Wpisy 305 957 – 306 056
18 maja 2011 11:39 → 18 maja 2011 12:08, 100 wpisów
W jakie mecze?
Nie no nie mam zadnej strategii i narazie mysle nad graniem w lotto
Jeszcze młody jestem;p
Nie no nie mam zadnej strategii i narazie mysle nad graniem w lotto
Jeszcze młody jestem;pJa jestem już teraz takiego zdania :
Jeśli gość wygrał ponad 9 mln. na 1 zakł. to po co szaleć,a w multi można się pobawić ,a w kaskadę również dla zabawy 1 zakład,chyba ze wyślij 10 zakl. i trafisz 1000 zł tylko musisz je komuś podarować,bo tak to nic z tego
Jeśli gość wygrał ponad 9 mln. na 1 zakł. to po co szaleć,a w multi można się pobawić ,a w kaskadę również dla zabawy 1 zakład,chyba ze wyślij 10 zakl. i trafisz 1000 zł tylko musisz je komuś podarować,bo tak to nic z tego
Oferta pracy w Niemczech
Opis stanowiska pracy
Poszukujemy atrakcyjnych i młodych kelnerek w wieku 20-30 lat do dużej restauracji z ogródkiem piwnym w Dreźnie.
Praca od zaraz! Oczekujemy natychmiastowej dyspozycyjności.
Elastyczny czas pracy - możliwe jest ustalenie dni i godzin pracy. Zakwaterowanie zapewnione na miejscu.
Dobra placa!
Opis stanowiska pracy
Poszukujemy atrakcyjnych i młodych kelnerek w wieku 20-30 lat do dużej restauracji z ogródkiem piwnym w Dreźnie.
Praca od zaraz! Oczekujemy natychmiastowej dyspozycyjności.
Elastyczny czas pracy - możliwe jest ustalenie dni i godzin pracy. Zakwaterowanie zapewnione na miejscu.
Dobra placa!
witek2005
W lotto być ciężko na plusie; zakład drogi za 3 i 4 mało płacą
W mini na odwrót
W lotto być ciężko na plusie; zakład drogi za 3 i 4 mało płacą
W mini na odwrót

co towarzystwo wzajemnej adoracji myśli o czymś takim
2-17-23-27-69 proszę o opinie
2-17-23-27-69 proszę o opinie
Torsan kaskade zeby trafic 1000 zl musisz kupic wiecej niz jeden kupon najlepiej 10 i jeden komus podarowac heh 

no to się cieszę torsanku jeden dobry uczynek zrobiony
OPA a już widzę Ciebie i dzieciątko

OPA a już widzę Ciebie i dzieciątko

Bella mała teraz ma włoski,kręcone,super córeczka,ale czemu ja nie widzę
Lubie sport,kiedyś ćwiczyłem,uwielbaim jeździć rowerem,pływać...toż nie na darmo byłem WOPR
Witek popatrz sobie na tabele wygranych w MM to Ci się odechce grać,moim zdaniem to najgorsza gra jaką znam,no jest jeszcze kaskada,ale to już dla totalnych desperatów,jak ktoś dobry to nawet z MM wyciśnie,co nie zmienia faktu,że gdzie indziej miałby 10x tyle,za drogo,za mało,cały TS to lipa,ale jak chcesz grać to tu masz dobrych typerów w MM.Pozdrawiam
aniqa....Pasko powinien dodać kilka emotikonek,takich np jak dostaje z liścia drugi emotek ha ha ha h
OPA....racja,zdrowie to podstawa,jak go nie ma to wszystko do du....
Lila chcialam Ci pokazać jak sie upomina o przywitanie ale za pozno zdarzyl sie przywitać 

Witek wejdż na forum na temat PERKUNA trafił ostatnio ładnie w 49's,
Lila pasko powinien troche zmodernizować stronke dodać wiecej emotek. W Mapkach mozna by bylo zaznaczać liczby i je testować 

witek 2005....więc sam widzisz,po co komu potem kłopoty i rodzinka na karku ha ha ha
Opa>>
www.mypolacy.de
Polecam Tobie tę stronę.
www.mypolacy.de
Polecam Tobie tę stronę.