Wpisy 3 037 967 – 3 038 066
25 listopada 2017 22:00 → 25 listopada 2017 22:40, 100 wpisów
Lecę pa na piwko jutro wole Koronowo
Miało być jutro wolne
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
emi jesteś ?
No i masz odpowiedź na swoje pytanie - nie będzie nawet stu wpisów wstecz - gruszki na wierzbie, albo pitu-pitu
Robal_36
Racja
Racja
generalnie zawsze 2 liczby wpadją brak kaski jak bym miął bym to zostawił i zmieszął jak mi mówiłeś ale brak
a pisałem jak ktoś czytał moje posty że zawiesze grę na chwilkę bo brak kaski a jednak pociągne do następnej wypłaty
Dopisano wygrane Super Szansa
powiem że z tych dwie co nie weszyły miałem po jednej w innych zakłądach
aż się prosi zmieszać moje cudowne liczby magiczne tylko wiecej zakładów i sukces gwarantowany może tak zrobię jak będzie wypłata i wydam za ryzykuje tak 200 zł wydam
Witam
Mulag, ja też ciągle walczę z mini, niestety wczoraj i dzisiaj 2/5 na 1 zakładzie puszczonym na 10 losowań
Mulag, ja też ciągle walczę z mini, niestety wczoraj i dzisiaj 2/5 na 1 zakładzie puszczonym na 10 losowań
aż mnie krew zalewa już dawno 5 z5 ale brak kaski by wydać więcej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Bonus Multi Multi: 1 050 000 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 278 957,00 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Sam kreślisz czy z maszyny? Ja jak na razie sam. Też już miałem tak, że puściłem 3 zakłądy i było 2x 2/5 i 1/5
Kumulacja Lotto: 12 000 000 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
dołożę jednak bo 20 zł z groszami za trójke 17,5 ale dam dalej w grze
wiatm
Górnik panuje jak na beniaminka wymiata w ekstraklasie Puchar będą europejskie a może i LM
witam
adis8 Hej
4-5 na sucho 30 zawiodla system
musze zaczac nim grac i gram juz od paru dni i 6/8 na 200 losowan na plus wyszedl
czesc wszystkim
ja ma już wszystko przetestowane tylko brakuje mi funduszy by osiągnąć ostateczny sukces
dziś zagrałem sobie w pensyjkę i wygrałem 3 liczby plus dodatkowa czyli 80 zł
ale spokojnie małymi kroczkami ale do przodu jestem grubo na plusie to jak dla mnie jest okey
ostatni miałem 4 z5 w mini dałem w profil później dwa razy 3 z5 ostatnio nic i dziś znów 3 z5
Tak 80 zł to już coś
witam wieczorowo , widzę że sporo dobrych typów było na wieczór
tomi 77
A ja z wygranych wszystko zostawiam na granie
Jutro niedziela czyli nie gramy w nic