Wpisy 3 063 193 – 3 063 292
16 grudnia 2017 14:27 → 16 grudnia 2017 16:23, 100 wpisów
teraz po tym rozpadzie kołchozu trzeba ostrożnie z graniem przyspiesze jak będzie inna robota na razie spokojnie nie ma co sie napalać i tak gówienko z tego jest
Mulag dokładnie chociaż ty już byłeś bardzo blisko zobacz jedna liczba a jaka przepaść pomiędzy tymi
wczoraj takie blizniaki wieczorem 33,44,77
dzis poleci 11,22,maksymalnie 44
dzis poleci 11,22,maksymalnie 44
majac dobre blizniaki latwiej zlozyc pione pozostaja 2-3 numery extra
Mulag już nie długo rozwiäzujemy nasze wzajemne umowy co do wygranych daje ci wypowiedzenie do upadku lolchozu chyba wiesz o czym pisze
Megamocny jeśli chodzi o bliźniaki to nic bardziej mnie zawsze niw wku....jak dwóch tak samo uczesanych tak samo ubranych wyglądali jak tacy co to własnego zdanie nie mają stuknieci nawiedzeni ale to moje zdanie
Mulag a ty co firanki pierzesz na święta że Cię wcieło do pralki czy gdzie
nic się nie chcę a gotowe nikt nie poda trzeba coś zrobić bo już będzie 15 a ja nic tak komputer zabiera czas
Mulag już zapamiętam wieczorkiem owszem skorzystam z propozycji
Cześć
36 < podwójne
Miałam też 6,66 ..ogólnie jest oki
Uciekam w mapki
36 < podwójne
Miałam też 6,66 ..ogólnie jest oki
Uciekam w mapki
jeszcze mikołaj by się przydał taki gruby z brzuchem i to by wystarczyło
Chyba nie zagram w Multi Multi a czy to wyjdzie 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
Witam. Obecnie odpoczywam od wysokich wygranych
Pamiętaj Forsami trzy warianty trzy systemy Pan Dyrektor ale będzie ten trzeci do kogo te bajki nie z tej bajki
jedno tylko że do marca jedno konkretne zapowiedź i wolność na dworze
stado baranków na łasce warszawiaków miedzy innymi i my on nie winny to warszawa tak chciała jak zaWSZE cwaniaki z warszawy
Tak 2 Miliony zysku to zamknąć a Kutno nie moty niewyrabiajä się to zostajä
ta wysoka ruda to z kadr ale zna prawo jak tra lala kompromitacja
karierowicze a Ela z trybowania dalej rządzi do przodu jej to zostanie we krwi niech teraz rządzi kurami na gospodarce
A Katowice chca placu Szewczykanie Kaczynskichi dobrze,co im to kur...przeszkadza
niby smutno ale jak patrze na tych rządzących to się ciesze ale na pewno stołki co nie którzy do Opola KUtna Skierniewice dostaną
Sebol czy zagrać w Multi Multi czy nie to się już ku..kuryku nudne robi ile mam czekać na Glorie Viktorie i Euforie i Fortune
dasz rady forsa napewno pojdzie lotto plus z maszyny ale cosik do tego musze
a może odwrotnie byki i barany jadą do Kutna Opola i Skierniewice może łódź
dzis u mnie katolicy maja firmowa wigilie sie bedzie dzialo fajne te wigilje tylko ze ja niezbyt duzo pije
czy ja wiem czy sie udalo jak sie gra tak sie ma a ze grali na tyle dobrze to zdobyli to co najceniejsze nawieksze