Wpisy 3 044 167 – 3 044 266
1 grudnia 2017 13:30 → 1 grudnia 2017 14:28, 100 wpisów
...załóżmy ze robi się tam uczciwie
więc będę wolał zapłacić tylko ten napiwek
(piszę to tylko dla normalnych)
więc będę wolał zapłacić tylko ten napiwek
(piszę to tylko dla normalnych)
hey forsa do losowanka obiadek nozka indycza ryz gotowany w kurkumie suroweczka z kapustki mafefki mniam kieliszek winka czerwonego to je to i muzyczka vivaldi nic nikt mnie nie ruszy
3 044 162. zaq69 2017-12-01 (13:08)
ts się nieda oskubać
Jak się nie da? Nie da się wygrać ale skubać z drobnych można
ts się nieda oskubać
Jak się nie da? Nie da się wygrać ale skubać z drobnych można
W sądach uczciwie? Prace sądów po podwyżce mają przyspieszyć...bo co za większą kasę bardziej się zaangażują?
Przecież widać gołym okiem, że cały socjal jaki zafundowali głosującym na nich odbijają sobie kilkukrotnie (podwyżki diet o całe 300zł (a minimalna o 150zł{{hahaha}), opłaty w sądach...)
Nie ma się co oszukiwać, że za Rudego było źle ale teraz ta druga banda będzie chapać ile wlezie "za osiem ostatnich lat".
Mówisz czarne, baba białe mówisz że żeczywiscie białe to baba ze czarne
stara Stalinowska szkoła
stara Stalinowska szkoła
Ja sobie w życiu poradzę więc nie potrzebuję jałmużny od państwa na którą i tak wyciągają z mojej kieszeni (po co mi fikcyjna pomoc?).
Nie wiem na co wydają pieniądze emeryci ale fakt jak widzę staruszka w aptece kupującego zamiennik leku zamiast oryginału gdzie różnica wynosi 1 lub 2 zł i bierze zamiennik to mnie krew zalewa...Ci ludzie też dygali na te kanalie rządzące a teraz mają biedę z nędzą...
Nie wiem na co wydają pieniądze emeryci ale fakt jak widzę staruszka w aptece kupującego zamiennik leku zamiast oryginału gdzie różnica wynosi 1 lub 2 zł i bierze zamiennik to mnie krew zalewa...Ci ludzie też dygali na te kanalie rządzące a teraz mają biedę z nędzą...
tak to jest Pan jeszcze przyzwyczajenia i zakłamanie pozostało z Polski Ludowej
Jakiej Polski ludowej ja mam 29 lat także trafny strzał
Z tym ze za czasow rudego nie wiele ludziom dali.Spolki panstwowe generowaly niskie zyski,lot bylzadluzony.4,6 miliona ludzi zylo ponizej granicy ubóstwa.Nie mowiąc juz o tym ze caly Polski przemysl jest w obcych rekach.Zyski zamiast zasilac nasza gospodarke to sa wyprowadzane zagranice.
Do dzisiaj tak jest przez 2 lata nie zmieniło się nic...
Osobiście nie trawię ludzi których złapiesz za rękę to mówią że to nie ich ręka
wyjatkowo paskudne badziewie ofiary sowieckiego wychowania
wyjatkowo paskudne badziewie ofiary sowieckiego wychowania
Z Polski w runie mamy krainę jajkami i masłem na zachód płynącą
Jestesmy traktowani jak trzeci swiat,nawet kawe czy proszki zanim trafia do nas to sa chszczone.Dla niemiec jest bardziej wygodnie bysmy byli dojna krowa niz konkurowali z nimi i by nasz kraj sie rozrastal itp
Powiem tak jakby pisiorom zależało na postawieniu Tuska, Kopacz czy Komora przed Trybunałem już dawno by to zrobili ale oni mają układ: Raz Wy a raz my także to będzie się kręcić w koło.
3 044 194. milioner-lotto-no1 2017-12-01 (13:53) Kraków
pier.doli.sz nie solisz.
Ślepy ,łuchy? czy durny?
pier.doli.sz nie solisz.
Ślepy ,łuchy? czy durny?
Każdy kto zna trochę historii wie, że Kaczory i Tusk do przyjaciele sprzed lad 90 więc nigdy jeden drugiego za nic nie rozliczy taka przyjaźń i niepisany układ.
*to przyjaciele, *sprzed lat
możan PISu nie lubieć.
Owszem
Ale pisać że nic się od dwuch lat nie zmieniło. to już skranjna głupota
Owszem
Ale pisać że nic się od dwuch lat nie zmieniło. to już skranjna głupota
Sądzisz tak bo oglądasz TVP, TVN tam mówią, że świeci słońce a rzeczywiście pada deszcz...
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Tez nigdy nie bylem za kaczorami ale jednak cos tam
Zrobili,wiekszosc polskich spolek coraz wieksze ma zyski,ludziom tez sie troche poprawilo
Zrobili,wiekszosc polskich spolek coraz wieksze ma zyski,ludziom tez sie troche poprawilo
Co się zmieniło, weź swoją wypłatę i idź kupić za wszystko paliwa i zobacz czy tyle samo kupisz co w 2015.
3 044 205. milioner-lotto-no1 2017-12-01 (13:59) Kraków
Sądzisz tak bo oglądasz TVP, TVN tam mówią, że świeci słońce a rzeczywiście pada deszcz...
Agencje ratingowe oceniające stan gospodarki też info w TVP mają ..
weż się chłopie pacnij w łeb. Możepomoże.
Agencje ratingowe oceniające stan gospodarki też info w TVP mają ..
weż się chłopie pacnij w łeb. Możepomoże.
Poprawiło się tym co wiedzieli do jakiej partii przejść z innej...
3 044 206. Pikolo 2017-12-01 (13:59)
Pan
na pochybel czerwonym i smoakoszom soku z buraka.
Pikolo
Pan
na pochybel czerwonym i smoakoszom soku z buraka.
Pikolo
Kupowałem w 2014 roku diesla vervy za 5,96 więc wiem ile paliwo kosztowało...
Co najważniejsze? Prowokatorzy i tak cisną po kimś zamiast po jego pomysłach jak zwykle...
Dragon od sierpnia zwolnilem trochę z grami
Ilu chorym ludziom zabrano leki aby dać innym na 500+? Sprawiedliwość społeczna? Takie coś nie istnieje...
Dopisano wyniki Multi Multi
02,04,05,08,09,13,16,27,33,38,39,41,46,47,59,67,69,73,74,75
Plusem jest liczba: 69
02,04,05,08,09,13,16,27,33,38,39,41,46,47,59,67,69,73,74,75
Plusem jest liczba: 69
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 9949 zestawów od 1298 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 11 718 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 18 958 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- sqn81 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 520 zł = 208,00 x koszt gry
- neli - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 200 zł = 80,00 x koszt gry
- Jerzyk_W - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- szorkop - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 220 zł = 44,00 x koszt gry
- lesiok - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 600 zł = 40,00 x koszt gry
Dawać wyniki
69
A mówiłam małe
Dopisano wyniki Kaskady - 01,04,05,07,09,10,11,12,13,19,21,23
Islandorka
Zbyszek żenisz się w końcu czy nie?
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 3096433
Wylosowany numer to: 3096433
Typowania Super Szansy
NOSFERATU wytypował(a) 3211133 - wygrana 10 złczecho wytypował(a) 1995233 - wygrana 10 zł
=adam= wytypował(a) 0609633 - wygrana 10 zł
zyzio349 wytypował(a) 7836333 - wygrana 10 zł
Arcisz55 wytypował(a) 4693633 - wygrana 10 zł
Rafiw70iw wytypował(a) 3333333 - wygrana 10 zł
TOOM_MM wytypował(a) 8529633 - wygrana 10 zł
mika1 wytypował(a) 1187233 - wygrana 10 zł
feher wytypował(a) 2146933 - wygrana 10 zł
Nieeeee
Nie wie z którą sąsiadka
islandorka
Dlaczego Zbyszek? Nie chcesz mieć dzieci i żony jak wrócisz z własnej firmy do 200 metrowego domu?
Ok zbigniew, ale pisałeś pi tej wygranej 540, ze puszczasz 50 zakładów mini i o te pytam
Miłego gaworzenia
Islandorka w dzisiejszych czasach takich błędów się nie robi pamiętasz jak byłaś młoda powiedziałas serdeczne TAK i jak skonczylas u adwokata
A islandorka nie jest młoda?
Spytaj się jej
Dragon puscilem na 1 losowanie i nic
Kurczę, ale ona już poszła z czatu.
Coś mi się wydaje, że Zbyszek będzie pierwszym wygranym z 5 w mini. Kto nie ryzykuje ten nie ma.
Wejdź na jej profil i zapytaj ją ile ma lat
Lecę
Kobiet się nie pyta o wiek...tak mi zawsze odpowiadają wszystkie...
2-3 30 niesiadla ale skuteczność systemu itak miodzio
Powodzenia na wieczór Zbigniew
To Robert,jak wymyslisz...wrzuc na strone,zobaczymy ile ugraszja w niedziele cos zagram
Dlaczego ludzie odbierają sobie życie?
https://wiadomosci.wp.pl/zolnierze-z-tej-samej-bazy-zabili-sie-dzien-po-dniu-prokuratura-prowadzi-odrebne-sledztwa-6193687950521985a
Ja nie rozumiem ktoś nie ma odwagi walczyć ze swoimi problemami a popełni samobójstwo, które wymaga przecież determinacji i odwagi.
https://wiadomosci.wp.pl/zolnierze-z-tej-samej-bazy-zabili-sie-dzien-po-dniu-prokuratura-prowadzi-odrebne-sledztwa-6193687950521985a
Ja nie rozumiem ktoś nie ma odwagi walczyć ze swoimi problemami a popełni samobójstwo, które wymaga przecież determinacji i odwagi.
hey 5/9 3/5 3/7 i 3 kosze trzeba bylo mi pikolo posluchac z 50 tkami coz tak bywa wiec do zabawy na wieczorna zabawe w multi przystap 71,77,80 i paparapa ps to co typniete w ej to z chybika 1 zakladzik pierw moze jednak robotke mala hydrauliczna zrobie od wymiana baterii w lazience umywalce w kabinie prysznicowej nowy kibelos od male drobe sprawy chwila moment
zjawie sie na losowanku w krymie za dobre losowanie kto by nie byl musza walczyc
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej