Wpisy 3 032 460 – 3 032 559
19 listopada 2017 11:13 → 19 listopada 2017 12:03, 100 wpisów
66,69,79*"""
700 zł wygrana + 144 zł (mniejsze wygrane np. 4 zł 20 zł) więc jestem na Plusie 144 zł (z jednego systemu) + na plusie z innych grań.... niechce mi sie tego wszystkiego sumować (liczyc salda)
Makinero a co na dzisiaj masz
23*24***
Gryksio co masz
zobaczymy isa ja nie dawno wstalem mialem isc do pracy dalem sobie spokuj za od jutra 1 zmiana zapewne na so i nd bedzie potrzeba to mykne
islandorka - zastanawiam się, czy zapodać nowy zestaw 20 stałych liczb czy pozostac przy starym zestawie... Jeszcze to musze przemyslec.
nie wiem teraz czy sobie obiad robic czy sniadanie a moze kawka i ciasteczko zanim obiad
Ja ide na film potem lukne
Uwielbiam "Diagnoza"
Uwielbiam "Diagnoza"
czasami cos nie cos wchodzi po losowaniu lotto o 14 nastepnego dnia w multaska
Wiem
dobra to ja ide sobie zrobic kawusie do sniadanka od jajecznica z pieczarkami do tego grzaneczki posmyrane wycisnietym czosnkiem
https://www.cda.pl/video/1647619ff
wczoraj wieczorem ogladalem zdaje sie przerobka amerykanska japonskich czy koreanskich wersji niechce mi sie sprawdzac
Rings 2017 Lektor PL
wczoraj wieczorem ogladalem zdaje sie przerobka amerykanska japonskich czy koreanskich wersji niechce mi sie sprawdzac
Rings 2017 Lektor PL
Dr "mama"
Bladde mroczna trójca
Cześć wszystkim
Mulag
Tak troche zmęczony ale luzik
Pisałem Sebastian na stronce że wczoraj na zielonej można było śledzić walkę komentatorzy Mulag Sebastian Megamocny
Ha ha ha
Nie trzeba było oglądać masz rację
Co
12 400 ? to chyba pierwszy raz ?
nawet nie patrzyłem zerknę zawsze ostatnio było tak 5 tyś tylko ostatnio
Zawsze mówię żeza 5/6 w Lotto powinno byc gwarantowane 10 000 zł
ale za piątkę trafiało 200 osób lub wiecej teraz mniej i dla tego
widziałem i kwoty większe około 150 tyś ale mało kto trafił piątkę
zawsze mówię że wygrac bardzo trudno trafić liczby taki jak w losowaniu plus drugi czynnik wazny bardzo bardzo by dużo ludzi też takich samych nie typowało
bo i z piątki w lotto możesz mieć jak w mini 5 z5 to samo ale warunek mało kto trafia
wygrana pełna jak widać nie wystarczy czyli full jak się zbierze klika z tymi samymi to się nie wiele dostanie
ja już trochę gram i mnie to nie dziwi po prostu długo widzeliśmy za 5 z6 kwoty 5 tyś bo takie w tych okolicach były długo
Mało było piątek to taka kwota widziałem ja bym nie widział Wy się bierzcie lepiej za granie Kumulacja w Lotto 6 Milionów na wtorek
żeby wygrać trza miec kaskę analizowałem ostatnie wygrane w mini ludzie majętni wygrywają prze ważnie systemami na kilka liczb wygrywali w mini
Wczoraj mi jednej liczby brakło żeby mieć trójkę w lotto i lotto plus w tym i w tym
Mulag Menstar wy to pieniądze macie wyście dawno powinni byli Mylyjonyrejamy zostać na długo przed Mną
czasem trafi szaraczek nie mówię ale wiekszosći wygrywają ci co mają kaskę a my dokładamhy się do ich zwycięstw
ja mam do 27 i nie gram dalej zagram jak będzie wypłata przerwa będzie niestety brak kaski
Mulag Menstar weźniecie odprawe to będzie na systemowe Mini grajcie
wypowiedzenie i tyle sam słyszałem w sumie podsłyszałem szedłem na mistrzówkę co z tymi co nie na stałe padło niestety wypowiedzienia
Barszcz będziemy pić na przerwie tylko nie wiem jaki biały czy czerwony