Wpisy 3 043 039 – 3 043 138
30 listopada 2017 05:44 → 30 listopada 2017 10:16, 100 wpisów
Doktor
Adis
W noc andrzejkową można się,dowiedzieć:co nas czeka,wystarczy: miska zimnej wody,świeczka,obrączka lub:pierścionek,sygnet.Jak to zrobić:nalać zimnej wody do miski,zapalić
świece,kapiący wosk ze świeczki,lać do miski z wodą ,przez obrączkę,sygnet lub pierścionek
przez 5 minut< zrobić zdjęcie,telefonem i oglądać co mamy przez cały rok
świece,kapiący wosk ze świeczki,lać do miski z wodą ,przez obrączkę,sygnet lub pierścionek
przez 5 minut< zrobić zdjęcie,telefonem i oglądać co mamy przez cały rok
Teraz:
Nie pada na północy i na północnym zachodzie.
Nie pada na północy i na północnym zachodzie.
Brjan.
Na 14ą MM: 3,5,7,13,14,21,26,27,28,32,33,34,35,43,44,45,46,52,54,65
Przydałoby się na te ostatki te 13 Milionów w Lotto wygrać mam zakład a kto niema niech żałuję niech idzie do kolchozu
2,3,8,12,17,34,35,37,41,44,45,48,52,53,63,64,65,68,69,70 tymi liczbami gram w Keno do 9-ej
Na razie dobrze idzie w Keno:5x4/5,8x3/5,4x4/6,1x5/6,1xo10,1x1/10Ja
Gdzie ta śnieżyca Tarnów przejaśnienia ina plusie
piweczko krakersiki po noce jak slodka kobieta po noce sama rozkosz sie typne skresle puszcze i lulu
no to fajnie marzy mi sie by dozyc czasow zimy jak byla w latach 80 tych jak sie bylo dzieckiem sniezno mrozno nie to co teraz
Kilka lat temu jak sie obudzilem ,myslalem ze to zartsnieg pod same ja...
grajta ludzie bo bieda , trza kasy na nagrody roczne dla posłów osłów -- od połowy roku nowy podatek - 500 minus , od samochodów ponad 10 -letnich , w Polsce 63% jest takich samochodów -- bedzie kasy jak lodu dla głąbów.
zaraz obroncy stalingradu sie odezwa w ciagu h jak nie do poludnia tylko patrzec no chyba ze sobie odpuszcza madry by odpuscil uszanowal kogos zdanie typne puszcze sie i spadam spac paparapatej
gryks olewam obrońców stalingradu i berlina jak mi cos lezy na wątrobie to wygarne
i tak trzymac z olewaniem i brakiem szacunku dla czyjegos zdania ponoc wolna polska itp niepodlegla kun bo nie kon by sie usmial ide sie wyslac paaaaaaaaaa
http://grafik.tworze.com/grafika/andrzejki-bal-01.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Wiedzieli ze tyle starych jezdzi...moj tezale w moim wszystko naprawiam na czas,przebieg 71 tys....rok 2001,0rdzy,spartanski....ani szyb,ani klimy,ani wspomag....ale lepszego nie chce,chyba ze fabie 2012 rok
dobre tomi77
mój opelek w kombiak u tyle lat co nick , ale szkoda by mi było sprzedawać -- odkupiona po lizyngowa wersja dyrektorska - ma wszystko oprócz fontanny włożony gaz 9/l 100km tanie części i utrzymanie -- komu to przeszkadza
mój opelek w kombiak u tyle lat co nick , ale szkoda by mi było sprzedawać -- odkupiona po lizyngowa wersja dyrektorska - ma wszystko oprócz fontanny włożony gaz 9/l 100km tanie części i utrzymanie -- komu to przeszkadza
czesc wszystkim
+
Idziesz spac ?
Rano spać ?
Co macie na dziś ?
gladiator jesteś?
jak na razie gladiator ma najlepsze typy
tak myśle o liczbie 01
W miejscowości Warszawa padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
I pomyśle co by tu zatypić