Wpisy 3 044 449 – 3 044 548
1 grudnia 2017 17:26 → 1 grudnia 2017 18:23, 100 wpisów
Grupa marzen?Kraj wisni umie kopac,Senegal...nieznany{{detektyw}Columbia...?stawiam ze nie wyjdziemy z grupy
3 044 443. krasnalek 2017-12-01 (17:13) Białystok
wyjdzie 22 chłopa i gania za jedną piłką jak by nie mogli se kupić każdy a wy się podniecacie
krasna a po zatym kobiety tez graja i biegaja za pileczka
wyjdzie 22 chłopa i gania za jedną piłką jak by nie mogli se kupić każdy a wy się podniecacie
krasna a po zatym kobiety tez graja i biegaja za pileczka
No pilkarki sa...slodkiepewnie ze obejrzalbym na zywo...biegajace zeberki
ok zestawy podane na www....
gryks tak i trybuny zajęte przez facetów
mogą se popatrzeć na zgrabne i wysportowane kobitki
mogą se popatrzeć na zgrabne i wysportowane kobitki
niestety nie ma wymiany koszulek wtedy by stadiony pekaly w szwach frekwencja byla by wieksza niz na meczach ligowych pilkarzy
jak ci sie to udalo przeciez strakujesz ja mam 0 pkt po 1 losowaniu grudniowym
1.4.7.i35.47.57
ja mialem w tym tyg z tym ze wczoraj i dzis l4 cos z sercem w ekg niby ok ale cos mnie dalej uciska i puszcza jak poszedlem o 15 wrocilem o 24 zonka siedziala na sorze zemna wiec ide do niej
co to za spozywka jakies centrum zaopatrzenia marketow wiekszych sklepow
jakies lizaki pewnie tylko tam nic od siebie w tej spozywce nie dodawaj
Witam wszystkich. Tak na szybko , na wieczór mm 3,6,9,13,16,22
Trójeczki
6,8,9
3,6,9
8,9,13
i tradycyjnie 1,4,7
Trójeczki
6,8,9
3,6,9
8,9,13
i tradycyjnie 1,4,7
Kto jest ciekawy, to niech zajrzy na mój blog gdzie zamieściłem kilka sprawdzeń EJ.
no ladnie dzisiaj moje liczby wpadly
8,13,16,27,33,39,74
ktore ostatnio skreslalem
8,13,16,27,33,39,74
ktore ostatnio skreslalem
cały czas nie wyspany podejrzewa że spałes rano kilka godzin ale ci mało i jeszcze śpich taki młody człowiek w sile wieku i śpi wstydź się
teraz nauczylem sie zeby wybierac te lepsze liczby bo potem sie zejda
one czesto typowane sa, potem nalezy je zebrac i skreslac iles razy do skutku
Krasnalka.
konflikt o kota przed drzwiami frontowymi że mieszka ma z papieru domek jest taki ganek jak przystankowy przed drzwiami
a sąsiad ma dzieci a te dzieci karmią kota jak dla mnie to mi nie przeszkadza ale sąsiadka z klatki sąsiedniej bo w tej co jest kot ma dzieci już dorosłe
a ile takich kotow bezpanskich jest i biegaja szukaja jedzenia
a sąsiadka co do kościoła chodzi mówi do mojego sąsiada co mogła by byc jego matką jak również moją że dostanie w pierd..
ja mam jednego co sika mi w domu bo nie chce wyjsc zaraz go scigne
akurat to prawda będzie w faktach najpierw w lokalnej prasie ale tak się spodobało że gazeta więkjsza dojdzie do tego że będzie i telewizja