Wpisy 3 032 533 – 3 032 632
19 listopada 2017 11:50 → 19 listopada 2017 12:24, 100 wpisów
żeby wygrać trza miec kaskę analizowałem ostatnie wygrane w mini ludzie majętni wygrywają prze ważnie systemami na kilka liczb wygrywali w mini
Wczoraj mi jednej liczby brakło żeby mieć trójkę w lotto i lotto plus w tym i w tym
Mulag Menstar wy to pieniądze macie wyście dawno powinni byli Mylyjonyrejamy zostać na długo przed Mną
czasem trafi szaraczek nie mówię ale wiekszosći wygrywają ci co mają kaskę a my dokładamhy się do ich zwycięstw
ja mam do 27 i nie gram dalej zagram jak będzie wypłata przerwa będzie niestety brak kaski
Mulag Menstar weźniecie odprawe to będzie na systemowe Mini grajcie
wypowiedzenie i tyle sam słyszałem w sumie podsłyszałem szedłem na mistrzówkę co z tymi co nie na stałe padło niestety wypowiedzienia
Barszcz będziemy pić na przerwie tylko nie wiem jaki biały czy czerwony
Mulag zrób barszcz biały i czerwony
Wlejesz do kubka lub talerza rozdzielisz przezroczystą taką grubszą folią iludziska będą się dziwili
Wczoraj Ten Kassai nie wszedł na ring z nartami dziwne
Trzeba i pracować i grać
Mam jeden zakład do Multi Multi pod ten Bonus Mulag nie ilość ale jakość sam to mi powtarzasz
Zostawił koło ringu na wszelki wypadek ?
Wygram nie wygram pracować trzeba
Jak wygram dużo pieniązków towtedy będę się zastanawiał co dalej
Pracować trzeba...no nie jak bym słyszał te koleżanki z kołchozu i kilo pomarańczy i kilo bananów i krem
przegrywam bitwy ale to tylko bitwy ale tak może być ale już wiem ja z Tosikiem wygram wojnę t
Pomarańcze ?
Kup jej kilo pomarańczy to Ci nago zatańczy
Menstar nadajesz na moich fakach Brawo ty ... Robota to głupota picie to jest życie
On wygrał możesz i ty rusz siedzenie i biegusiem do kolektury po zakłady, chyba że wolisz kg pomarańczy, kg bananów i krem bambino decyzja należy do ciebie nie bądź skąpcem chyba, że wolisz tyrać jak wół predatorski w kołchozie do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej
One naprawdę tak biegają do sklepu i to kupują ?
A kto mówi o kołchozie ?
Cały świat tak kupuje ?
A jaki ten krem ?
Ojej bambino ?
Nie lubiękołchozu wolę pracować u siebie
no tak tu jest problem tego świata Sebastian ten pier.... krem bambino
Sebastian bez urazy przypuśćmy masz Milion na koncie i idziesz do pracy za krajową stawke i do jakiegoś koł hozu i tyrasz jak wół za grosze za takie myślenia Ja wygram raz i potem gram znów by majątek powiekszyć i nigdzie do żadnej roboty nie ide moja praca to bybyło granie wygrywanie
Forsami to bez sensu jak masz milion to inwestujesz a nie idziesz do pracy za grosze
Dokładnie jak ktoś chce być robolem koparkom spycharkom jego sprawa i gajowego a nam h..do tego
no tak masz inwestujesz w Amber Gold Po i odchodzić z długami jeszcze
W Amber Gold ?
Nikt nie inwestuje teraz w Amber Goldy
Tak każdy mądry Polak inwestuje w Amber Gold jak ma trochę rozumu
Mulag i znowu do kołchozu albo do kościoła w piórniku na wieczną podróż
A w poniedziałek do sklepu po kilo pomarańczy i kilo bananów ikrem
Ale jaja
Jeszcze tego nie słyszałem
ze spuszczoną głową pcha wózek z 6 kółkami ale że ma pecha jak to z wózkami 3 nie ruszają się i pcha te wózki ja Syzyf
Ha ha ha
Jabym tylko inwestował w gry lotto a drugi wygrany Milion starczył by mi do końca życia sam sobie pracodawcom mocodawcom sterem żeglarzem okrętem
Ma pecha i 3/6 kółka się nie ruszają
Ale jaja
Pchać wózki z sześcioma kółkami której nie jeżdżą będzie pani kubas
Daj mi zjeśc bo ze śmiechu się zadławię
Sebastian niesłyszałeś a na kołchozie robią tacy co wola kilo pomarańczy i kilo bananów i krem... zamiast zagrać w gry Lotto i mieć .
Ciągnąć potrafi a pchać nie umie ?
5/6 to 120jak wydam 120 zl nie trafię w 2 tygodnie tego toI po systemie
Nie wytrzymam ze śmiechu