Wpisy 3 051 483 – 3 051 582
7 grudnia 2017 22:38 → 7 grudnia 2017 23:59, 100 wpisów
Przegrzała się już ?
To znaczy kit wstawia czy miał 3/5
bo metoda koło ....Piiiiip lata
liczy się efekt końcowy
bo metoda koło ....Piiiiip lata
liczy się efekt końcowy
oczywista Kolego, że ma
rozbawił mnie skuteczny /a tak krytykowany przez pewnego starszego/ sposób doboru
MCSl
obawiam się, sporo PuKonów takim tropem pójdzie i jeśli nawet coś, to dość nisko płatne
rozbawił mnie skuteczny /a tak krytykowany przez pewnego starszego/ sposób doboru
MCSl
obawiam się, sporo PuKonów takim tropem pójdzie i jeśli nawet coś, to dość nisko płatne
Na moim blogu podałem 12 liczb na NIE do EJ.
Taki mały eksperyment.
>Ciurolak wyłożył się w Milionerach na ostatnim królu Polski-Debil
Dziwię się prowadzącemu,że się szmaci-w TVNie
Dziwię się prowadzącemu,że się szmaci-w TVNie
chyba zjem z pisanki czy jaja super w środku czekoladki ale bańka zostanie
TVN to same prawie kłamstwa ale znam co oglądają to widać za kim są ale to nie ich wina taki mają świat
pan odnoszac sie do twojego przedtem pytania w sprawie wyboru nowego premiera juz ci odpowiadam, jesli chodzi o pania premier szydlo czy tez nowego premiera PANA MATEUSZA MORAWIECKIEGO TO JA NIGDY DO NICH NIC NIE MIALEM, DLAMNIE OSOBISCIE jena czy druga osoba jest okej, dlamnie nie wazne jest z jakiej partji bedzie wybrany premier i kto bedzie rzadzil na tym stanowisku, dlamnie jest wazne tylko to aby osoba na tym stanowisku sluchala ludu i godnie wykonywala swoje zadania na w/w stanowisku, dlamnie licza sie efekty pracy ich i to aby bylo dobrze w kraju anie jak jeden z PO gosc ktory jest przewodniczcym tej bandy chcial byc krolem w rzadzie wiadomo o kokgo chyba chodzi co nie? pana od orlikowi goru ktoremu az piana z ust sie toczy gdy widzi jednego z braci kaczynskich. dlamnie niewazne jest jaki brdzie premier wazne jest to aby w polsce byl spokoj i by wszystko gralo i by bylo spokojnie, bez roznicy jakie nazwisko bedzie u gory, a jesli PAN chesz to golnij sobiezamnie i ile tylko chcesz
mówi sie że Stalin czy Hitler tyle istnień zabił gdyby miał telewizje nikogo by nie zabili
Którą wyrzucić???
Wszystkie: 0-1/6.
Wszystkie: 0-1/6.
Ja powiem tak mogą nami rządzić ufoludki ale z chopdzać na ziemie Rosjanie Niemcy nawet nie Polacy brzmi to z mojej strony źle ale chodzi mi oto by podać przykład że mnie intersuje i miliony Polaków by nnormalnie było że jak dostajesz wypłatę to coś sobie możesz odłożyć krótko mówiąc miarą rządu jak się żyje zwykłemu Kowalskiemu bo jak na razie za PO za PIS czy tam SLd praca to wegetacja dla milionów Polaków
Dla premier nie jest ważnyjak nie trafię w dziesiątkę wszystkie 4 Multi idą na kosz
Ale praca we Vw daje podwyżkęwywalczyli 1000 brutto etapami,podwyżkę świątecznego coś tam jeszcze
noo dobra - popisali, a teraz powiem tak:
piku piku
insekt zniku
piku piku
insekt zniku
jocia
Skończyłem 2 zmianę i widzę dwa razy w mini 4/5 i 36 razy 3/5 mam mokro gaciach bo zagrałem na sucho
Emerytka
zbigniew g
Miałbyś gorzej w gaciach,jakby było 5/5.
Miałbyś gorzej w gaciach,jakby było 5/5.
Widziałaś moje zestawy w mini
Widziałam
Pan
Nie zapomnij zabrać halabardy
Nie zapomnij zabrać halabardy
Cześć wszystkim
czesc mulag jesli zas chodzi o twoj wpis to sie z tym tez zgadzam, jesli nowy premier bedzie robil cos nie tak i niebedzie sluchal narodu a w szczegolnosi ludzi ciezko pracujacych to wszyscy wyjada a rzad sie rozleci bo nikt na tych nierobow w rzadzie nie bedzie pracowal, to z naszych podatkow oni dostaja diety i inne profity, , narazie pozyjemy i zobaczymy co i pokaze nowy premier , oby sie sprawdzil na tym stanowisku jak dotad pani beata szydlo tego mu zycze i czekam na obnizenie podatkow i rozliczenia opozycji z wczesniejszych afer gospodarczych
Sebastian nie posluchalem mamy i nie zagrałem w mini a bym trafił 2razy 4/5 i 36 razy 3/5
dla tego właśnie uważam że sprzeczanie się ludzi o drobiazgi nie ma sensu mi chodzi o realne życie zwykłych Polaków bo takich jest najwięcej i jeśli dla nich będzie lepiej oni odczują pozytywną zmianę to będzie okey
zbigniew q niewazne ze nie zagrales w realu a tylko na sucho i tak gratuluje trafnego wytypowania liczb w mini lotto i tak trzymaj nadal
czesc sebastian M witaj wejdz do swojej KG i poczytaj chwilke
czesc arczi
Zbigniew zawsze słuchaj mamy
Arczibalik73
ale jest napisane że jak masz żonę nie pisze Seba o tobie bo ty żony jeszcze nie masz ale w tedy juz żona na pierwszym nie mama ale sobie zapamiętaj na przyszłość jak będziesz miał żonę to tu dylematu nie ma żona na pierwszym
Zbigniewie
arczi jutro poczytam bo zaraz idę spać a Ty dużo napisałeś
Zona ?
A potrzebna jest żona ?
Nie wiem zostawiam to tobie sam zobaczysz czy tak czy nie nic ci nie będę narzucał
mulag ale tu sie z toba nie zgodze do konca z ta zona bo zon mozna miec wiele a matke sie ma tylko jedna i i zawsze kazda matle trzeba kochac i zonke tez oczywiscie ale i zonke tez
jedni piszą krótka drudzy dłużej czasem trzeba napisać więcej nie da się inaczej poruszyć kwestii
Hej
sebastian M okej rozumie cie doskonale jesli jestes juz spiacy to okej to nie zawracam juzci dzis glowy trzymaj sie cieploi milej nocy
gonzaga ja wiem ze wielu osobom tu mojee wpisy niepasuja, moze ze za duzo pisze ale zobacz ktos zadal tu mi pytanie zramienia polityki, i co sadze ioo wymianie na nowego premiera, itd,odpisalem jakie jest moje zdanie, a zauwaz niema tu teraz emeryta czyzby usnol od moich wpisow czy niemoze zniesc mojej wypowiedzi na temat nowego premiera,jesli twierdzisz ze ja przesadzam z tymi wpisami i ze sa zbyt nudne to czego jeszcze niespisz,? jesli ja cie nudze tym co pisze niechcesz nieczytaj ,nikt cie niezmusza do tego aby to czytac
arczi nie poznaję Ciebie
Emeryt czysta nie martwcie się
Emeryt to już poczciwy staruszek i nie ma co robić to czyta i patrzy
Emeryci tacy są
Ale najważniejsze że nie wszyscy
Ale najważniejsze że nie wszyscy
arczi kiedyś Ci coś napiszę
Ja to wszystko wiem i mam swój rozum uwierz mi
emeryt jesli jestes gdzies tu na czacie i czytasz to co napisalem to nieczuj urazy domnie bo ja osobiscie nic do ciebie niemam, tu tylko przytoczylem do ciebie ze cie teraz tu niiewidze i nie mysl ze chce cie czyms sprowokowac bo tak niejest, ja zawsze gram w otwarte karty z kazdym i to co mysle to mowie w prost kazdemu prosto w oczy oczywiscie nikogo n ieobrazajac., co zlego to nie ja prosze bez obrazy