Wpisy 3 059 398 – 3 059 497
13 grudnia 2017 18:42 → 13 grudnia 2017 19:13, 100 wpisów
Tak to dzisiaj było:
W liczbach "Na NIE" które podałem na swoim blogu na godz. 14:
>> 2/16 <<
Może być.
W liczbach "Na NIE" które podałem na swoim blogu na godz. 14:
>> 2/16 <<
Może być.
Faral.
dajcie spokój z tymi graniami wyrośnijmy wreszcie to nie jest stronka od gier
Mulag.
statystyka wlasna dobrze typuje i narazie nia gram
bylo 5/5 w mini
3 x 7/10 w mm w ciagu 5 losowan
bylo 5/5 w mini
3 x 7/10 w mm w ciagu 5 losowan
Zamiast wydawać pieniądze na durne programy do Lotto lepiej jest wynająć jasnowidza do sprawdzania typowanych zakładów.
no dobra jasnowidzu
powiedz jakie 3 liczby dzisiaj wejda w MM
zobaczymy czy potrafisz wytypowac
powiedz jakie 3 liczby dzisiaj wejda w MM
zobaczymy czy potrafisz wytypowac
Angierski:
Wiem, że sam piszesz programy.
Wiem, że sam piszesz programy.
nawet drobne datki 100 zł zawsze by mnie poratowało a wy w te tosiki topicie pieniądze bezsensu na prawde bezsensu
ja nic nie wydaje na programy..
uzywam jednego wlasnego na swoj sposob go napisalem zeby mi sluzyl
uzywam jednego wlasnego na swoj sposob go napisalem zeby mi sluzyl
szkoda ze wczoraj nie zagralem (zmienilem metode byla by 3/3)
My się nie poddamyna Zagłębie pomysł mamyA jak tutaj nie wygramybędzie burdaNo to
pisalem zeby nie "wynalezc cudowny srodek"
pisalem po to zeby kontrolowac wygrane
pisalem po to zeby kontrolowac wygrane
no a na stronce nie którzy narzekja na jednych co tam wypisują ale nigdy na stronce nie było burd nigdy nie zostało zniszczona ramka stronki emotki całe banery itp
A TEN CHU.....Y PROGRAM WYMYSNLIL NIE KTO INNY JAK PAN KAMYSZ KTORY UCIEKL OD STANOWISKA, ALE TA USTAWE ZATWIERDZIL, BIURA POSREDNICTWA PRACY PODAJA WSKAZNIKI SWOJE ,I LICZA SIE TYLKO OSOBY KTORE MAJA PRAWO DO ZASILKU DLA BEZROBOTNYCH TO JEST TE 6,6 %A DLACZEGO NIEPODAHJA STATYSTYK LZ LUDZMI KTORZYY UTRACILI PRAWO DO ZASILKU I CZYNNIE SAMI SZUKAJA PRACY?CHODZAC OD AJFASZA DO KAJFASZA I TYLLKO SLYSZA NIEMA PRACY, CZEGO TEGO NIEPOWIEDZA TYLKO CIEMNOTE WCISKAJA LUDZIOM, JAKBYMM OSOBNISCIE SPOTKAL TEGO KAMYSZA NA ULICY TO BYM MU NAPLOL W TWARZ ZA TA JEGO USTAWEM, , BIURA POSREDNICTWA PRACY WYPRACOWALLY SOBIE TAKIE 3 PROFILE DO KTORYCH KWALIFIKUJA SPOLECZNOSC, CZYLI DZIELA LUDZI NA SWOJICH ZNAJOMYCH I OBCYCH, CZYLI PRACE SZUKAJA SWOJEJ RODZINIE I ZNAJOMYM A RESZTE NIECH SAMI SOBIE SZUKAJA , MAJA PROGRAM KOMPUTEROWY KTORY KWALIFIKUJE LUDZI WEDLUG ICH KRYTERJI, KIEDYS MNIE BABA JUZ WKU.......LA NA MAXA ZADALA MI PYTANIUE TO GDZIE BY PAN CHCIAL PRACOWAC WOGOLE TO JE J POWIEDZIALEM ZE Z CHCECIA SIE Z NIA MOGE ZAMIENIC STOLKIEM JA SIADE NA JEJ MIEJSCU A ONA PO DRUGIEJ STRONIE BIURKA, TO SIE ZROBILA CZERWONAQ I WEZWALA OCHRONE ZEBY MNIE WYPROWADZILI BO POLECIALO Z MOIJEJ STRONY TROCHE EPITETOW POD ICH ADRESEM , POROSTU NIEWYTRZYMALEM OBLUDNYCH ICH KLAMSTW , JAK JEJ POWIEDZIALEM ZE W NIEMCZECH MOJ KUZYN JEDEN IDZIE DO POSREDNMIAKA ZA PRACA NA NA DANEJ WIZYCIE DOSTAJE NA DZIEN DOBRY 30OFERT PRACY I MUSI NA KAZDA ODPOWIEDZIEC CZY JA PRZYJMUJE , TO PANMI URZEDNICZKA Z NASZEGO PSEUDO URZEDU POWIEDZIALAMI ZE JAK MI SIE COS NIEPODOBA TO MOGE WYJECHAC DO NIEMIEC SOBIE BO TO JEST TU POLSKA
tak masz racje arczibalik73 też to przerabiałem mam podobne uczucia i złość
3 059 434. Mulag 2017-12-13 (18:57) Krakus
jestem dziadem ale honorowym
Mulag jak posiadasz honor to nie jesteś dziadem
jestem dziadem ale honorowym
Mulag jak posiadasz honor to nie jesteś dziadem
przepraszam wszystkich ktorzy uwazaja sie tu przezemnie dotknieci, i uwarzaja ze krzycze, nie niekrzycze a za duze drukowane literki przepraszam niezauwazylem zemam wlaczonego caps locka
,0000000
,0000000
Doktor.
3 059 219. gryks76 2017-12-13 (16:20) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
3 059 216. jocia 2017-12-13 (16:08) Nimfa, Nymphicus hollandicus
znowu powiązane z gryksem,
co masz do mnie paniusiu wiesz jaki to palec
3 059 220. gryks76 2017-12-13 (16:21) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
bo to zly adres dziewczynko z zapalkami co tylko ogien znosi i ucieka
3 059 216. jocia 2017-12-13 (16:08) Nimfa, Nymphicus hollandicus
znowu powiązane z gryksem,
co masz do mnie paniusiu wiesz jaki to palec
3 059 220. gryks76 2017-12-13 (16:21) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
bo to zly adres dziewczynko z zapalkami co tylko ogien znosi i ucieka
co tu pisać Janosik nic nie podpowiada mi w związku z wypoczynkiem w Zakopanem
Wtedy człowiek nie zauważa swojego biednego przyjaciela bo ma go wtedy w D***E
co dzienie tak powinas jocia robic choc tobie to nie pomoze i tak ban dla joci
podnieś rękawice ale najpierw rękawica w twarz chyba tak to się robiło
Mulag.
Ja do Zakopanego muszę 2 godziny lecieć samolotem.
Ja do Zakopanego muszę 2 godziny lecieć samolotem.
Adis.
adis mam 16 ale jej nie ufam to wrednota ostatnio
co do 38 mi bardziej wychodzą jej oboki
co do 38 mi bardziej wychodzą jej oboki
bezrobocie spada w telewizji ina slupkach posredniakow,poniewaz coraz wiecej ludzi wyjezdza za granice do prac sezonowychi nietylko w ich miejsca zatrudnia sie ukraincow za polowe stawki niz majna polacy,oni pracuja wydajniej ale tylko przez miesiace bo tylko na tyle maja unaz wize pobytowa, a dla polakow niema pracy za godna pensjem, tylko liczy sie na ludzi zz terenow wschodnich ,polakow maja w powarzaniu poprostu, obecny rzad zrobil duzo tylko dla dzieci i czyli 500plus i utworzyl tym programemm tez duzo patologi spolecznej,dlaczego otym niemowia zrobili duzo tez w innych dziedzinach, ale nie dla spoleczenstwa ale dla siebie, teraz jest nowy premier mam nadzieje ze zrobi tu porzadek i z PO i inna swolocza , ,przedewszystkim powinii byc rozliczeni ci Z PO i cala UB, SB, ,ZMNIEJSZYC IM TYM Z UB KASE DO 200ZŁ NA MMIESIAC A NIE DO 2000TYS ZL,PSL, PO,NOWOCZESNA ITD. , WYWALIC Z RZADU JAK NAJSZYBCIEJ,
nie mam teraz czasu, by sie ustosunkować , bo jestem w polowie typowania
to prawda 500 plus wyjazdy za granice zrobiły swoje moja praca sie chyli będę musiał szukać bo jak nie to umrę z głodu nikt mim talerza zupy w domu nie da niestety choć na chwilke