Wpisy 3 030 876 – 3 030 975
17 listopada 2017 21:07 → 17 listopada 2017 21:39, 100 wpisów
w moje imieniny 5 te urodzil sie moj brat akurat i on tez mial pierwsze urodziny w piatek a swietuje we wtorek 52 massive
wtorek 21, imieniny i urodziny
jakbym wam powiedzial ile bedzie mial brat to byscie mieli 52,... parke
za kazde 5 zl = 300 zl
jakbym wam powiedzial ile bedzie mial brat to byscie mieli 52,... parke
za kazde 5 zl = 300 zl
co tam w pracy w celozie ja wyciągałem na drugiej zmianie po 16 robiliście moze to chyba że my dzis
Padła jedna główna wygrana.
Imieniny dzisiaj obchodzą: Grzegorz, Hugo, Salomea oraz Alfeusz, Arabella, Dionizy, Drogomir, Drogoradz, Elżbieta, Floryn, Hugon, Jan, Jozafat, Roch, Sulibor, Wiktoria, Zacheusz, Zbysław
Drogoradz
Drogoradz
Co ty nie trzeba była jedna zmiana produkcyjno usługowo handlowa
co do mini dziś mam ostatnią szanse 10 losowanie z tych 3 zakładów jak nic jutro zagram jak zawsze na 3 zakłady na 10 losowań
Bateria mi pada do losowania no niewiem czy styknie ładować mi się niechce wstawać
idzie grzes przez wies, worek kuponow niesie, a kupony sypia sie za grzesiem 62
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 1 x 624 781,00 zł
Mulag ja też dzisiaj ostatnie losowanie ej a ty zmieniasz czy te same dajesz liczby ja takie od dawna mają podobno wyjść w 22 wieku 6,15,23,31,39
cały dzień na głowie teraz dopiero siadłem na laptopie i odpoczywam
dusia
dusia przeliczyłem wczorajszy sen według tabeli pitagorejskiej i weszły wszystkie małe cyferki.Niepotrzebnie dołożyłem te dwie krówki bo byłoby 6/6 ,a tak tylko 6/8.
Ale to było wczoraj
nic jak dziś nic nie wpadnie jutro wyślę ale uwiedźmy zamknięte chyba jubilatka będzie dostępna
to zaopatrz się w dwa telefony jedne ładujesz drugim piszesz i tak na zmianę
Mulag jak bym miał to bym zainwestował w Twoje pomysły na Mini a Wypłata Fifty fifty pasi To Panu
już miałem 4 z4 ale z tych trzech wystarczyło kolejne zakłady ale brak funduszy
Mulag dlatego warto by nad tym pomyśleć na poważnie jak wezmę odprawe to tak zrobim
w sumie dwa razy podrząd moje liczby wystarczyło pozmieniać w tych zakładach
Graj i przemieszaj te liczby wszystkie je zagraj tylko w innych układach
z tych wyników mini co są widze trójkę kolejny raz z tym że dwie 2 z5 w padło trzecia w innym zakłądzie
Mulag oprócz tych na 10 losowań dograj więcej jednorazowo kilka niech siedzi
No to trzymajmy kciuki Aby każdy z dzisiejszego dnia był choć w 1/4 zadowolony ale oczywiście może być i 100