Wpisy 3 064 004 – 3 064 103
16 grudnia 2017 22:28 → 16 grudnia 2017 22:45, 100 wpisów
kedzior13 Masz zaklepane Tylko widzisz ...musisz rzucić na tace
Forsami masz znajomego kierownika u Zaka to moze pójdę z tobą te 3500 na rękę mnie urządzą trasa podobna a robota przyjemna i prosta
Islandorka Poszła Karolinka do Gogolina
Legia zobaczycie co po nowym roku,Ghile odejdzie i Pazdan,My ich przeskoczymy ...koleja Lecha
4 razy po dwa razy
Widziałem w Tesco taki telewizor od razu z keno 55 cali Chyba se kupie
ja nigdy w keno multi tylko mini i lotto z plusem ale nie wiem dla czego zawsze wychodzi minus
Ja mialem kupic Awentadora,zabrali kumulacjebede musial na baterie kupic i posterowac
Gryks możesz kreślić co chcesz jutro ja mam obiecane przez archanioła
ile tych bananów dajcie spokój Nastradamus mówił by jeść warzywa z własnej pelmienej ziemi nie obcej
kedzior coz ci na to moge napisac jak sam nic nie zdzialasz to nic nie bedzie ale moze moze jak tam chcesz uwarzasz
3 064 056. gryks76 2017-12-16 (22:35) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
kedzior coz ci na to moge napisac jak sam nic nie zdzialasz to nic nie bedzie -- żona też mi tak mówiła
kedzior coz ci na to moge napisac jak sam nic nie zdzialasz to nic nie bedzie -- żona też mi tak mówiła
dobra ide sobie luknac filmim produkcji rosyjskiej kod apokalipsy pozniej pobawie sie w typowanie do zabawki ts zwanej multasiem na 14h
A gdzie Seba,co liczby rozdaje?by cos zapodal to ....zapodalbym dalej
mieszkałem obok w kamienicy gdzie mieszkał Rysiu R. na ul.Truchana
Ja znałem jednego Ryśka z Klanu , ale poślizgną sie na bananie i go wycięli z serialu
poznałem też przypadkowo Mirka B. BYŁEM z jego siostrą parę razy na domówce