Wpisy 306 424 – 306 523
18 maja 2011 14:01 → 18 maja 2011 15:40, 100 wpisów
klarak do ciebie nie pożna po ludzku,weź się ode mnie od***ol bo jak cię tu widze to mi się rzygać ***a chce
Użytkownik brazowy dopisał wyniki multi multi
12,15,18,19,23,24,28,30,31,34,39,51,56,58,59,62,71,72,74,79
Plusem jest liczba: 58
12,15,18,19,23,24,28,30,31,34,39,51,56,58,59,62,71,72,74,79
lila 
ja

ja

klarak szmato wy***alaj ode mnie pisałam ci już raz kiedys i napiszę ponownie
a oto wyniki: 12,15,18,19,23,24,28,30,31,34,39,51,56,58,59,62,71,72,74,79
jak ja bym miał takie ciało to bym go nie chował tak szczelnie fuj
Spadam bo jak widzę to ścierwo to mnie szlag jasny trafia.

Dla PRAWIE wszystkich

Dla PRAWIE wszystkich

NO CO ZA SZMACIANY MOP,ZAWSZE MUSI MIEĆ OSTATNIE SŁOWO.
klarak nie wnikaj bo długi ryj dostaniesz,jaka przedstawicielka i czego to choooj ci do tego mopie ty wstrętny.
klarak nie wnikaj bo długi ryj dostaniesz,jaka przedstawicielka i czego to choooj ci do tego mopie ty wstrętny.
Lila,pewniaczek

jocia,o 22.15 będzie 

Ja Wam wyraźnie mówię ,że TS broni bonusa, po rozwaleniu ,będzie kicha a nie zyski

Mnie sie wydaje ze liczba 10 wkoncu padnie za dlugo ja jush trzymaja 

wejdzicie na LOTTO CENTRUM tam jest 76 zamiast 79
która jest prawdziwa?
która jest prawdziwa?
dla mnie to ważne bo albo mam 2/3 albo 3/3 mam nadzieje ze jest 79

Ryszard > dziekuję 
musialam wyłaczyc komputer bo się zawiesił... gratulacje -wygranym skladam

musialam wyłaczyc komputer bo się zawiesił... gratulacje -wygranym skladam

aniqa>>> pracujesz w kolektorze?
witam wszystkich

mam pytanko ,ile wchodzi trójek w mini za trafienie 3/6?.
aniqa >>a moze w tej budce kolo dworca pks

Bonus Multi Multi: 1 000 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
mini 3/6 = trzy "3" =>
http://serwis.lotto.pl/183-4ac0ae7cad26d.htm

http://serwis.lotto.pl/183-4ac0ae7cad26d.htm

Robal 36..

...

...

aniqa w kauflandzie?
aniqa...

dzięki Robalu z tym kapciem żartowałem.

Robal.36 To juz wiem dlaczego nie mialam 3/5..i gdzie poszła moja trojka...a rczej do kogo..

Witam

P1P>>
spoko

szczęściara>>
cieszę głupiego ryja - bo tak gram /sys 6/,
ale nie tym razem, tym razem
miłego
prawie wszystkim
Aaaa - na 22.15 możecie odpuścić
spoko

szczęściara>>
cieszę głupiego ryja - bo tak gram /sys 6/,
ale nie tym razem, tym razem

miłego
prawie wszystkim
Aaaa - na 22.15 możecie odpuścić

po co obstawiać liczby,jak i tak zawsze Totalizator wasze liczby ma w swoim systemie i robi co chce.Rachunek prawdopodobieństwa działa na ich stronę.Szkoda waszego czasu.
krecik10
Następny - pan spiskowiec, albo nauczyciel
znaczy, co robi ten ts - wyciąga kulki na sznureczku, obciąża je ołowiem, czy jak ?
Nikt nic nie trafił ? Skarbonka lepsza ?
Podasz numer konta, czy masz jakieś inne propozycje ?
Grałeś, czy tylko pouczasz ?
Paweł>>
Różnie, największa wygrana, niektórzy łeb by sobie urwali, jak by zobaczyli - jaka - była na chybił trafił
Następny - pan spiskowiec, albo nauczyciel
znaczy, co robi ten ts - wyciąga kulki na sznureczku, obciąża je ołowiem, czy jak ?
Nikt nic nie trafił ? Skarbonka lepsza ?
Podasz numer konta, czy masz jakieś inne propozycje ?
Grałeś, czy tylko pouczasz ?
Paweł>>
Różnie, największa wygrana, niektórzy łeb by sobie urwali, jak by zobaczyli - jaka - była na chybił trafił
Robal_36 Wierzysz w lotto to obstaw 1000 zakładów na Ml 10 skreśleń i zobaczysz czy trawisz 10 a nawet 9.Trzeba patrzeć Realnie.Następny podatek od marzeń-Lotto.
R_36
a ta pani co naciskała chybił_trafił to może kolega określić tak naocznie czy jej mózg był w stanie alfa theta delta??
a ta pani co naciskała chybił_trafił to może kolega określić tak naocznie czy jej mózg był w stanie alfa theta delta??
krecik10>>
to nie ja mówię o grze na dwadzieścia liczb, albo o wysyłaniu na każde losowanie za dwie-trzy paczki
Ja mówię,że trzeba mieć fart
Ja nie mówię, że nie mają matematycznej przewagi - ja mówię, że brakuje pewnej przejrzystości
spook>>
cóż - nie mam takiego czujnika
powodzenia prawie wszystkim
to nie ja mówię o grze na dwadzieścia liczb, albo o wysyłaniu na każde losowanie za dwie-trzy paczki
Ja mówię,że trzeba mieć fart
Ja nie mówię, że nie mają matematycznej przewagi - ja mówię, że brakuje pewnej przejrzystości
spook>>
cóż - nie mam takiego czujnika

powodzenia prawie wszystkim
Czym więcej z głową pracujesz masz kasę.Jak czym więcej w lotto grasz nie masz a ni grosza.Proste.Fart zależy od wkładu w prace jaką ty włożysz.A nie w czary mary.
Krecik ,widzisz,dlatego ja zacząłem grać dla zabawy i delikatnie,bo głupi tego nie wymyślił,a TS wie co robi żeby nas z kasy ograbić jak najwięcej,po prostu nie dajcie się...pzdr.
chociaż...
napisałem - dwie - trzy paczki...
Fakt - widziałem ostatnio jakiegoś pacjenta, który wysyłał za więcej - tylko - wszystko, co grał to było "z czapki" lotto system 9 , system mini 10, jakieś 10 w mm z plusem, jakieś 10 x stawka - to nie było pitu pitu
krecik10>>
wiesz, to różnie jest z tą pracą głową - ostatnio elektryk, albo hydraulik potrafi więcej zarobić niż /bez urazy/ np mgr psychologii
napisałem - dwie - trzy paczki...
Fakt - widziałem ostatnio jakiegoś pacjenta, który wysyłał za więcej - tylko - wszystko, co grał to było "z czapki" lotto system 9 , system mini 10, jakieś 10 w mm z plusem, jakieś 10 x stawka - to nie było pitu pitu
krecik10>>
wiesz, to różnie jest z tą pracą głową - ostatnio elektryk, albo hydraulik potrafi więcej zarobić niż /bez urazy/ np mgr psychologii

nie płacz