Wpisy 306 524 – 306 623
18 maja 2011 15:42 → 18 maja 2011 17:12, 100 wpisów
Ja ci piszę jak kolektor,bo kiedyś wyszkoliliśmy tylu ludzi za dziękuje,po otwierali punkty gdzie się da,nie szanują tych którzy mają ogromne doświadczenie i podejście do klienta.Dlatego ja im-jeśli będzie możliwość założę haka...z wdzięczności za pokładanie nam kłód pod nogi.
witam aga
Jutro weż pod uwagę w mini liczbę 2 
Jutro weż pod uwagę w mini liczbę 2 
Opa
śmierdzące jajo, to teraz dopiero będzie - jak pójdą
dalej z tą sprzedażą na kasach fiskalnych
śmierdzące jajo, to teraz dopiero będzie - jak pójdą
dalej z tą sprzedażą na kasach fiskalnych

opa,ojtam,ojtam

Trzeba zdać się na intuicję,to nie jest łatwe,ja trafiłem bodajże w 2006 r. piątkę w mini(obecnie)
Robal_36 Dlatego życie jest prostsze do przewidzenia niż lotto.A jeśli chodzi o hydra i magistra to już sprawa , każdego osobno
mężatka
po mojemu najlepiej 6 systemikiem za całe 7,5.TA Aga nie grasz-PINOCHIO
po mojemu najlepiej 6 systemikiem za całe 7,5.TA Aga nie grasz-PINOCHIO
Użytkownik wiesiek77 dodał nowy komentarz w temacie Analiza gry Joker po 160 losowaniach
Jeśli chodzi o mini to bywa czasem tak,że te liczby które dawno nie były padają i bywa nawet 4-ka,wystarczy wysłać system 8-10 liczb,mieć troszkę farta żeby nie było trafionej 5-tki i będzie spora kasa-bez podatku.
Pablo co się dzieję z MM. Wczoraj o 22 było 16 liczb, a dziś 11 z przedziału 1 - 40.

Dzięki Aga,po prostu to był przypadek...wysłałem liczby ,które mi chodziły od jakiegoś czasu po głowie,a domiar tego wróciłem wtedy z niemiec i to przypadkowo...
Przykładowo dziś w multi na 14 z tych co dawno liczb nie było -byłaby 2/3 lub 3/5 lub 4/8 -już można coś wykombinować...
Jak wam sie podoba taka gra "super lotto"
liczb 59 losowanych 6 (losowanie kazdego dnia cena zakladu 1 zl )
platne za 6 (55% wkladu ) za 5( 20 %) za 4 ( 25%) ogolem z ceny zakladu 60 % na wyplate wygranych
trafienie 6 1 do ok 45 mln
za 3 nie ma wygranej
liczb 59 losowanych 6 (losowanie kazdego dnia cena zakladu 1 zl )
platne za 6 (55% wkladu ) za 5( 20 %) za 4 ( 25%) ogolem z ceny zakladu 60 % na wyplate wygranych
trafienie 6 1 do ok 45 mln
za 3 nie ma wygranej
Jeśli się trzymać parzystości liczb lub nie to parka byłaby jak byk 31,79
aga -dasz radę wieże w Ciebie.Opa -gratki pożycz stówę

opa>>> nie ma ale za4 by bylo wiecej
opa>> ta gra by przebila wszystkie gry obecne TS duzo wieksze kumulacje i cena 1 zl za zaklad
Albin to fakt,trafienie 3 ki jest prawie 2 razy trudniejsze niż w lotto,ale to nie o to chodzi,bo najważniejsza jest pula do wygrania
duze by byly kumulacje bo to jest 1 do 45 mln w lotto obecnym 1 do ok 14 mln i cena zakladu 1 zl wiekszy by byl obrot i duzo wiecej by wysylali
opa ja zostaje przy 2.
Bo wiadomo że przeważnie ludzie zarabiają grosze,na pewno większą częścią jest taka naszego społeczeństwa,sami wiecie
opa>> ta gra by wykonczyla i lotto i mini lotto
Myślicie że taki kierownik z mojej obecnej firmy gra? On nie musi bo zarabia może z 10 tys. zabierze premie za byle co ,itd.
obecnie ceny zakladow sa za wysokie i nie powiny byc wieksze niz 1 zl
opa >> masz racej ten kto ma duzo kasy to nie mysli o graniu chociaz wyjatki sie zdarzaja
Ja mówię jak pojadę to sobie puszczę za granicą,zobaczymy ,a może dopisze szcz.
zwlaszcza przy duzych kumulacjach
W takich zakładach to na takim stanowisku musie mózg cały czas pracować,bo u mnie to i może u nich łby pracują,tylko nie wiadomo w jakim kierunku,czy dla dobra firmy i to się wiąże z własnymi korzyściami,czy ściemniać dla dyrektorów i inwestorów i trzymać się zajefajnego KORYTKA
albinlotto ja miałem szefa-milionera i gra w lotto ale tylko w duże kumulacje.
Komu dobrze

A mnie nie chcą przyjąć do pracy bo dyskryminacja kobiet jest w pewnym stanie

A mnie nie chcą przyjąć do pracy bo dyskryminacja kobiet jest w pewnym stanie

BO mi córeczka przestawiła na ruski język...i nie mogę się doszukać,wolę ojczysty
AGA to musisz się oszczędzać,nasza malutka też było z nią ciężko,pierwsze nie wypaliło,ale najważniejsze,że zdrowa,płeć już teraz nie jest ważna
Wiem o tym. Ale ja nie lubię siedzieć bezczynnie czy na spacer chodzić. Bardzo chcę do pracy, a jak to nie to coś wygrać choć trochę
OPA
sprawdź po kolei > u góry po lewo są 3 przyciski pomarańczowe > wybierz ten po środku;
albo > na dole po prawo okrągły guziczek ze znaczkiem załamanej kartki
sprawdź po kolei > u góry po lewo są 3 przyciski pomarańczowe > wybierz ten po środku;
albo > na dole po prawo okrągły guziczek ze znaczkiem załamanej kartki
SPook ,dzięki,tam jest na górze kluczyk...ale fajnie muzy posłuchać,normalnie lekarstwo...na wszystko
OPA
polecam "screamer radio" darmowy mały programik ale jest mnóstwo stacji do wboru
polecam "screamer radio" darmowy mały programik ale jest mnóstwo stacji do wboru

opa Karamba kiedyś
,Karamba(pewex) teraz
,Karamba(pewex) teraz
Dariusz
jak to nie nagrywa?
a masz ustawioną lokalizację folderu gdzie ma zapisywać pliki?
jak to nie nagrywa?
a masz ustawioną lokalizację folderu gdzie ma zapisywać pliki?
opa i dobrze że nie masz ,ale jak co wrzuć sobie na youtube.Żenada
PAblo,żebym chciał to bym miał...taki jestem,taki poj.charakter,a może i dobry taki.Wy wiecie
Idę do kolektury ,robię wydruk,może coś z tego wyjdzie,dawno nie grałem z tego sposobu
Dariusz
Na XP-ku ścieżka u mnie jest taka:
C:\Documents and Settings\Administrator\Moje dokumenty\Moja muzyka\Screamer Radio
w miejscu "Administrator" trzeba wpisać swój login albo zostawić jak jest jeśli jesteś zalogowany jako "Administrator"
Na XP-ku ścieżka u mnie jest taka:
C:\Documents and Settings\Administrator\Moje dokumenty\Moja muzyka\Screamer Radio
w miejscu "Administrator" trzeba wpisać swój login albo zostawić jak jest jeśli jesteś zalogowany jako "Administrator"
Wiecie co,jak się przeniesiemy to normalnie zamontuję takie kino domowe dla swoich ,że szok,nawet o tym nie wiedzą...
OPA
Muza musi być dobrej jakości; zestawy nawet po kilka tysięcy to ***ziawki; najlepiej zainwestować w dobry lampowy wzmacniacz a kolumny zrobić samemu; widziałem w necie jak koleś zamiścił dokumentację - złożył sam lepsze iż audiofilskie, głosniki tylko ze stanów sprowadził specjale.
Muza musi być dobrej jakości; zestawy nawet po kilka tysięcy to ***ziawki; najlepiej zainwestować w dobry lampowy wzmacniacz a kolumny zrobić samemu; widziałem w necie jak koleś zamiścił dokumentację - złożył sam lepsze iż audiofilskie, głosniki tylko ze stanów sprowadził specjale.