Wpisy 3 057 474 – 3 057 573
11 grudnia 2017 23:13 → 12 grudnia 2017 00:44, 100 wpisów
Jutro gram tego tasiemca oczekuje niemożliwego ale może być 70,71,72,73,74,75,76,77,78,79 tu już w historii było jak grałem w Multi Multi 8/ 70 tek kiedyś było przecież 8/ 40 stek to jeszcze dwie 70 tki i mam 10/10 w Multi Multi
Junak bana ?
Junak to robot idzie się podładować
Musze sie zapoznac z tematem Szanownego...na razie wieczony luzik
Wleczony luzik ?
Jocia masz rację Junak56 BAN
Junak wstydź się
Aya -Masz dowód,że nie śledzę WYPOCIN Lisa
A,na ten wpis wpadłem przypadkiem-ktoś zacytował toto jako wyjątkową głupotę
A,na ten wpis wpadłem przypadkiem-ktoś zacytował toto jako wyjątkową głupotę
Nie no naprawdę nie lubię na nikogo donosić ale to co napisała Junak to jest ubliżanie Polsce i Polakom
Nie możemy przechodzić obojętnie koło takich wpisów !!!
Po głębszym......
Myślę ze Junak napisała co napisała bo dostała nieźle w ...pę od życia
Myślę ze Junak napisała co napisała bo dostała nieźle w ...pę od życia
Za coś takiego to ban przynajmniej na miesiąc
To że dostała od życia to nie upoważnaia jej do pisania takich rzeczy. Każdy od życia dostaje , jeden mniej drugi więcej i jakos musimy sobie z tym dawać radę. Tu chodzi o coś poważniejszego .
Jak jej źle niech wyjedzie z Polski i tyle a nie pisze takie rzeczy
Ja tez dostałam , to nie jest powód, chyba,że sie nie jest Polakiem , Polką . i kropka.
Ten , który nie reaguje, pewnie tez nie jest Polakiem.
Ten , który nie reaguje, pewnie tez nie jest Polakiem.
Rozpaczliwy ?
3 057 492. Sebastian_M 2017-12-11 (23:27)
Jak jej źle niech wyjedzie z Polski i tyle a nie pisze takie rzeczy ......... A kim ty jesteś aby oceniać i wydawać takie "wyroki"??????
Jak jej źle niech wyjedzie z Polski i tyle a nie pisze takie rzeczy ......... A kim ty jesteś aby oceniać i wydawać takie "wyroki"??????
Pan
A ja bez glebszych....myslę ze młodsze osoby czasem piszą bez wiekszewgo przemyślenia...i tyle....
a Ty Panie daj jakąś muzę na wyciszenie...bo ja mam nadal problemy techniczne
A ja bez glebszych....myslę ze młodsze osoby czasem piszą bez wiekszewgo przemyślenia...i tyle....
a Ty Panie daj jakąś muzę na wyciszenie...bo ja mam nadal problemy techniczne
Oceniać mogę bo jestem Polakiem
I nie daję żadnych wyroków tylko proponuję takiej osobie opuścić kraj na który się pluje rozumiesz ?
aya_aku A jak Ty to postępowanie popierasz to przykro mi
3 057 501. Sebastian_M 2017-12-11 (23:32)
I nie daję żadnych wyroków tylko proponuję takiej osobie opuścić kraj na który się pluje rozumiesz ? ***************************** ciebie nawet się nie staram. Za "trudne" dla mnie
I nie daję żadnych wyroków tylko proponuję takiej osobie opuścić kraj na który się pluje rozumiesz ? ***************************** ciebie nawet się nie staram. Za "trudne" dla mnie
aya_aku Bo Ty nie potrafisz zrozumieć prostego zdania a co mówić o napisanych 2 zdaniach
aya_aku bronisz takich ludzi ?
A kysz !!!
A kysz !!!
3 057 500. jocia 2017-12-11 (23:31) Nimfa, Nymphicus hollandicus
Junak, chyba nie jest młodszą osobą.
No właśnie chyba nie jest
Junak, chyba nie jest młodszą osobą.
No właśnie chyba nie jest
W kraju dzieje się coraz lepiej i trzeba to docenić
Lorey
Nie wiem czy Ci podejdzie ale teraz słucham tego
https://www.youtube.com/watch?v=B5WbSrorUyI&index=2&list=RDMM7gphiFVVtUI
Nie wiem czy Ci podejdzie ale teraz słucham tego
https://www.youtube.com/watch?v=B5WbSrorUyI&index=2&list=RDMM7gphiFVVtUI
Masakra
3 057 509. Sebastian_M 2017-12-11 (23:36)
W kraju dzieje się coraz lepiej i trzeba to docenić ****************************************************** fakt...dzieje się. Coraz więcej sebastianów
W kraju dzieje się coraz lepiej i trzeba to docenić ****************************************************** fakt...dzieje się. Coraz więcej sebastianów
aya_aku Dobrze że zrozumiałeś powinieneś robić to codziennie
aya_aku jesteś z Warszawy wiem to po Twoim IP
Zaraz zobaczę jaka dzielnica
Niektórzy tu chyba zapomnieli kalendarzyka(małżeńskiego),bo przygłupy się mnożą
hmm ja tez lubie motylki....ehhh...
jutro niestety mam dostep do sprawnego kompa
dobranoc all...
jutro niestety mam dostep do sprawnego kompa
dobranoc all...
Przypominając ........
https://www.youtube.com/watch?v=wXIqCbQqVls&index=6&list=RDMM7gphiFVVtUI
https://www.youtube.com/watch?v=wXIqCbQqVls&index=6&list=RDMM7gphiFVVtUI
Jest już wtorek 8 Milionów w Lotto kasy forsy pełen worek Lotto zagrałem z Plusem
bo rodzince powiedziałem że nie dobrze a oni to pojedziesz do Niemiec trochę mi to nie pasuje wole w Polsce
Ja mam wyplate na 4 dni raty oplaty zycie lotto machniom sobie i nima czym rzadzić By żyło się lepiej jak tu zyć Panie Prezydencie Prezydent odpowiada Weź se ku...a kredyt zjeżdżaj Dziadu
ale poważnie ci mówię ale nie pasuje mi nic nie umie po Niemiecku wolał bym do Anglii
Mulag jedź jak masz możliwość jabyłem dwa razy w stanie nie kawalerskim i na życie było a Ciebie nic nie trzyma kołchoz przzeżyłeś ciężkiej harówy się nie boisz dasz rady
taką mam propozycje jak będzie po zakładzie że mi wyjazd załatwiam ale nie wie na co i gdzie tylko takie hasło padło
Mulag nie musisz znać języka tam. Cię nauczą sznela sznela bedziesz robił na siebie za siebie a zarabiał za czworo
Mulag żadna tajemnica Menstar już mi sam to powiedział ja udałem Chinczyka co się tematu nie tyka
Dałem tego swojego rupiecia do naprawy jak nie będzie bum bum to ja mu ku...zrobie duże Buuuuum
Ja się nigdzie nie wybieram biore odprawe rejestracja w Pup zasiłek miesiąc wakacji i dopiero szukam roboty jak nie znajde to kuku se pu...ku
Forsami można i tak masz swój sposób taki pewny że odprawa a jak barszcz przejmie brak odprawy i w ruch obój i rozbiór krówek i byczków
Raczej to wgre nie wchodzi ja za 1600 robił nie będę znasz mnie jak się w ...rwie to mogę do pionu postawić za niskie płace
no tak masz racje a jak przejmie a zarobki mogą być mniejsze nawet tego jestem pewny