Wpisy 3 063 693 – 3 063 792
16 grudnia 2017 20:30 → 16 grudnia 2017 21:08, 100 wpisów
u mnie w pracy sa nie ktorzy zdolni zanim sie rozpocznie sa juz gotowi
Gryks wszyscy się lubią napić i ci wierzący i ci nie chcący Alleluja chwalmy Pana od wieczora aż do rana
zdaje sie katolicy maja teraz post od jadla i picja czy sie myle
Moje ulubione piwko już jest na sklepowych półkach lodówkach bo takie jest dobre że go czesto brakuje
Gryks i na tym polega tolerancja nikomu w cudze buty nie wchodzić a wspólny j
yyy chyba nie wchodze jak do tej pory bo nie raz mi sie zdarzalo na stronie jesli ho o wiare katolicka czy jaka kolwiek inna
Gryks jest Adwent to nie to samo co Post Adwent to czas oczekiwania na przyjście Jezusa Chrystusa A Post to czas pokuty nawrócenia i zadośćuczynienie
i tak nie zapamietam nie bede wiedzial od tak zapytalem z ciekawosci inno
wczoraj o tej poze bylo troszke osob dzis malenko czyzby nie koniecznie papierosy
nie cierpie bede bral cie lub ona tanczy dla mnie isa wybacz wiem ze kotecek to ci nuci
juz w sumie nie dawniej tak za czasow cwks nie bede rozwijal poznanskiej wersi to nie na strone
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 674 000
mimo ze marzy mi sie trzecie mistrzostwo zaglebi lubin trzymam kciuki za gornikiem zabrze
jak bysmy zaczeli to bysmy z bananami skonczyli obylo by sie bez
A ja za nikim.bo kadra polska mnie zawidola jak karne były i mój pakiet kibica mnie przechytrzył.ale mnie wtedy głową bolała i kac gogant
Bum ta rira rara za oknami noc powiedz mi dziewczyno co chcesz Baana...Tarzan Boy
to trzeba bylo cos innego zimnego a nie lecha jego trzeba bylo w spokoju zostawic
No wiemy Kac gigant
Zimniutki.oszroniony to fajnie wchodził. A rano.wow.czacha dymi
to trza bylo zuberkiem sie podleczyc ponoc na czache dobra setka czy tez 50 tka nie wiecej
powiem wam szczerze jak czlowiek nie zarobi to moze sobie marzyc
propozycje
5/5 - 3,11,21,66,75
10/10 - 02,03,04,09,20,33,34,39,77,79
5/5 - 3,11,21,66,75
10/10 - 02,03,04,09,20,33,34,39,77,79