Wpisy 3 035 509 – 3 035 608
23 listopada 2017 08:13 → 23 listopada 2017 10:12, 100 wpisów
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/14325/main/236c6041fe.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Krasnalka
Mam 4 multitak smiesznie nigdy nie kreslilempewnie nic nie wpadnie
Lotto de:
Kumulacja: 8 000 000 euro.
Kumulacja: 8 000 000 euro.
Krasnalka.
Nic jeszcze nie sprawdzałem.
Emerytka.
Krzyś się pytał o kogoś co gra w Lotto de.
Krzyś się pytał o kogoś co gra w Lotto de.
ale malym trikiem wygralem dzisiaj tez mam pewnego asa w rekawie
slawek10
wazne zeby wygrywac co jakis czas - ja sobie postanowilem ze bede gral co losowanie na 21:40
regularnie i dzisiaj mam chec na 5/5 albo 3/3 ewentualnie zagram na cos wyzej
Janosik
Już odpisałam Krzysiowi
Już odpisałam Krzysiowi
angierski masz pelna wersje czy demo?
Bo mam demo i nie chce zaktualizowac bazy losowan ,wywala blad ze plik tylko do odczytu
Bo mam demo i nie chce zaktualizowac bazy losowan ,wywala blad ze plik tylko do odczytu
slawek10 musisz nadac uprawnienia administrtora do skrotu programu (tam masz opcje wlasciwosci i uruchom jako administrator)
slawek10 i na tym sie konczy podroz bo tutaj w demo mozesz typowac np. 5 liczb z orginalnie 20 (zmiana wspolczynnikow)
ale ja mam jeszcze jedno okienko ktorego nie widac w programie
i tam wygenerowalem 10 liczb na 1 zaklad wycialem tylko te co byly w ostatnim losowaniu i zagralem
ale jak wycinasz liczby to masz wieksza szanse trafic lepiej i czesciej - ja wycinam np. z 14 10 tylko te ktore wytypowalem i sie powtarzaja z ostaniego losowania
'Około 90 milionów złotych resort Antoniego Maciarewicza MON, wypłacił ofiarom katastrofy smoleńskiej - kwota może wzrosnąć " jak czytam taki tekst z rana to bez kawy ciśnienie mi się podnosi .
https://wiadomosci.wp.pl/mon-wyplacilo-juz-90-mln-zl-rodzinom-ofiar-katastrofy-smolenskiej-6190783683307649a
Tak samo jak TVN się reklamuje ze jest apolityczna telewizja buchachach
podał to "resort MON " -- a pomijając wszystkie animozje kto co podał zachłannośc ludzka nie ma granic