Wpisy 3 039 257 – 3 039 356
26 listopada 2017 20:42 → 26 listopada 2017 21:32, 100 wpisów
emeryt ale zawsze inteligentne te twoje propozycje do poczytania
jestem pod wrażeniem
jestem pod wrażeniem
dorabiałem jak jeszcze niem byłem w kołchozie od lat w tej samej branży
nie wiele z tego ale lubię to robić 100 zł czasem 200 zł na miech ale zawsze cos
pełny szacunek i powaga wymagana prze wszystkich użytkowników zielonej bez wyjątku
A to Mulag = Czaki to na kolana wielbić Pana kilo pomarańczy i kilo bananów i krem jako podarki i złote zegarki
czaki zdrowy nie potrzebuje lekarza jak będzie koniecznośc to przyjdą sami
nie wiem, nie wiem wiem jedno muszę wygrać to wiem w trybie szybkim
Tryb szybki to długo na cito to natychmiast no obowiążuje obowią(ż)uje w pracy się nie żuje bo to mandat kosztuje
dla predatorów kg pomarańczy lub banany lub krem bambino wiesz o co lota
Witojta!!!
Dziś niezle się zaczęło>>>2 pewniaki:15,74
Ciekawe jak się skończy?-bo to u mężczyzny najważniejsze(klasyk!)
Stawiam na powtórkę>>>[74]
Dziś niezle się zaczęło>>>2 pewniaki:15,74
Ciekawe jak się skończy?-bo to u mężczyzny najważniejsze(klasyk!)
Stawiam na powtórkę>>>[74]
ale się pochwale że 5 z5 miałem no tak 5 z5 700 zł a ktoś dzień później trafi 4 z5 i dostanie 1000 zł he he
łona by nawet jak by los kosztował 50 groszy żałowała niech se tyra nawet kołchoz się wali a oni dalej rypią na strusia nie reformowalni ludzie tu już nic nie pomoże
Pamiętasz Mulag braci Kris i Kross jaka cyfra taki los nosili jeansy tył do przodu czyli zamek na .u.ie młodzi raperzy
dokładnie czy nie pojmują faktu że ich mają na górze gdzieś tyle dowodów faktów jak nie Wolnicy za kg pomarańczy podejrzewam by dalej tak tyrali za same składki podejrzewa by tyrali żadnej godności ludzkiej
Mulag z perspektywy czasu to chyba nie żałujesz że robisz na tamtej zmiany chyba takich poszczelonych niema
czaki rozwali ten chory system szybciej niż nam się wydaje pod ziemię działa a jak urośnie w dostateczną siła upomni się oprawa zjadaczy chleba
jakies typy. na multi
Mulaq...chlebka z masełkiem o c z y w i z d a
Gladiator -pisałem>>>[74]
Gladiator -pisałem>>>[74]
Islandorka
Ultimo dzielam dwóch na kawałki
Mulag
idę jesć na wyniki po 22 zobacze wczorak po 22 i było 3 z5 teraz później będzie 5 z5
Za 10 minut kabaret
Co wy tu robicie biegiem do kolektory
Forsami ileś najwięcej trafił na sucho