Wpisy 3 055 738 – 3 055 837
10 grudnia 2017 22:11 → 10 grudnia 2017 23:15, 100 wpisów
Kilka dni temu 4/5 dwa razy i 36razy 3/5 na sucho tu
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
71 pisałem że wyjdzie oj że ja nie mam kasy na gre to bym ją pomnożył sprytnie sposobem na dwie liczby
Arab wierzę Ci wygrać też jest możliwe trzeba szukać i jeszcze raz szukać sposobów
Szkoda ze nie poslane ale z obserwacji raz w tygodniu 9/10 mozna trafic to do jutra bo gosci mam jutro cos wykombinujemy wspolnie i totek troche z kasy ogramy tak mysle po obserwacjach
Sposob prosty ale jutro bo dzis obowiazk u goscie rodzina to do juta na forum lub priv
Baj baj jutro totek wspólnie ogramy zegnajcie przyjaciele przyjaciółki
Arab , życzę kasy ile ziarenek piasku na pustyni lub cór koryntu w haremie
naprawdę to prosty system ale juz teraz czas jutro na forum obgadamy to co podam
W olsztynku gość co dzien puszcza 120 kuponów 3x9/10 w tygodniu ten sam sposób
U mnie też wysyłał nie tyle ale za 150 zł na losowanie,przez rokteraz za 50coś wygrał ale cudów nie było
W wygranych najczesciej 1 9/10 co trzeci dzien to gosc z olsztynka w warmazurskim
A ja tam sobie puściłem za 4 złote LOTTO Z PLUSEM i 8 Milionów mi pasuje
Jak ktoś ma kase na granie zainwestuje przekombinuje kilka nascie zakładów na raz i coś siada bez dwóch zdań
Acha Arab tylko kasa na gre i wszystko Warszawa Skarżysko Ostrobramy Oświęcim taki przerywnik
akurat włączyłem teraz z ciekawości jakie liczby padły a także trochę wiadomości e skrzynce i klika stronek do odwiedzenia
Arab pod warunkiem że wychodzi odpiwiednia ilość liczb w danym zbiorze
rozpis na stronie mavelle, to żadna nowość - 10-15-6 jest dość znany
wesołych snów
wesołych snów
Junak ty rozpisujesz zestawy na 3 liczby ja opracowałem sobie sposób na dwie liczby na stawkę i progresje skuteczny ale niestety trzeba mieć na start
...
ten system, sposób rozpisu, opracował Andrzej Borkowski,
a gostek na swojej stronie pisze - "moim 6 zakładowym systemikiem"
i nie chce mi się nic więcej pisać, bo znowu się zacznie, jak z tombakiem, czy innymi takimi
cudami netowymi
ten system, sposób rozpisu, opracował Andrzej Borkowski,
a gostek na swojej stronie pisze - "moim 6 zakładowym systemikiem"
i nie chce mi się nic więcej pisać, bo znowu się zacznie, jak z tombakiem, czy innymi takimi
cudami netowymi
Z zielonej ksiązeczki, owszem kiedys często korzystałam , rozpis jest dobry... tylko cyferki trzeba odpowiednie, kiedyś były takowe
Arab
jak będziesz miał trafione liczby, to każdy system może być oki
ale tam zapodane ilości wcelowanych, to kosmos
a z "jakością", cóż - wystarczy sobie spojrzeć na bilans "gry" na tamtej stronie
jak będziesz miał trafione liczby, to każdy system może być oki
ale tam zapodane ilości wcelowanych, to kosmos
a z "jakością", cóż - wystarczy sobie spojrzeć na bilans "gry" na tamtej stronie
Cześć wszystkim
Arab ?
Arab 1,4,7 czyli krasnalek
Sławek
Arab
"może być", bo sporo zależy od zapodanej przez Ciebie kolejności w rozpisie
no i przy 9/15 masz 1,2 % szansy na 9/10
"może być", bo sporo zależy od zapodanej przez Ciebie kolejności w rozpisie
no i przy 9/15 masz 1,2 % szansy na 9/10