem chyba wczoraj to zapewnialem ze do 2-4 losowan 54 wyjdzie i wyszlo,ktos napisze ze fuks ,czy przypadek i bedzie mial racje ze to byl i fuks i czysta kalkulacja z map bo 54 mialo max przerwe 14 losowan,wiec przyjmujac drugie tyle mamy pewnosc.Pozdrawiam.
OPA chyba dzis mielismy nosa wyszlo prawie wszystko co pisalismy rano jestem bardzo zadowolony,pozdrawiam cie sedecznie.
Znane stałym użytkownikom , bo przedstawione jako 2 ostatnie moje metody doboru typów:
a/ "sumowanie pionów"
b/ suma 1.liczby sortowanej i wszystkich pozostałych począwszy od 11.sortowanej z ostatniego losowania
dały dziś doskonałe efekty...
Ad. a/
12+6+12=30 WESZŁO
22+14+18=54 WESZŁO
35+19+20=64 WESZŁO
29+24+21=74 WESZŁO
Istniało na dziś w zakresie do 80 tylko 6 typów wg tego sumowania pionów i efekt to trafienie 4z6 czyli skuteczność tej metody to trafienie 66,66% w obrębie typowanych tą metodą liczb
Ad. b/
1+58=59 WESZŁO
1+61=62 WESZŁO
1+65=66 WESZŁO
1+68=69 WESZŁO
1+70=71 WESZŁO
1+73=74 WESZŁO
czyli weszło 6z10 liczb , dając skuteczność tej metody na poziomie 60% trafień w obrębie typowanych liczb.
Pozdrawiam.
a/ "sumowanie pionów"
b/ suma 1.liczby sortowanej i wszystkich pozostałych począwszy od 11.sortowanej z ostatniego losowania
Ad. a/
12+6+12=30 WESZŁO
22+14+18=54 WESZŁO
35+19+20=64 WESZŁO
29+24+21=74 WESZŁO
Istniało na dziś w zakresie do 80 tylko 6 typów wg tego sumowania pionów i efekt to trafienie 4z6 czyli skuteczność tej metody to trafienie 66,66% w obrębie typowanych tą metodą liczb
Ad. b/
1+58=59 WESZŁO
1+61=62 WESZŁO
1+65=66 WESZŁO
1+68=69 WESZŁO
1+70=71 WESZŁO
1+73=74 WESZŁO
czyli weszło 6z10 liczb , dając skuteczność tej metody na poziomie 60% trafień w obrębie typowanych liczb.
Pozdrawiam.
Gratuluję wszystkim nosa do 54 :)Ja i tak nie grałam (zamknięta kolektura) tylko typowałam. Przyoszczędziłam bo wyszłoby mi 2/5
UWAGA: jest jeszcze lepiej niż początkowo podałem , bo moja metoda "sumowania pionów" dała jednak 5z6 możliwych trafień , a więc skuteczność na poziomie 83,33% w obrębie typowanych tą metodą liczb!!!
Poprawione wyniki:
"0688. Znane stałym użytkownikom , bo przedstawione jako 2 ostatnie moje metody doboru typów:
a/ "sumowanie pionów"
Ad. a/
04+01+01=06 WESZŁO
12+6+12=30 WESZŁO
22+14+18=54 WESZŁO
35+19+20=64 WESZŁO
29+24+21=74 WESZŁO
Istniało na dziś w zakresie do 80 tylko 6 typów wg tego sumowania pionów i efekt to trafienie 5z6 czyli skuteczność tej metody to trafienie 83,33% w obrębie typowanych tą metodą liczb
Ad. b/
1+58=59 WESZŁO
1+61=62 WESZŁO
1+65=66 WESZŁO
1+68=69 WESZŁO
1+70=71 WESZŁO
1+73=74 WESZŁO
Pozdrawiam.
"0688. Znane stałym użytkownikom , bo przedstawione jako 2 ostatnie moje metody doboru typów:
a/ "sumowanie pionów"
Ad. a/
04+01+01=06 WESZŁO
12+6+12=30 WESZŁO
22+14+18=54 WESZŁO
35+19+20=64 WESZŁO
29+24+21=74 WESZŁO
Istniało na dziś w zakresie do 80 tylko 6 typów wg tego sumowania pionów i efekt to trafienie 5z6 czyli skuteczność tej metody to trafienie 83,33% w obrębie typowanych tą metodą liczb
Ad. b/
1+58=59 WESZŁO
1+61=62 WESZŁO
1+65=66 WESZŁO
1+68=69 WESZŁO
1+70=71 WESZŁO
1+73=74 WESZŁO
Pozdrawiam.
Metoda genialna taka skutecznosc hoho szkoda ze po 22 bo bym wyslal i bylo by wiecej do wyjecia a tak to tylko 3726.80 .A na jutro ktora metoda zagrac zeby sie sprawdzila przed a nie po losowaniu.
Wedlug mojej metody rzucania okiem na mapy proponuje poki nie poznamy metody doboru liczb wymyslonych przez innego znawce wyslac jutro liczby: 33,13,53,7,16,31,56,75 i tak sie zastanawiam nad 40 i niech bedzie ta 40.Podaje przed losowaniem,bo po to bym podal inne i wiecej ale nie kazdy ma tyle zdolnosci.
Debilku!
Ta metoda jest tu od
kilku tygodni wszystkim
potrafiącym czytać i
liczyć znana , bo podałem
ją przecież do publicznego spożytkowania...
Naucz się czytać i liczyć a też będziesz ją znał.
To były te KONKRETY , ale
jak ktoś jest analfabetą
, to jego strata.
Ta metoda jest tu od
kilku tygodni wszystkim
potrafiącym czytać i
liczyć znana , bo podałem
ją przecież do publicznego spożytkowania...
Naucz się czytać i liczyć a też będziesz ją znał.
To były te KONKRETY , ale
jak ktoś jest analfabetą
, to jego strata.
metoda sumowania pionów w ostatnich 57 losowaniach przyniosła następujący efekt
trzeba było wysłać zakładów za 958 złotych
wygrane wyniosły 176 złotych
totalizator zyskał na tej metodzie 782 złote
każdy kto grał tą metodą stracił 782 złote
trzeba było wysłać zakładów za 958 złotych
wygrane wyniosły 176 złotych
totalizator zyskał na tej metodzie 782 złote
każdy kto grał tą metodą stracił 782 złote
vvv:
Tyle tylko , że Ty nie potrafisz albo czytać albo myśleć , bo to są metody do grania zakładami wielosystemowymi , według podanych tu przeze mnie metod , w których do sukcesu , czyli zysku wystarczy skuteczność od 33,33% don 40% - w zależnośći od konkretnej już metody gry spośród kilku tu podanych.
Tak więc nie podniecaj się a czytaj zanim ponownie napiszesz , bo głupio napisałeś ...
Tyle tylko , że Ty nie potrafisz albo czytać albo myśleć , bo to są metody do grania zakładami wielosystemowymi , według podanych tu przeze mnie metod , w których do sukcesu , czyli zysku wystarczy skuteczność od 33,33% don 40% - w zależnośći od konkretnej już metody gry spośród kilku tu podanych.
Tak więc nie podniecaj się a czytaj zanim ponownie napiszesz , bo głupio napisałeś ...
Dodam tylko ,że kalkulacje zysku poprzednio tu podawanymi metodami gry - robione są według najwyższych na rynku kursów ML z firmy FORTUNA ( np.za 4 liczby kurs 200 a więc przy stawce 2zł to: 200x0,9x2zł=360zł netto ).
Oczywiscie ze nikt nie potrafi liczyc ani myslec bo patent na myslenie ma tylko jeden czlowiek na tym czacie i jego zdanie jest swiete,posylajac w fortunie ,a zreszta po co sie produkowac ,jak i tak tylko jeden ma racje i basta.Niestety jak ludzie potraca to sie przekonaja.
Aby nikt nie miał
wątpliwości , to podaję
wpis , w którym po raz
pierwszy podałem tu tę
metodę "sumowania typów"
a było to 12.10 , czyli
14 dni temu:
"29756. Zwracam uwagę na
kolejną możliwą metodę
doboru typów:
Z sortowanych wyników 3
ostatnich losowań,czyli
na dziś z losowań z 9,10
i 11 października -
dokonujemy zsumowania
odpowiednio:
a/ liczb będących w w/w
dniach na miejscu
pierwszym,drugim itd.
Na dziś te sumowania ( w pionie! ) dały taki oto efekt:
2+4+4=10 WESZŁO
4+5+7=16 WESZŁO
5+6+8=19 WESZŁO itd.
Pzdr.
edi8 2008-10-12 (22:25
........................................................................
wątpliwości , to podaję
wpis , w którym po raz
pierwszy podałem tu tę
metodę "sumowania typów"
a było to 12.10 , czyli
14 dni temu:
"29756. Zwracam uwagę na
kolejną możliwą metodę
doboru typów:
Z sortowanych wyników 3
ostatnich losowań,czyli
na dziś z losowań z 9,10
i 11 października -
dokonujemy zsumowania
odpowiednio:
a/ liczb będących w w/w
dniach na miejscu
pierwszym,drugim itd.
Na dziś te sumowania ( w pionie! ) dały taki oto efekt:
2+4+4=10 WESZŁO
4+5+7=16 WESZŁO
5+6+8=19 WESZŁO itd.
Pzdr.
edi8 2008-10-12 (22:25
No ale na szczescie nikt nie straci bo jedna z metod wedlug ktorej dobieramy liczby bedzie ogloszona po losowaniu w zaleznoci do ktorej metody wiecej liczb mozna dopasowac,to genialne posuniecie takiej metody nikt jeszcze nie odkryl,czyli metoda polega na dopasowaniu jak najwiekszej ilosci wylosowanych liczb,do ktorejs metody ich typowania,GENIALNE,fakt ze jest to odkrywcza metoda przez nikogo jeszcze nie zastosowana.
przepraszam wszystkich za swój poprzedni wpis
pomyliło misie
niedzielne rozlewinienie
podaję jeszcze raz
metoda sumowania pionów w ostatnich 4192 losowaniach przyniosła następujący efekt
trzeba było wysłać zakładów za 10472,5 złotych
wygrane wyniosły 5924 złotych
totalizator zyskał na tej metodzie 4548,5 złote
każdy kto grał tą metodą stracił 4548,5 złote
pomyliło misie
niedzielne rozlewinienie
podaję jeszcze raz
metoda sumowania pionów w ostatnich 4192 losowaniach przyniosła następujący efekt
trzeba było wysłać zakładów za 10472,5 złotych
wygrane wyniosły 5924 złotych
totalizator zyskał na tej metodzie 4548,5 złote
każdy kto grał tą metodą stracił 4548,5 złote
pan mądraliński powie co jutro wejdzie dzisiaj, czy dopiero jutro po losowaniu?
Kogut , ty debilu!
Skoro ponoć potrafisz czytać i liczyć , to nie oczekuj śnięty ze starości leszczu ,że ci ktoś na patelni wszystko przyniesie.
Metody są wszystkim prezentowane , a czy ktoś sobie zagra nimi w sposob jaki ja także tu podałem - czy po swojemu to sprawa każdego gracza indywidualna, jak gra i gdzie to robi.
Kalkulację robię wg kursów FORTUNY i dlatego do zysku wystarcza skuteczność 33,33 - 40%.
W TS taka skuteczność zysku nie da - ale ja zawsze jasno piszę gdzie są najwyższe kursy.
Tu nic nie jest skrywane - tylko jeden głąb nad głąby o nicku "kogucik19" ma z tym problemy , że nikt za niego nie zrobił zsumowania...
ZROZUM CIEMNA MASO , że metoda jest wszystkim znana a jej wyniki są na dany dzień sprawdzalne DOPIERO PO LOSOWANIU , a samo losowanie nie zmienia przecież tego jakie to liczby w tej metodzie na dany dzień mają wystąpić , bo wynika to z poprzednich , zakończonych dawno losowań.
Skoro ponoć potrafisz czytać i liczyć , to nie oczekuj śnięty ze starości leszczu ,że ci ktoś na patelni wszystko przyniesie.
Metody są wszystkim prezentowane , a czy ktoś sobie zagra nimi w sposob jaki ja także tu podałem - czy po swojemu to sprawa każdego gracza indywidualna, jak gra i gdzie to robi.
Kalkulację robię wg kursów FORTUNY i dlatego do zysku wystarcza skuteczność 33,33 - 40%.
W TS taka skuteczność zysku nie da - ale ja zawsze jasno piszę gdzie są najwyższe kursy.
Tu nic nie jest skrywane - tylko jeden głąb nad głąby o nicku "kogucik19" ma z tym problemy , że nikt za niego nie zrobił zsumowania...
ZROZUM CIEMNA MASO , że metoda jest wszystkim znana a jej wyniki są na dany dzień sprawdzalne DOPIERO PO LOSOWANIU , a samo losowanie nie zmienia przecież tego jakie to liczby w tej metodzie na dany dzień mają wystąpić , bo wynika to z poprzednich , zakończonych dawno losowań.
vvv:
myślałem,że jesteś tylko trochę nieuważny ale Ty jesteś zwykłym idiotą!
Jeżeli element gry na zakłady wielosystemowe , czyli składane - traktujesz jako całość to jesteś dureń , bo to nie o to chodzi....
Do przedszkola więc odsyłam , bo aby tak grać to choć trochę trzeba mieć doświadczenia i znać oraz rozumieć nomenklaturę dotyczącą gier losowych...
myślałem,że jesteś tylko trochę nieuważny ale Ty jesteś zwykłym idiotą!
Jeżeli element gry na zakłady wielosystemowe , czyli składane - traktujesz jako całość to jesteś dureń , bo to nie o to chodzi....
Do przedszkola więc odsyłam , bo aby tak grać to choć trochę trzeba mieć doświadczenia i znać oraz rozumieć nomenklaturę dotyczącą gier losowych...
Jest tylko jeden czlowiek na tym czacie ktory zna nomenklature dotyczaca gier liczbowych reszta to idjoci ,debile,alkocholicy jeden ci genialny sie uchowal bo po losowaniu potrafi liczby przewidziec,a metod ma tyle ze zawsze cos dopasuje i zawsze ma wytlumaczenie ze gdybys gral 33 metoda to bys wygral ale grales 18 metoda tos przegral,i to jest genialne posuniecie i to moge uznac za konkret,nikt na to jeszcze nie wpadl.Zawsze po losowaniu wiadomo jaka metoda jest skuteczna ,a przed to niestety nic jak zwykle nie wiadomo,genialne posuniecie,cos takiego wymyslec to fak musi bys to wyjatkowy umysl.
Kogut , ty debilu!
Do betonu się jedynie
nadajesz
albo jako matryca do
produkcji
PUSTAKÓW...ha,ha,ha
Do betonu się jedynie
nadajesz
albo jako matryca do
produkcji
PUSTAKÓW...ha,ha,ha
...
.......................
"myslenie ma przyszłosc"
Zeby byla jasnosc to ja kogut nie krytykuje metody,bo gdyby byla 1 to bylo by proste.Na dzis 1+1+6=8 3+8+8=19 6+12+9=27 14+18+15=47 tak wiec wedlug metody opisanej dzis pewniakami sa 8,19,27,47.Wiec pozyjemy zobaczymy.Akurat ja zadnej z tych liczb nie wysylam dzis wiec nie mozna mnie posadzic o korzystanie z tej genialnej metody.Metod doboru liczb moze byc tyle ile mozna stwozyc kombinacji z liczb i tak nimi manipulowac zeby wynik byl zawsze mniejszy od 80.Tylko nalezy sobie zadac pytanie o skutecznosc tej metody,czyli srednio co ile ona sie sprawdza i czy naklady na ta gre nie beda wieksze od zyskow i takiej odpowiedzi oczekuje od tych ktorzy zagrali,lub graja ta metoda i tylko te metode bede testowal bo wszystkie metody wziete pod uwage zaciemnia nam konkretny efekt.Autor nie przedstawil wynikow nawet opartych na kilkunasu losowaniach,jak to sie ma ze skutecznoscia,stratami,zyskami,a chyba wszyscy tego oczekuja,i ja to nazywam konkretem,kazdy jak cos odkryje musi udowodnic skutecznosc i oplacalnosc i koniec to jest to co interesuje gracza.Po co wszystkich wyzywac,posylac do przedszkola,jak mozna zrobic symulacje i wszystko sie okaze jak to sie ma w rzeczywistosci,i ja tego od autora oczekuje,czy to duzo.Autor metody jak to jest w cywilizowanym swiecie powinien udowodnic ze metoda dala w okresie 100 losowan zysk rzedu nawet 1 zeta ale zysk,a nie strate,kazdy cos co wymysli musi udowodnic ze jest to oplacalne. metody
Jezeli teraz zagramy w fortunie na 4 liczby z kursem 200 to jak trafimy ta 4 bezblednie za stawke podstawowa 2 zeta to wygramy 360 zeta czyli mozemy probowac 180 razy zagrac i jak choc raz trafimy 4 to wyjdziemy na 0 a jak w ciagu tych 180 razy 2 x trafimy bezblednie 4 to jestesmy na plusie.I teraz pytanie czy uda nam sie ta metoda trafic 4 przez 180 dni i prosze o odpowiedz.Oczywiscie ta 1 metoda sumowania pionow.
kogucik ja gram w fortunie ale system 5 z 8,tak srednio raz w miesiacu trafie.ale gram na przedzialy(np od dzis wybieram 8 liczb z przedzialu 20-30,za 8 zl - 128 do odbioru,raz sie trafilo 6 w tym systemie-wygrana 770 zl,na 4 liczby duzo ludzi z tego co wiem wygrywa
Dlatego tak wazne jest przedstawienie przez autora symulacji jak czesto ta 4 wytypowana jak pisze w wyniku sumowania 4 pierwszych liczb wynikow sortowanych jest skuteczna bo jak na 360 zeta mam czekac pol roku to dramat ale jak to wystapi 4 x w miesiacu mozna sie zastanowic i o to pytam autora i to jest ten konkret o ktory pytam w kolko az do znudzenia.
Szanowny P.Adamie to ja rozumie i mozna tak grac tylko takie udowodnienie oplacalnosci tak glosno rozdmuchanej genialnej metody spoczywa na autorze tego odkrycia. Ja osobiscie mam sceptyczne podejscie do gry systemowej w gry liczbowe ale jezeli ktos ma inne zdanie i jeszcze wygrywa to czemu nie.Zycze Panu samych sukcesow i pozdrawiam.
ja również pozdrawiam,choc rzadko sie odzywam ,czesto czytam wypowiedzi na czacie a widze matycz również zamilkł,milego dnia życzę
Tu nawet nie chodzi o zyski tylko o sposob doboru liczb.Pan wybiera 8 liczb z danego zakresu i gra nimi az do skutku i to jest sposob prosty i konkretny.Ja nie raz obstawilem 10 liczb od 1 do 10 i w przeciagu 10 losowan wszystkie weszly,ale tu chodzi o dobor liczby genialna metoda sumowania pionow,i ja domagam sie od autora przedstawienia skutecznosci tej metody przez okres np.100 losowan.
"kogucik19":
Kilka dni temu , bo 22.10 o godzinie 11.28 , w zapewne znanym ci wątku na forum pt." Typujemy parzyste/nieparzyste" , udzieliłem odpowiedzi w tej sprawie koledze o nicku " mloin" i mogę tylko zacytować tu ( skoro jednak nie znasz tamtego wątku...) tamtą odpowiedź:
"
"mloin":
Co do Twojego pytania odnośnie metody "sumowania pionów", to jest to
zupełnie świeży mój pomysł na dobór typów i zamieściłem go na mini czacie
bezpośrednio po jego "odkryciu" - wpisem nr 29756 w dniu 12.10.
Spotkało to się z zainteresowaniem wielu osób, a kolega "zen" wykonał
nawet w excelu statystyki gry tą metodą i podał na mini czacie adres do
ściągnięcia ich sobie.
Ten w/w sposób doboru typów nie jest sam w sobie całą metodą - a
jedynie jej elementem, w ramach mojego szerszego projektu, jaki tu co do
założeń wyłożyłem, gdy na to forum w końcu czerwca zawitałem...
Moim docelowym założeniem jest ( gdyż nie jestem w gry losowe czynnie
jako gracz dotąd zaangażowany ) po przeanalizowaniu dużej ilości
rozmaitych modeli doboru typów - wybranie z nich takich , które grane
równolegle, będą dawały skuteczność łączną ok.40% pośród granych liczb.
Ta w/w skuteczność, jest do generowania zysków zupełnie mi
wystarczajacą.
Wtedy dopiero więc , gdy zakończę rozpoczęty w/w projekt - pomysły
dotychczas tu zgłoszone w ilości już kilkunastu rozmaitych oraz te , które
jeszcze się zrodzą - powstanie METODA , w ramach której zapewne
znajdzie się jako jej składowa, także ta znana Ci jako " sumowanie
pionów...".
Zaś na mini czacie podałem już , w jaki sposób
- BO NIE W FORMIE KLASYCZNYCH , PROSTYCH ZAKŁADÓW - będę grał typami wygenerowanymi z wyselekcjonowanych metod.
Będzie to poprzez nadawanie zakładów wielosystemowych , składanych i kilka modeli takiej gry w ostatnim czasie tu już zamieściłem.Konieczność opracowania kilku modeli takiej gry ( a nie jednego! ) wynika z tego , iż każdorazowo zmienną jest ilość liczb generowanych przez np.tę metodę "sumowania pionów" bo raz do sumy 80
mamy ( jak wczoraj ) 6 pionów a w inny dzień tylko 5 lub 7. Tak więc zmieniaja się parametry systemów w skład gry na zakłady wielosystemowe się składające.
Żadna z oddzielnych metod doboru typów , nie może -co jest chyba zrozumiałe - mieć stale wysokiej skuteczności a jedynie taką jaką właśnie założyłem teoretycznie:czyli ma swoje minima oraz maksima.
Stąd w tym w/w projekcie dobór wielu metod , granych równolegle - w celu uzyskania zakładanej skuteczności trafień w obrębie typowanych liczb na poziomie ok.40%.Nie mam bowiem cienia wątpliwości , że nigdy nie będzie tak aby wszystkie metody zarówno jednego dnia zawiodły , jak i przyniosły 100%-ową skuteczność.Natomiast mnie interesuje ten średni wynik z kilku metod.
Tak więc taka gra ma z samego swego założenia charakter długofalowy a jej efekty powstają wobec tego ,że wygrana powstaje jako ILOCZYN równoległych trafień w składowych elementach całej metody.
P.s: falowość efektów tych 2 ostatnio tu zaprezentowanych metod , które wczoraj miały swoje bardzo dobre wyniki - są doskonale widoczne w tej w/w statystyce , którą dla tych obu metod wykonał kolega "zen".
Kilka dni temu , bo 22.10 o godzinie 11.28 , w zapewne znanym ci wątku na forum pt." Typujemy parzyste/nieparzyste" , udzieliłem odpowiedzi w tej sprawie koledze o nicku " mloin" i mogę tylko zacytować tu ( skoro jednak nie znasz tamtego wątku...) tamtą odpowiedź:
"
"mloin":
Co do Twojego pytania odnośnie metody "sumowania pionów", to jest to
zupełnie świeży mój pomysł na dobór typów i zamieściłem go na mini czacie
bezpośrednio po jego "odkryciu" - wpisem nr 29756 w dniu 12.10.
Spotkało to się z zainteresowaniem wielu osób, a kolega "zen" wykonał
nawet w excelu statystyki gry tą metodą i podał na mini czacie adres do
ściągnięcia ich sobie.
Ten w/w sposób doboru typów nie jest sam w sobie całą metodą - a
jedynie jej elementem, w ramach mojego szerszego projektu, jaki tu co do
założeń wyłożyłem, gdy na to forum w końcu czerwca zawitałem...
Moim docelowym założeniem jest ( gdyż nie jestem w gry losowe czynnie
jako gracz dotąd zaangażowany ) po przeanalizowaniu dużej ilości
rozmaitych modeli doboru typów - wybranie z nich takich , które grane
równolegle, będą dawały skuteczność łączną ok.40% pośród granych liczb.
Ta w/w skuteczność, jest do generowania zysków zupełnie mi
wystarczajacą.
Wtedy dopiero więc , gdy zakończę rozpoczęty w/w projekt - pomysły
dotychczas tu zgłoszone w ilości już kilkunastu rozmaitych oraz te , które
jeszcze się zrodzą - powstanie METODA , w ramach której zapewne
znajdzie się jako jej składowa, także ta znana Ci jako " sumowanie
pionów...".
Zaś na mini czacie podałem już , w jaki sposób
- BO NIE W FORMIE KLASYCZNYCH , PROSTYCH ZAKŁADÓW - będę grał typami wygenerowanymi z wyselekcjonowanych metod.
Będzie to poprzez nadawanie zakładów wielosystemowych , składanych i kilka modeli takiej gry w ostatnim czasie tu już zamieściłem.Konieczność opracowania kilku modeli takiej gry ( a nie jednego! ) wynika z tego , iż każdorazowo zmienną jest ilość liczb generowanych przez np.tę metodę "sumowania pionów" bo raz do sumy 80
mamy ( jak wczoraj ) 6 pionów a w inny dzień tylko 5 lub 7. Tak więc zmieniaja się parametry systemów w skład gry na zakłady wielosystemowe się składające.
Żadna z oddzielnych metod doboru typów , nie może -co jest chyba zrozumiałe - mieć stale wysokiej skuteczności a jedynie taką jaką właśnie założyłem teoretycznie:czyli ma swoje minima oraz maksima.
Stąd w tym w/w projekcie dobór wielu metod , granych równolegle - w celu uzyskania zakładanej skuteczności trafień w obrębie typowanych liczb na poziomie ok.40%.Nie mam bowiem cienia wątpliwości , że nigdy nie będzie tak aby wszystkie metody zarówno jednego dnia zawiodły , jak i przyniosły 100%-ową skuteczność.Natomiast mnie interesuje ten średni wynik z kilku metod.
Tak więc taka gra ma z samego swego założenia charakter długofalowy a jej efekty powstają wobec tego ,że wygrana powstaje jako ILOCZYN równoległych trafień w składowych elementach całej metody.
P.s: falowość efektów tych 2 ostatnio tu zaprezentowanych metod , które wczoraj miały swoje bardzo dobre wyniki - są doskonale widoczne w tej w/w statystyce , którą dla tych obu metod wykonał kolega "zen".
No i sie stalo to na co czekalem projekt jest jeszcze nie gotowy ale juz o nim tyle krzyku narobiles ze lotto myslalo o zamknieciu kolektor.Moze swoj sukces oglos jak dokonczysz swe dzielo do konca.Kazde urodzone dziecko jak jest zdrowe i silne to jest dobrze i nikt nie pyta rodzicow jak go zrobili tylko ze jest zdrowy,silny i chowa sie dobrze.Pochwal sie jak skonczysz eksperymentowac a nie krzycz o metodach ktore sa dopiero w powijakach.Powinienes zostac pijarowcem rzadu,jeszcze nic nie zrobione a szumu z tego wiele,nmie spodziewalem sie takiego zakonczenia genialnej metody,obym ja staruch dozyl konca i choc raz zagral genialna metoda zapweniajac potomstwu,wielka gorowke choc na dzien dzisiejszy sa zabezpieczeni w odpowiedniej wysokosci i to walorami ktore bez wzgledu na sytuacje ekonomiczna beda w cenie,i ich wartosc zawsze bedzie rosla.Ale od przybytku glowa nie boli tylko zebys sie do euro 2012 wyrobil z zakonczeniem sposobu ze skutecznoscia 40% (to sa takie jaja z ta skuteczniscia).Choc wiem i moge sie zalozyc ze nigdy takiej skutecznosci nie osiagniesz.Czyli juz wiem ze domu nie ma ludzie nie mieszkaja a fundamenty dopiero powstaja.OK tak trzymac a ja glupi kogut konkretow sie domagam od tego czego nie ma.Jaja panskie az sie smiac teraz chce,nie bede cie wyzywal tak jak ty mnie bo nie znize sie do twojego poziomu.Zal mi ciebie jeszcze jeden nawiedzony.
Kogut!
To ty się - jako jedyny - nawet nie orientujesz w tym co się od dawna w macierzystym twoim wątku ( parzyste/nieparzyste )znajduje...Bo ja jedynie teraz zrobiłem powtórkę z dawnego wpisu sprzed kilku dni , z odpowiedzi koledze "mloin" udzielonej.
A ty bijesz tu pianę dając kolejny dowód , że jesteś najgłupszym graczem gier losowych w Polsce.
Bo tylko ty nadal nic nie rozumiesz i nic nie wiesz z tego - co dawno masz od długiego czasu wyłożone....
Jesteś zwykłym pieniaczem , który każdy dzień bez wywołania awantury uważa za stracony.A awantury wywołujesz z powodów nieuzasadnionych - dla zasady.Jesteś więc zwykłym chamem i prostakiem!!!
Zaś co do samej metody "sumowania pionów" , to od jej tu na mini czacie zaprezentowania po moim jej "odkryciu" w dniu 12.10 dała już takie wyniki jak trafienia:
12.10 4z8 skuteczność:50%
13.10 3z7 -,,- 42,85%
14.10 2z6 -,,- 33,33%
16.10 5z7 -,,- 71,42%
19.10 3z7 -,,- 33,33%
21.10 3z7 -,,- 33,33%
26.10 3z7 -,,- 5z6 83,33%
Tak więc na 14 dni ( 12.10-26.10 ) 7 razy spełniła stawiane jej oczekiwania jako SKŁADOWY ELEMENT w ramach budowanej przeze mnie docelowej metody.
Co oczywiście nie oznacza , że grając tą metodą "sumowania pionów" od dnia jej tu zaprezentowania , nie można było zarobić na niej przez te 2 tygodnie , patrząc na wyniki a grając nawet w TS na zwykły prosty zakład za 2,50zł.
Zróbmy wyliczenie począwszy od następnego dnia od wskazania tej metody, czyli dopiero od 13.10...
Koszty:
13 dni x2,5=35zł
Trafienia:
a/ 3x2zł ( 3x 3z7 )
b/ 1x20zł ( 5z7 )
c/ 1x120zł ( 5z6 )
RAZEM:146zł
ZYSK NETTO:146zł-35zł=111zł
111zł:35zł=3.17x100=317%
Każda złotówka włożona w grę tę metodą od następnego dnia od jej tu wskazania dała zysk 3,17zł , czyli procentowy zysk od włożonej w grę kasy przyniósł 317%...
Tak więc wcale nie jest wykluczone , że i w następnym okresie przy zachowaniu tej widocznej falowości ( wczoraj była górka! ) zysk będzie nadal można na niej generować przy grze płaską stawką i to w TS...
To ty się - jako jedyny - nawet nie orientujesz w tym co się od dawna w macierzystym twoim wątku ( parzyste/nieparzyste )znajduje...Bo ja jedynie teraz zrobiłem powtórkę z dawnego wpisu sprzed kilku dni , z odpowiedzi koledze "mloin" udzielonej.
A ty bijesz tu pianę dając kolejny dowód , że jesteś najgłupszym graczem gier losowych w Polsce.
Bo tylko ty nadal nic nie rozumiesz i nic nie wiesz z tego - co dawno masz od długiego czasu wyłożone....
Jesteś zwykłym pieniaczem , który każdy dzień bez wywołania awantury uważa za stracony.A awantury wywołujesz z powodów nieuzasadnionych - dla zasady.Jesteś więc zwykłym chamem i prostakiem!!!
Zaś co do samej metody "sumowania pionów" , to od jej tu na mini czacie zaprezentowania po moim jej "odkryciu" w dniu 12.10 dała już takie wyniki jak trafienia:
12.10 4z8 skuteczność:50%
13.10 3z7 -,,- 42,85%
14.10 2z6 -,,- 33,33%
16.10 5z7 -,,- 71,42%
19.10 3z7 -,,- 33,33%
21.10 3z7 -,,- 33,33%
26.10 3z7 -,,- 5z6 83,33%
Tak więc na 14 dni ( 12.10-26.10 ) 7 razy spełniła stawiane jej oczekiwania jako SKŁADOWY ELEMENT w ramach budowanej przeze mnie docelowej metody.
Co oczywiście nie oznacza , że grając tą metodą "sumowania pionów" od dnia jej tu zaprezentowania , nie można było zarobić na niej przez te 2 tygodnie , patrząc na wyniki a grając nawet w TS na zwykły prosty zakład za 2,50zł.
Zróbmy wyliczenie począwszy od następnego dnia od wskazania tej metody, czyli dopiero od 13.10...
Koszty:
13 dni x2,5=35zł
Trafienia:
a/ 3x2zł ( 3x 3z7 )
b/ 1x20zł ( 5z7 )
c/ 1x120zł ( 5z6 )
RAZEM:146zł
ZYSK NETTO:146zł-35zł=111zł
111zł:35zł=3.17x100=317%
Każda złotówka włożona w grę tę metodą od następnego dnia od jej tu wskazania dała zysk 3,17zł , czyli procentowy zysk od włożonej w grę kasy przyniósł 317%...
Tak więc wcale nie jest wykluczone , że i w następnym okresie przy zachowaniu tej widocznej falowości ( wczoraj była górka! ) zysk będzie nadal można na niej generować przy grze płaską stawką i to w TS...
Tak sie klocicie to podajcie chociaz jedna parke co na 80% wyjdzie
Caly czas sie klocicie a podajcie chociaz jedna parke ktora na 80% wyjdzie
ancymonek:
a to po co?
Bo jeśli masz zaufanie do podawanych tu moich metod typowania i grasz nimi , to wczoraj za "sumowanie pionów" ze stawką 2,5zł w TS wygrałeś 120zł.
A jeśli nie grałeś dotąd , i tylko się na czytaniu kłótni tu skupiłeś - to Ci żadne typy nie są potrzebne , bo i tak nimi nadal nie zagrasz jak i dotąd nie grałeś...
a to po co?
Bo jeśli masz zaufanie do podawanych tu moich metod typowania i grasz nimi , to wczoraj za "sumowanie pionów" ze stawką 2,5zł w TS wygrałeś 120zł.
A jeśli nie grałeś dotąd , i tylko się na czytaniu kłótni tu skupiłeś - to Ci żadne typy nie są potrzebne , bo i tak nimi nadal nie zagrasz jak i dotąd nie grałeś...
Wiecie co a ja przez 2 miesiące wysyłałem 8 zakładów wpadła i wpadło 2 x7 / 10. Od 14 dni nie wysyłam i w tych 14 dniach wpadła 9/10 z +. Więc jak na moje jest to bardzo dziwne, że przez 60 losowań wysyłam te same cyfry i jest strata a jak tylko je odkładam to BUM. Nie sądzicie, że to dziwny zbieg okoliczności.?
Czesć wojo80, jak byś posłał, to na pewno by nie padły te cyferki, no może ew. wyslane ze stacji benzynowej o 20.30. To strategia lotto, byś grał zawsze i nie opuszczał losowań. Mam podobne doswiadczenia z lotto.Pozdrawiam
Edi mozesz podac wszyskie twoje metody doboru liczb do multiotka.
Ja przegapiłem swoimi liczbami tylko 7/10. Gdyby to było 9/10 to bym się wkurzył.
Wrocilem sobie z miasta ale co widzialem.Ludzie masowo zwalniaja sie z pracy,bo przeczytali o genialnej maszynce do robienia pieniedzy czyli gry na dobor liczb metoda odkrywcy,ktory gwarantuje wielkie zyski co zreszta sprytnie ukazal jako reklame swego produktu,zadnych zagrozen ,zadnych strat tylko zyski,powiem wiecej wielkie zyski,kazda zlotowka zainwestowana daje zysk 317% .Genialna metoda ,gielda sie sypie bo tez byla taka maszynka do robienia kasy,ale nic to, jest metoda gry,i fortuna powinna sie zastanowic nad zamknieciem punktow bo przy takim zwrocie kapitalu dlugo nie pociagnie.Dodal bym tylko ze nalezy grac jak jest "GORKA" ale to taki malutki drobiazg.Jestem pelen podziwu i gratuluje odkrywcy,a teraz bede czekal az wszyscy napisza ile wygrali przez tydzien,miesiac i to bedzie dopiero szok,co robic z taka iloscia kasy.Juz widze jak turystyka wzrosnie bo nikt juz we wloska gre grac nie bedzie bo po co,tu ma pewny zysk.Kraj sie bedzie rozwijal i bedzie jak w raju bez pracy,jedynie tylko co to niestety musimy isc do kolektory,ale troche spacerku kazdemu bogaczowi sie przyda. Gratuluje metody i czekam na opinie.
ANCYMONEK po co ci parka ty czytaj odkrywce i graj a nie czytaj jak my sie klucimy,masz byc posluszny a nie wydziwiac ,wymysliles sobie jakas parke masz grac tak jak wynalazca ci kaze i koniec,a jak nie to cie zaraz posumuje od matolow,debili,alkocholikow.Zrozumiales juz ,a jak chcesz parke to odkrywca ci poda ale po losowaniu.
OPA ja do tych przez ciebie wytypowanych liczb dodal bym jeszcze 33,13,53,31,75 moze cos z tych liczb wyjdzie.
Witam wszystkich po 4 rech,dniach nieobecności.Koguciku 19,stawiam dzisiaj na 13,40,no i pewnie jakieś 7 mki.powodzenia i pozdrawiam Wszystkich.
"Maniek1972":
Moja aktywność na tym mini czacie rozpoczęła się 28.06 , i od tego dnia rozpocząłem podawanie moich obserwacji i spostrzeżeń dotyczących ML.Wszystko jest więc nadal w archiwum , idąc od tej daty.Dwie ostatnie metody , które wczoraj dały trafienie 5z6 i 6z10 , podałem tu w dniach 12.10 ( wpis 29756 ) oraz 20.10 ( wpis 30202 ). Pzdr.
Moja aktywność na tym mini czacie rozpoczęła się 28.06 , i od tego dnia rozpocząłem podawanie moich obserwacji i spostrzeżeń dotyczących ML.Wszystko jest więc nadal w archiwum , idąc od tej daty.Dwie ostatnie metody , które wczoraj dały trafienie 5z6 i 6z10 , podałem tu w dniach 12.10 ( wpis 29756 ) oraz 20.10 ( wpis 30202 ). Pzdr.
TOTO,zagraj na czwórki lub 6 stki,po co od razu nadziewiątki,na miejszą ilość liczb jest łatwiej trafić.Powodzenia i pozdrawiam.
edi8,Jak tam edi,przetestowałes mój systemik choć trochę,będzie coś z tego,czy jest do luftu.?Co o tym sądzisz,śmiało jak jest do niczego to proszę powiedz,żadnej krytyki się nie boję.Pozdrawiam.
"kogucik19":
widzę ,iż po wczorajszym dniu wciąż nie możesz dojść do siebie , i dziś jesteś nawet bardziej przymulony niż zwykle i piszesz JESZCZE WIĘKSZE GŁUPOTY niż jest to twoją normą...
Otóż wykazany zysk przy graniu od następnego dnia po zaprezentowaniu tej metody "sumowania pionów" - obejmuje grę nie w FORTUNIE , a w zwykłej kolekturze TS i to płaską stawką powstającą przy codziennym nadawaniu 1 zakładu za 2,50zł.
Tę metodę podałem tu 12.10 tak więc od 13.10 do 26.10 przez 14 dni grania koszt gry w TS to
13x2,5=35zł
zaś wygrane to:
a/ 3x3z7 ( 3x2zł=6zł )
b/ 1x5z7 ( 20zł )
c/ 1x5z6 ( 120zł )
RAZEM:6+20+120=146zł
ZYSK NETTO: 146-35=111zł
Z tego jasno widać , że nawet BEZ WCZORAJSZEGO trafienia 5z6 , też straty by nie było...
Mając obecnie w ramach tego grania od 13.10 zysk netto 111zł - mamy zabezpieczoną grę na najbliższe 44 losowania , czyli do 5 grudnia , ponieważ 111:2,5zł=44,4.
Jeżeli do tej daty 5.12 nastąpią kolejne, płatne w TS trafienia - to nastąpi także dalsze przesunięcie bycia na plus przy grze tą metodą. Tak więc wszystko przed nami...i zobaczymy jak wypadnie kolejne rozliczenie gry tą metodą najdalej 6.12.
widzę ,iż po wczorajszym dniu wciąż nie możesz dojść do siebie , i dziś jesteś nawet bardziej przymulony niż zwykle i piszesz JESZCZE WIĘKSZE GŁUPOTY niż jest to twoją normą...
Otóż wykazany zysk przy graniu od następnego dnia po zaprezentowaniu tej metody "sumowania pionów" - obejmuje grę nie w FORTUNIE , a w zwykłej kolekturze TS i to płaską stawką powstającą przy codziennym nadawaniu 1 zakładu za 2,50zł.
Tę metodę podałem tu 12.10 tak więc od 13.10 do 26.10 przez 14 dni grania koszt gry w TS to
13x2,5=35zł
zaś wygrane to:
a/ 3x3z7 ( 3x2zł=6zł )
b/ 1x5z7 ( 20zł )
c/ 1x5z6 ( 120zł )
RAZEM:6+20+120=146zł
ZYSK NETTO: 146-35=111zł
Z tego jasno widać , że nawet BEZ WCZORAJSZEGO trafienia 5z6 , też straty by nie było...
Mając obecnie w ramach tego grania od 13.10 zysk netto 111zł - mamy zabezpieczoną grę na najbliższe 44 losowania , czyli do 5 grudnia , ponieważ 111:2,5zł=44,4.
Jeżeli do tej daty 5.12 nastąpią kolejne, płatne w TS trafienia - to nastąpi także dalsze przesunięcie bycia na plus przy grze tą metodą. Tak więc wszystko przed nami...i zobaczymy jak wypadnie kolejne rozliczenie gry tą metodą najdalej 6.12.
GROM:
mam kartkę z Twoją metodą na wierzchu i sprawdzam efekty po losowaniach.Zawsze powtarzam , że najlepsze są te metody , które dają wymierny efekt i oby ta Twoja też zaowocowała trafieniami.
Pzdr.
mam kartkę z Twoją metodą na wierzchu i sprawdzam efekty po losowaniach.Zawsze powtarzam , że najlepsze są te metody , które dają wymierny efekt i oby ta Twoja też zaowocowała trafieniami.
Pzdr.
Grom, wyszło mi coś takiego, że jak gram na 10 w ML to więcej mi się zwraca niż jak gram na inne, no może jak na 3 to nieraz wpadło trochę grosza. Tak więc powiem tak, nie opłaca mi się grać na 6,7,8,9 bo z 10 mi się najwięcej zwraca, powtarzam zwraca bo zawsze wychodzi do tyłu.
Nie wiem czego ty sie mnie czepiasz ,ja stwierdzam fakty ze jest tak wspaniale ze ludzie beda sie zwalniac z pracy bo nie ma szans przegrac tak wszystko dopracowales ze jak zaczna ludzie grac to same milonery po Polsce chodzic beda czy to cos zlego napisalem,tylko grac i kase liczyc ,ludzie to jest genialny sposob,grajcie i cieszcie sie ze naukowiec takie proste zarabianie kasy wam wymyslil.Ze nikt na to nie wpadl wczesniej,tyle ksiazek napisano w temacie losowania,a tu prosze poziomy, piony,skosy,dodawanie,i gotowe cyferki przelewamy na kupon i juz ,budzimy sie kolo 10 idziemy po kase do kolektory,i potem na flaszeczke i znow do lolektory i tak trzepiemy kase.Wszystkim zycze powodzenia w grze.Tyle lat czekania i wreszcie pojawil sie czlowiek ktory rozgryzl w sposob tak prosty lotto.Gratuluje.
"kogucik19":
To co ty tak naprawdę masz w swojej głowie , to już wyłożyłeś w opublikowanym tu swym credo , czyli manifeście programowym zawartym we wpisie do innego uczestnika forum:
"23808. Jak ja sie ciesze ze jestem takim obiektem zainteresowania ,co do mojej kasy to gowno cie ona powinna obchodzic pilnuj swojego potfela psycholu i bede cie jeszcze denerwowal bo cwicze pisanie wiec moge pocwiczyc po co pisac pierdoly jak mozna kogos wkurzyc a to moj cel jest teraz powciekajcie sie jeszcze biedaki zaden nie chce sprawdzic szkoda dupki zasrane ,o ograniczonym umysle ale sie ciesze ze was wkurzam to najwiekszy prezent od was dla mnie.
kogucik19 2008-06-26 (19:46
.........................................................................
Niech więc wszyscy wiedzą , z jakim ludzkim gównem ( pod nickiem "kogucik19" skrytym ) mamy tu do czynienia...
Tak więc mnie na swój lep , ty chamie, prostaku i prymitywie, nie złapiesz!
WYPAD!!!
To co ty tak naprawdę masz w swojej głowie , to już wyłożyłeś w opublikowanym tu swym credo , czyli manifeście programowym zawartym we wpisie do innego uczestnika forum:
"23808. Jak ja sie ciesze ze jestem takim obiektem zainteresowania ,co do mojej kasy to gowno cie ona powinna obchodzic pilnuj swojego potfela psycholu i bede cie jeszcze denerwowal bo cwicze pisanie wiec moge pocwiczyc po co pisac pierdoly jak mozna kogos wkurzyc a to moj cel jest teraz powciekajcie sie jeszcze biedaki zaden nie chce sprawdzic szkoda dupki zasrane ,o ograniczonym umysle ale sie ciesze ze was wkurzam to najwiekszy prezent od was dla mnie.
kogucik19 2008-06-26 (19:46
.........................................................................
Niech więc wszyscy wiedzą , z jakim ludzkim gównem ( pod nickiem "kogucik19" skrytym ) mamy tu do czynienia...
Tak więc mnie na swój lep , ty chamie, prostaku i prymitywie, nie złapiesz!
WYPAD!!!
TOTO,Jeśli wierzysz,że możesz więcej wygrać,grając na większą ilość liczb,to z pewnością tak jest.Wiedz,że reakcja na Twoje pragnienie zależy od intensywności Twojego wyobrażenia,nie zaś od wydarzeń zewnętrznych.Tam,gdzie osoba ufająca wyłącznie swym pięciu zmysłom widzi żołędzie,człowiek o rozwinietej wyobrazni ujrzy dęby,co i Tobie życze owodzenia.pozdrawiam
Moi zacni Panowie,proszę się nie kłócić.Mam tu na myśli Kogucika19 i ediego8.Dajcie na luz.Pozdrawiam Was,
Tak sie ciesze ze mnie czytasz i prawie na pamiec mnie znasz jak zyd koran,tak trzymaj i ucz sie dalej bo dzieki tej letorze madry jestes i moze to nawet dzieki mnie wpadles na taka genialna metode ze wszyscy beda wygrywac ,nie beda musieli myslec,tylko se wpionie,poziomie ,na wskos pododaja i milionerami pozostaja.Jaka to piekna perspektywa. 315% zysku oj pojdzie bykmacher z torbami.I masz mnie dalej czytac i uczyc sie ,bo przed toba jeszcze tyle odkryc,tyle metod musisz wymyslec,tak zeby dle wszystkich starczylo,bo wszystkie kupony takie same to moga nie wyplacac a tak to sie nie kapna ze naukowiec wymyslil zgube dla nich.Wszyscy do kolektor i grac ,a nie do pracy chodzic ,317% zysku w jeden dzien,to szok nawet nie moge z zachwytu przyjsc do siebie.Rewelacja,jak ja ci gratuluje,a tylu bylo przed toba i zaden na to nie wpadl,ale to musialy byc matoly.
Kogut - tumanie!
To ludzie przysyłają mi maile z twoimi tu poprzednimi wypowiedziami , które jasno ukazują czym ( bo nie kim! ) jesteś , a które to wpisy zamieszczałeś , gdy mnie na tym forum jeszcze nie było ...
Ludzie mi piszą:
"Edi, ty jesteś jedynym , który temu chamowi mówi to co my wszyscy o nim tak naprawdę myślimy!.Przez tego prymitywa z tego forum odeszło wiele mądrych osób a które to ten cham pobrażał"
To ludzie przysyłają mi maile z twoimi tu poprzednimi wypowiedziami , które jasno ukazują czym ( bo nie kim! ) jesteś , a które to wpisy zamieszczałeś , gdy mnie na tym forum jeszcze nie było ...
Ludzie mi piszą:
"Edi, ty jesteś jedynym , który temu chamowi mówi to co my wszyscy o nim tak naprawdę myślimy!.Przez tego prymitywa z tego forum odeszło wiele mądrych osób a które to ten cham pobrażał"
Szanwny GROM my sie nie klocimy,wymieniamy poglady a ze pozim naukowca jest taki jak pisze wiec to tak wyglada,dalem juz sobie spokoj ale on oglosil swoje zwyciestwo jak zwykle wyzywajac mnie ,zreszta jak by tego nie robil za kazdym razem bylbym zawiedzion,po drugie jak nas nie ma to caly czat taki nudny,a po trzecie,to takiego naukowca jak on nalezy wychwalac pod niebiosa bo nagrode Nobla ma w kieszeni ,za takie odkrycia.Juz niedlugo uczelnia straci sprzatajacego bo dorobi na swoim wynalazku,kupe kasy,bedzie to najlepiej zarabiajacy sprzatajacy,naukowiec jakiego ,ja na swoich wypowiedziach ktorych uczyl sie na pamiec,i czsem przytacza nauczylem,myslec i rozumiec co czyta.Oj beda Polacy bogaci oj beda.
To oni tak wymiekli ze az odeszli no to teraz dodales mi otuchy,widocznie slabi byli,takie zycie slaby przegrywa,takie zycie,ale ty sie ucz naukowcu,pilnie sie ucz bo moze jak pisalem dyplom z tego tematu zrobisz ,a kurnik,kury i kogut bedzie ci sie snil po nocach ,nie chcial bys takich kolorowych snow.
koguciku19,Jak poglądy,to przeraszam,z tymi nudami myslę,że masz racje,Edi8 nie jest taki zły,myślę,że na swój sposób to Cię szanuje.Pozdrawiam Was.
Nigdy nie napisalem ze jest zly ,tylko ma o sobie mniemanie okrutnie wysokie,i nikt tylko on zawsze ma racje,i teraz tez tak jest,kazda metoda jest dobra i kazda ma jakies zagrozenia dla grajacego a jego metoda,nie ma zagrozen,same wielkie zyski 317 % przebicia i zadnego ryzyka ze sie straci ,no rewelacja ,od poludnia mu gratuluje a on taki jak ten system jego niedorobiony i ma ciagle jakies ale ,uczy sie mnie na pamiec i zasypia z calym kurnikiem w myslach,jak mnie to cieszy,i zobacz jak sie wesolo zrobilo.
oj koguty,koguty każdy z was ubiera się w swoje piórka i udaje że wszystkie rozumy pozjadał,a przwcież każdy Was jest orłem i fruwa na swojej wysokości .
edi8,kogucik19,Powiem krótko,pamiętajci o przebaczeniu i dzieleniu się z innymi.