Wpisy 3 062 393 – 3 062 492
15 grudnia 2017 21:10 → 15 grudnia 2017 21:42, 100 wpisów
Naprawdę świat się nie kończy na multipasko. pl i niektórzy widzę powinni po prostu poszukać innych, co najmniej równie popularnych stron/czatów aby wyrazić siebie i swoje emocje.
Paskoto jest stronka o liczbach, a nie o tym kto popiera jakąś partię polityczną ...
ale ja lubię multipasko to podaj Pasko jakiś stronki do takich rozmów
Co tam polityka kasę wygramy
Ooooooooooooo Dusia widzę jesteś za tym coby nie było tu prowokatorów
dotam i wesolych rozmowach bo jak o liczbach numerkach no chyba ze po bo o liczbach to nie zbyt duzo by pisac
ja Was wszystkich wyśle na szkolenie do Torunia, tam Was nauczą kultury
Rozmowy o życiu jak najbardziej mogą być, nawet i z nutką polityki, ale nie wywody polityczne na pół strony czy też przeklejanie artykułow politycznych
Pan bo to plucie jeden na drugiego ,już się odbija ,to jest niesmaczne ,niegodne dorosłego człowieka
oki Pasko zapamietam to co napisałeś nawet w klejam jak by kotś co mi za
ja też tym bardziej że nie mam ojca tylko Ojciec Tadeusz Rydzyk mi został
Wiem że czasami ciężko pisać w kółko o liczbach więc trzeba o tym i owym ale powinny być jakieś granice przyzwoitości i wogóle
A ja się zastanawiam , jaką minę musi mieć Administrator tej strony po takiej hm...dyskusji z często baaardzo dorosłymi (?)bywalcami multipasko
wszyscy tak na prawdę mamy coś z dziecka ja mogę pisać czy mówić ja ekonomista lub polityk lub człowiek na wysokim poziomie ale po co
Z jednym - niejakim Zbyniem (o ile dobrze pamiętam) zw. też Ibiza świetnie sobie poradził cenzurą prewencyjną. Zabrał mu zabawki i biedak musi odejść
Pasko>>>"Stosunek...wykazuje,że nie jest tu mile widziany"
Co to za bełkot???
tak jak się zabierze zabawki ale ile płaczu i darcia przestań nikt by tego nie wytrzymał
Kumulacja Eurojackpot: 115 000 000 zł
AYA Bardzo się dziwi ...co ci ludzie wyprawiają dorośli, a takie maniery
Moim zdaniem problem tkwi w tym, że nie szanujemy siebie. Ktoś lubi partię rządzącą a ktoś z opozycji i pozostałych, jak krytyczny link na rządzących/opozycję i podzielająca to opinia wklejającego to zaraz atak na osobę wklejającą zamiast krytyki lub przedstawienia swojego zdania. Zaczyna się wyzywanie od lewaków, komuchów, moherów, katoli po co to?
Chcecie się dzielić i prowadzić bezsensowną wojnę? Polityka trudny temat i wszystkim nie dogodzisz ale szanujmy siebie, nie potrzeba agresji
Chcecie się dzielić i prowadzić bezsensowną wojnę? Polityka trudny temat i wszystkim nie dogodzisz ale szanujmy siebie, nie potrzeba agresji
No przepraszam ale piszę chwilowwo ze smartfona i do tego trochę pośpiech ... zaraz się przełączę
Pan każdy jest panem swojej woli ,ja nikogo nie będę uczyć co trzeba robić ,a co nie
No to jak teraz będzie kulturalnie, to ostro tylko na losowaniach będzie
No niby czat jest do gadania o wszystkim nie tylko o liczbach (takie moje zdanie).
U jednych pada,jest burza ktoś gotuje obiad a ktoś inny daje link do oglądania bocianów i nie ma nudy więc po co niszczyć społeczność tworzoną od lat przez nas wszystkich?
U jednych pada,jest burza ktoś gotuje obiad a ktoś inny daje link do oglądania bocianów i nie ma nudy więc po co niszczyć społeczność tworzoną od lat przez nas wszystkich?
...wystarczy ze nie będzie prowokował o tym i jego zwolennicy jak i przeciwnicy
dobrze wiedzą
więc czemu brak reakcji?
!!!
dobrze wiedzą
więc czemu brak reakcji?
!!!
Pasko stwórz drugi sb na różne tematy może ktoś lubi się sprzeczać kłócić
Zakładałem konto kilka lat temu i pisałem jeszcze z kafejki (bo nie miałem neta w domu) i taki czat był spoko, "gadało" się o wszystkim z ludźmi, których na oczy się nie widziało.
U mnie nie ma ale rano w drodze do auta na oddanie krwi kilka razy orła bym zaliczył bo na asfalcie lodzik ale taki niewidzialny masakra
za głębokiej komuny była jedna oficjalna linia i koniec , a teraz od tej demokracji ludziom się poprzewracało
Pan bo wszyscy jesteśmy jedną rodziną ,a w rodzinie jest też różnie ...jedni się kochają inni kłócą a jeszcze inni nienawidzą
dreamer1987: no właśnie taki cel mi przyświecał, gdy 10 lat temu powstał ten czat
teraz się usta otworzyła tyle czasu zamknięte co tu się dziwić dajcie się ludziom wygadać to jest fajne
3 062 470. dreamer1897 2017-12-15 (21:35)
Wiesz dlaczego?
Po pierwsze - net był NIE dla każdego , po drugie - nie było emotek
Wiesz dlaczego?
Po pierwsze - net był NIE dla każdego , po drugie - nie było emotek
zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
moze sie myle tutaj od dawna klotnie sa na lini pan jocia pikolo e-meryt ten tylko link a ci juz na caly dzien tematy