Wpisy 3 035 945 – 3 036 044
23 listopada 2017 19:19 → 23 listopada 2017 20:13, 100 wpisów
no ja jak wygram zamieszkam na wyspie bergamota gdzie podobno jest Kot w butach
angierski w czym na ch-t w lotto?
ja jak wygram to nie zamienie na euro bo euro moze staniec bede zamienial sukcesywnie i mieszkal za granica no dobra w czechach gdzie jest korona
no ja ma 50 % szanas jeszcze w połowie kupon ważny zobaczymy co będzie
3 035 941. dreamer1897 2017-11-23 (19:16)
Kiedy ktoś zdjęciem 6 w lotto się podzieli?
ja dzisiaj wystawię taką fotkę.
Kiedy ktoś zdjęciem 6 w lotto się podzieli?
ja dzisiaj wystawię taką fotkę.
ja sobie człowiek nie zarobi nawet tych marnych nikt ci nie da a w tosika gram bo może może kiedyś tam wpadnie lub i nie
najlepsze są bezcenne emocje przed losowaniem że a nóż widelec lub łyżka
Z 1890 to byłby rarytas
Jak wygram miliony podam adres zdjęcie wymaz stolca
http://e-playbet.com/stawiala-kluby-ladna-nazwa-wygrala-prawie-3-mln/
Jak oszukać prawdopodobieństwo może się da metoda której nikt nie widzi
ale jak trafic wczesniej niz rachunek prawd no nawet bardzo wczesniej dopiero 6000 losowan w lotto a jest 13,9 mln
a nawet jest taki punkt losowan ze po przekroczeniu jego wiekszosc sie powtarza 50:50
1,2,3,4,5,6 np?
Kazda może paść
np. po 13,9 losowaniach zostalo 10 kombinacji ktore nie padly co i tak jest malo prawdopdobne, to teraz musi pasc 10 szostek tych wlasnie zeby wypelnic wszystkie kombinacje co jest prawie nieralne
takze bedzie coraz mniech nowych wchodzic z przyrostem losowan, ale narazie sie zadna nie powtorzyla z uwagi na duza ilosc kombinacji
Angielski hehe
to tak jakbys teraz zagral tymi wszystkimi losowaniami to coraz latwiej sie beda powtarzac
to jest walka z wiatrakami i tyle tyle sposobów wariantów a szanse niby większe i tak dalekie tylko szczęście najważniejsze dużo z tych wygranych to z systemowych i dużo losów kaska kto ma dużo włoży to i wyciągnie sporo a reszta zjadaczy chleba liczy na szczęście bo nie pości systemowo czy duzi losów i czasem raz na ruski rok trafi zjadacz chleba tak to wygląda z tego co śledze
5999, 6000, 6001, tyloma zakladami grasz co losowanie wkoncu beda sie czesciej powtarzac, wedlug mnie juz dawno ktoras sie powinna powtorzyc
Mulag wiesz, pomimo tego ze jest tyle kombinacji ktos wygrywa, moze nie ty moze ktos inny, wkoncu liczy sie suma zakladow na kazde losowanie
tyle osób znam jakoś nikt nic nie wygrał konkretnego a oni inych swoich znajomych tez nic
no niestety tyle ludzi gra ze nie wiadomo kto wygral z niedalekiej miejscowosci dawno nikt nie wygral pomimo ze jest 25 tys ludzi
ale to wyciągają ludzi co i tak kaskę mają i ją jeszcze pomnażają bo ich stać na wydanie na miech i 1000 jak przykładowo ja wydaje 120 na miech a on wyda 1200 na miech szanse jego się zwiększają i przeważnie tacy wygrywają
wogole powiem ci ze tyle miast jest ktore jeszzcze nie zaistnialy na mapie milionerow
wiadomo czasem tak jak pisałem trafi zjadacz chleba raz na ruski rok ale z tego co widze systemowo lub duża ilośc
wiem po sobie jak bym miał i stać by mnie było dawno już miął by 5 z5 w mini
bo 4 z5 miałem nie tak dawno a później sie powtarzały z moich zakąłdów ale kaski nie ma jak bym to zmieszał i te zostawił juz by dawno wygrał ale zaporowe rzecz kaska
wiadomo siedzieć w tym co w pada to wszystko miałem ale brak kaski wiem po sobie że bym wygrał
trzeba jeszcze wiedziec to ze im wiecej puszczasz zakladow tym wiecej przegrywasz, ale masz wieksza szanse trafic glowna wygrana, jak nie wygrasz jej to raczej wiecej przegrasz (bo rozne kombinacje wykluczaja jedno zdarzenie jak trafisz 1 zaklad to autoamtycznie reszta do kosza)
zagrałem 60 zakąłdów za każdym razem 3 z 5 ale później zmniejszyłem brak funduszów by tak grac
Mulag no bo przeciez kogo stac na tyle trzeba rozkladac to na dluzsza serie
To jak w Multi Multi 4 liczby skreslisz 4 to nie znaczy ze trafisz 1
oczywiście że ktoś trafi i jednym zakładem ale to rzadko się zdarza a w sumie każdy tak może powiedzieć że wysłał jedne los kto mu to udowodni
nie chodzi o to ze jak zalozmy puszczasz wszystkie kombinacje na 3/3 to i tak przegrasz
dlatego
lepiej puszczac jak zbigniew
dlatego
lepiej puszczac jak zbigniew
po jednym wysyłałem i nic teraz regularnie po 4 i tu 3 z5 nie dawno 4 z5 czyli jest lepiej
Teoria dużych liczb czyli na tysiąc losowań trafi sie 250 razy 1liczba oczywiście w przybliżeniu
wszystko okey ale to szczęście te czynnik nie nieodzowny najważniejszy ale to które niczym nie przewidzisz albo to masz lub nie
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 668 000
powinien stworzyc sobie z 10 zestawow i nimi grac do znudzenia
Itak niemamy szans choc moim systemem typuje 27,37,79
a ja typuje bez wspomagaczy
mam taka . 2.6.7.8.9.44.48.80.22.57. co myslicie bonus moj
gram jestem w grze szanse niby małe ale jak nie zagram to pewne zero
Zawsze chciałem znaleźć sposób na 2,3 liczby od 16lat jak gram
nie ma brachu. czasem na cos wpadniemy
nie ma
hurem masz jakies typy. masz miliony
macie najlepsze parki
43,79
63,80
27,64
6,54
8,51
52,62
14,23
2,25
25,61
35,57
2,8
56,61
35,47
35,79
47,57
31,35
8,25
25,56
57,79
47,79
43,79
63,80
27,64
6,54
8,51
52,62
14,23
2,25
25,61
35,57
2,8
56,61
35,47
35,79
47,57
31,35
8,25
25,56
57,79
47,79
tak angierski . ale niektore razem nie chodza
widze trójkę w lotto ale nie puszczałem krązą te moje liczby ale tylko krążą ale co z tróji ile by wydał co nie wpadło tylko w mini gram
Mój rekord 6trafien na 7losowan par hyba nigdy nikt tego niepobije w typowaniu par
ale jakby ktos powiedzial mi pewniaka np. 8 to odrazu dalbym mu parke 2,8
Typowalem ukosy przeciwstawne wchodzily jak w masło potem to zniklo niewiem czemu