Wpisy 3 029 602 – 3 029 701
16 listopada 2017 00:32 → 16 listopada 2017 09:31, 100 wpisów
Dobranoc Mulag
Cześć
A nie mówiłem jakie liczby grać?
Podałęm 5 liczb 11 28 52 66 69
jest 4/5
Jak komuś pomogłem to bardzo się cieszę
Tak mam kupon
Jak podaję to wtedy gram
Inaczej nie byłoby sensu
Jutro czwartek
Robię przerwe jutro nie gram
Jutro nie gram
Pisałem
zagrałem stawką razy 11
Pisałem że gram taka stawką
Moja mama zagrała stawką razy 7 tosamo a mój tata stawka razy 9
no to wiem ,że jutro nie grasz,ale podaj dla mnie numery na jutro,jak,wygram,to podzielę się z tobą
sebatianek M oby wiecej takich wygranych razy 11
sebastianek M liczby razy 11 z plusem graj bedzie wieksza kasa
nie gram z plusem
za duo to kosztuje
i bardzo dobrze robisz,bo plus jeżeli chodzi o piątkę to jest prawdopodobieństwo 1:40
Ale ja pisałem że jak nie gram to nie podaję bo nie typuję
tak duzo kosztuje wiem o tym,dobze dlatego moze graj stawka 3 krotna i na 5 losowan , wystarczy abys 2 razy dziennie trafial jakas kase i,wtedy wyjdziesz na swoje tez
Nic mi nie szkodzi
Na jutro nie mam po prostu liczb
Nie miałem zamiaru grać i nic nie wymyśliłem
Nie mam Ci co podać
Już nie mam siły myśleć idę spac
Dobranoc
dobranoc Sebastianku M
też go lubię,ale trzeba zachować pewien dystans,nawet jeżeli ktoś jest młody
uwaga kto tam jeszcze niespi podaje typy na dzis na 2 losowanka w multi lotka 2,7,11,16,18,22,23,24,26,28,31,32,33,35,38,45,50,54,57,64,73,74,76
okej galik3 niewiedziałem bede mial to na uwadze
okej galik3 niewiedziałem bede mial to na uwadze
nie no okej co do zachowania dystansu zgadzam sie ,ale on wie dlaczego sie tak do niego zwracam wczoraj mu napisalem , ale jesli sobie nie zyczy takiego zdrobnienia to okej ,nie bede sie tak zdrobniale zwracal do niego tylko normalnie,ja wszystko rozumie i tak samo jak ZE POmusi jak najszybciej odejsc z rzadu i sie musi rozliczyc za lat oszustwa i zlodziejstwa polakow
60,62,64,65,68 80
62,64,68,77,80
62,68,77,80
68,77,80
60,65,77
60,62,64
64,77,80
60,65,80
62,64,68,77,80
62,68,77,80
68,77,80
60,65,77
60,62,64
64,77,80
60,65,80
Haha mój wczorajszy typ na super szanse o 14 to początek mojego numeru pesel 10 zł bym wygrał jakbym zagrał
http://globalmagazine24.eu/other/lp/anti_jinx/a/index1_on.html
jak ktoś chce pecha w hazardzie się pozbyć...
heh pomysłowość na strzyżenie baranów nie ma granic..
jak ktoś chce pecha w hazardzie się pozbyć...
heh pomysłowość na strzyżenie baranów nie ma granic..
A Pan podobno tak. Ban
Ciekawe kto się przysłużył.
Dwuch mam faworytów.
Ciekawe kto się przysłużył.
Dwuch mam faworytów.
ja w sumie też.. To nadajnik nie z tej ziemi..
ale jakby miał alibi to inny winny powinien być na podorędziu.
ale jakby miał alibi to inny winny powinien być na podorędziu.
Ta to jest taka tytejsza mini wersja lokalna Boniego.
Od kiedy nauczył się gadać -kapuje.
Od kiedy nauczył się gadać -kapuje.
nie podejrzewam admina o stronniczość ale dość ma większość tych wpisów jedynej słusznej propagandy i wklejania linków z widomego portalu kiedyś było tu więcej dyskusji o liczbach teraz ludzie zaczynają uciekać na PW @itp bo tu zaczęła rządzić polityka w postaci tuby jednej opcji
3 029 682. doktor2p 2017-11-16 (08:03) Burkina Faso
nie podejrzewam admina o stronniczość
a ja -tak.
Obiektywny nie jest.
Zna go od lat. Bardzo wiele konflitów z nim było. (on twierdzi że to jego dziadek)
a reaguje na każdy jego donos i skupia się na tym co jemu napisano
ale to co on pisze i jak -to już niekoniecznie.
nie podejrzewam admina o stronniczość
a ja -tak.
Obiektywny nie jest.
Zna go od lat. Bardzo wiele konflitów z nim było. (on twierdzi że to jego dziadek)
a reaguje na każdy jego donos i skupia się na tym co jemu napisano
ale to co on pisze i jak -to już niekoniecznie.
no cóż wszystko się kiedyś kończy nie takie strony i portale upadały klimat i stronę generalnie tworzą ludzie zaczną odchodzić wiec efekt będzie wiadomy
ale mi sie nie chce pracowac chetnie walnal bym sie do wyrka i spal
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 666 000
https://sphoto.nasza-klasa.pl/48283787/56277/main/b2ecb2dfd6.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
pan jest sobie winien zamiast siedziec cicho olac wpisy ktore sa wbrew jego przekonania to on szydzil wyzywal dotyczy tez to paru osob po co to wszysto obrazanie szydzenie braku szacunku dla kogos zdania i to niby wolna niepodlegla polska gdzie nie mozna wypowiedziec sie miec wlasne zdanie nie koniecznie takie samo jak ktos inny nalerzy go zaraz lat wyzywac mozna przeciez spokojnie porozmawiac a jak sie nie da to nie widziec najwidoczniej komus takiemu zalerzy by zniszczyc ta strone mila czasem atmosfere nie ponosku komus to ze ludzie sie dobrze bawia i jeszcze jedno jak juz sa rozmowy o tej calej polityce to moze z zchowaniem umiaru bo az sie nie chce wchodzic to fakt za malo o liczbach choc o nich duzo sie nie napisze kazdy ma tam jakas wizje wazne by panowala zabawna atmosfera sam staram sie byc grzeczny
sorrki ze sie tyle rozpisalem kazda ma prawo do wlasnego zdania pewnie i tak do nie ktorych to nie dotrze nie bede wymienial byc moze sami sie odezwa lub sobie odpuszcza co powini zrobic przy wpisach ktore nie byly im na raczke a teraz liczby a co do pana jeszcze przykladem jest islandorka
i tyle na ten temat nie umie sie zachowac przebywac z ludzmi niech ponosi konsekwencje moze zaczna ludzie ze soba tutaj rozmawiac