Wpisy 3 037 950 – 3 038 049
25 listopada 2017 21:50 → 25 listopada 2017 22:36, 100 wpisów
Galik
Bolek Koronowo znasz to miejsce
Jak tam jest teraz
956 nie pamiętam pijany bylem
Jak ładnie bo nie rozumie same drzewa
Gryks,walczymy o wolne niedziele nie głosujące na kaczora...bo ma kota4 dwudziestki,dalej kaszana
Bolek byłem tam rok 1995 pamiętam do dziś
Bolek
Lecę pa na piwko jutro wole Koronowo
Miało być jutro wolne
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
emi jesteś ?
No i masz odpowiedź na swoje pytanie - nie będzie nawet stu wpisów wstecz - gruszki na wierzbie, albo pitu-pitu
Robal_36
Racja
Racja
generalnie zawsze 2 liczby wpadją brak kaski jak bym miął bym to zostawił i zmieszął jak mi mówiłeś ale brak
a pisałem jak ktoś czytał moje posty że zawiesze grę na chwilkę bo brak kaski a jednak pociągne do następnej wypłaty
Dopisano wygrane Super Szansa
powiem że z tych dwie co nie weszyły miałem po jednej w innych zakłądach
aż się prosi zmieszać moje cudowne liczby magiczne tylko wiecej zakładów i sukces gwarantowany może tak zrobię jak będzie wypłata i wydam za ryzykuje tak 200 zł wydam
Witam
Mulag, ja też ciągle walczę z mini, niestety wczoraj i dzisiaj 2/5 na 1 zakładzie puszczonym na 10 losowań
Mulag, ja też ciągle walczę z mini, niestety wczoraj i dzisiaj 2/5 na 1 zakładzie puszczonym na 10 losowań
aż mnie krew zalewa już dawno 5 z5 ale brak kaski by wydać więcej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Bonus Multi Multi: 1 050 000 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 278 957,00 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Sam kreślisz czy z maszyny? Ja jak na razie sam. Też już miałem tak, że puściłem 3 zakłądy i było 2x 2/5 i 1/5
Kumulacja Lotto: 12 000 000 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
dołożę jednak bo 20 zł z groszami za trójke 17,5 ale dam dalej w grze
wiatm
Górnik panuje jak na beniaminka wymiata w ekstraklasie Puchar będą europejskie a może i LM
witam
adis8 Hej
4-5 na sucho 30 zawiodla system
musze zaczac nim grac i gram juz od paru dni i 6/8 na 200 losowan na plus wyszedl
czesc wszystkim
ja ma już wszystko przetestowane tylko brakuje mi funduszy by osiągnąć ostateczny sukces
dziś zagrałem sobie w pensyjkę i wygrałem 3 liczby plus dodatkowa czyli 80 zł