Wpisy 3 040 157 – 3 040 256
27 listopada 2017 17:12 → 27 listopada 2017 17:53, 100 wpisów
niby blisko ale zaraz tak daleko wkurza mnie fakt że za mało przeznaczam brak kaski
miałem tak dwa razy z tych trzech zakładów 2 z5 2 z5 1 z5 ale różnie było
było i tak że posostałe jak na przekór oczko niżej oczko wyżej często analizuje to wszystko strasznie wkurza że tak blisko
To nieźle bo z 15 liczb możesz zrobić niezły system zatypuj sobie to będziesz miał punkty i to nie małe
powtarzały się też moje liczby wystarczyło zmieszać poprostu żadna strategia wysłać to co mam plus połaczyć te zakąłdy i zwroty by były a nawet moze 5 z5
ale myślę by utrzymać to by regularnie puszczać i srodki wystarczyły na to dla tego nie chcę się nachapywac jedno razowo
35.47.57
Emeryt i czego robisz dym?
Wkejasz bezmyślnie i tyle . Tak jak polityczne wtyki których nie rozumiesz tak i w tym przypadku..
a moje sorry to było pro forma a nie jakieś tam ciebie przepraszanie.
W naszym piśmiennictwie obowiązuje zasada pisania od lewej do prawej.
Jeśli coś wyliczasz w poziomie-puntujesz oznaczając cyfrą punktem lub lititerą.
I to są rzędy.
Jeśli robisz coś w pionie - tworzysz kolumny i je rownież jeśli jest ich z góry określona ilość - numerujesz.
Tyle.
I nie podniecaj się tak. W twoim wieku niezdrowo.
Wkejasz bezmyślnie i tyle . Tak jak polityczne wtyki których nie rozumiesz tak i w tym przypadku..
a moje sorry to było pro forma a nie jakieś tam ciebie przepraszanie.
W naszym piśmiennictwie obowiązuje zasada pisania od lewej do prawej.
Jeśli coś wyliczasz w poziomie-puntujesz oznaczając cyfrą punktem lub lititerą.
I to są rzędy.
Jeśli robisz coś w pionie - tworzysz kolumny i je rownież jeśli jest ich z góry określona ilość - numerujesz.
Tyle.
I nie podniecaj się tak. W twoim wieku niezdrowo.
ta wy chcielibyscie przesladowac wygranych, jak wy sie dowiecie jaki adres to bedzie to znala cala polska
tylko i wyłącznie moja partia RPRP z Czakiem może coś zmienić i niech emeryt i wszyscy to wreszcie zrozumieją nie ma innej drogi moi drodzy Przyjaciele i Przyjaciółki nie ma i nie będzie innej drogi, Koniec z tym co jest w Polsce
tak sobie myślę kto będzie przekręty robił
zamykają wszystkie mafiątka nawet te szkolone
zamykają wszystkie mafiątka nawet te szkolone
Nie ma adresów wygranych to skandal jak anonimowość ochrona danych osobowych co to ma być to podważa wiarygodność że ktoś coś w ogóle wygrał
no a ty bys chcial zeby twoje dane upubliczniac ? po wygranej
dla mnie szukanie adresow to desperacja jak szukanie nagrody pocieszenia ze komus sie poszczescilo
Dobrze wiemy jakie czasy są to by był gwóźdź do trumny tych wygranych osób
a noz moze mnie zna to jakis znajomy to odpali mi ze 100 paczek
Angierski My tu z Czakim i Mulagiem wolne żarty sobie stroimy co mnie to obchodzi jak się kto nazywa i co wygrał byle wygrali Czaki Mulag Menstar ty wy my i Ja..
Forsami no zgadzam sieale wiedz ze duzo ludzi szuka zwyciezcow w internecie z tego co czytam
ja nie szukam jak szukam to siebie ale jak na razie nie znalazłem z odpowiednią kwotą
Doktor.
Forsami.
ale teraz połączyłem siły z czakiem to i wygrana konkretna będzie
Ja dwa razy wygrałem poważne sumy ale co ztego jak niemam pieniędzy i gołym i wesołym może i mnie ktoś szuka a nic nie znajdzie
to gość który pomoże mi wygrać to twardziel jakich mało wzór cnót
no tak to był hicior ale przejadł to kaskę rozdawał znajomym pożyczał i nic nie zostało
I cieszę się z tych wielkich wygranych jak głupi do sera a niemam nawet ani zera Czaki proszę oświeć nie oświeconych
Chyba się domyślają o co chodzi bo to prawda ale nie do końca ale chyba czają o co chodzi
Mulag i znowu jest wesoło dzisiaj hehe na zielonej a to za sprawą Czakiego
od kiedy mam Czakiego wszystko zrobiło się proste i wygrane wchodzą a tak było źle teraz jest wszystko się zmieniło jeszcze raz Dzięki Czaki za wszystko ale wiesz 5 z5 obiecałeś a oto gram liczę na finish
Forsami nie narzekać miałeś nie dawno 10 000 na sucho
Forsami pora zagrać na mokro
tylko trzeba zagrać w odpowiednim momencie sam mi udowodniłeś ile straciłeś a mogłeś zgarnąć sporą sumke
Ja chce wygrać naprawdę a nie tam jakieś wirtulandie co mi z tego chcę słyszeć ten szelest banknotów
i to nie raz lotto plus to szkoda gadać byś już był ustawiony póżniej Multi nie raz czy te 10 tyś w zestawach
Forsami daj na jutro dużego lotka 6 liczb ale nie graj nimi ja że zagram nimi
4.7.35.47.57