Wpisy 304 200 – 304 299
16 maja 2011 19:46 → 16 maja 2011 21:07, 100 wpisów
U ciebie gorwil są moje 4 liczby o których myślę.Waham się między 24 a 26

lila

lila >>> "pukonu nadalas" na 22

o jeszcze może 74 i 80 oraz 6 i to dorzucić do tych co podałem i jest moja dziesiątka na dzis

2,10,6,9,64,43,17 na razie wyszło mi takie coś.Kusi by coś zmienić, odwrócić. 80 mi nie pasuje na dziś

Często się zdarza że wypada połowa liczb parzystych i połowa nieparzystych może by tak obciąć jedne i zamiast typować 10 z 80 można by typować 10 z 40

lila >> a ile?

Takie losowanie zdarza się raz na miesiąc, że pada więcej liczb z jednego przedziału
Witam, mam pytanie a mianowicie: Gdzie jest większa szansa na wygraną... w multi multi 3 zakłady na dwie liczby czy może w Kaskadzie na trafienie 9 liczb??
lila>> a na wiecej liczb nie grasz?
jeffek>> jak chesz miec wieksze sznse na wygranie to graj w keno
ale rozpisalem sobie wariacje na 10 liczb , Andromeda nie do mnie z tymi tekstami nawet w cudzysłowiu

Nie będziecie mieli nic przeciwko jak dziś ja wygram?
Urodziny mam, więc sami rozumiecie

Urodziny mam, więc sami rozumiecie

Hef, Ty też byczek?
Fredka dzięki
oliwia ... no dobra, to razem?
jocia - dzięki
Fredka dzięki

oliwia ... no dobra, to razem?

jocia - dzięki

ja najlepsze typy miałam przepisując kod kreskowy z szamponu i pasty do zebow
Zobaczcie jak piąteczki typuje multuś 80 ma 1 miejsce i super proste typy..

jocia
hehe juz było pierwszy miejsce 80
teraz moze 47
hehe juz było pierwszy miejsce 80
teraz moze 47
Witam ponownie!
Lalunie!
Aga31 i Lila wcześniej prosiłem Was o podanie po 2 liczby ale nie wyszło.Nie było Was na forum.Musiałem wysłać inne.

Lalunie!
Aga31 i Lila wcześniej prosiłem Was o podanie po 2 liczby ale nie wyszło.Nie było Was na forum.Musiałem wysłać inne.

..matko, napusałes 1 nie lubie a ja mam az 2x1 jak te nieszczescia co chodza parami
, dziekuje...
, dziekuje...mam wrazenie ze ja...tym feralnym pytaniem...ale głupia mogłam pomyslec-> zapytałam, lubie jasne sytuacje, pozdrawiam zatem i nie ma tematu

grałam