Wpisy 3 028 770 – 3 028 869
14 listopada 2017 19:20 → 14 listopada 2017 21:41, 100 wpisów
na południe jakieś zwroty , miałem puścić 4x8/8 ale po korekcie poszło 2x9/9 i 2x 7/7
weszło 4/9, 5/9, 4/7, 5/7
oczywiście oparte o 7 ,też chyba vondeoff ja dawałeś
weszło 4/9, 5/9, 4/7, 5/7
oczywiście oparte o 7 ,też chyba vondeoff ja dawałeś
3 028 334. megamocny 2017-11-13 (23:45) wejscie drewnianego tygrysa!
78 dzien k roku
trojca godzinowa 23,45,78
78 dzien k roku
trojca godzinowa 23,45,78
3 028 328. megamocny 2017-11-13 (23:42) wejscie drewnianego tygrysa!
1 brama w meczu bedzie albo 1 albo 4
1,23,42
1 brama w meczu bedzie albo 1 albo 4
1,23,42
Napad na Biedronkę w Białymstoku. Sterroryzowali personel i wynieśli towar
Podlaska policja poszukuje sprawców zuchwałego napadu na market Biedronka w Białymstoku. Napastnicy zagrozili sprzedawcom pobiciem i zabrali papierosy o wartości 5 tys. zł.
Podlaska policja poszukuje sprawców zuchwałego napadu na market Biedronka w Białymstoku. Napastnicy zagrozili sprzedawcom pobiciem i zabrali papierosy o wartości 5 tys. zł.
Ja wysyłam we czwartek,chyba na 14 zależy jakie zakresy wylosuja
Po co komu tyle fajek,piwo ...to rozumie bo extra lipa od piatku rusza
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/moskwa-pijany-mezczyzna-wypadl-z-9-pietra-nic-mu-sie-nie-stalo/bdek7ds
a gadają że picie skrca życie.
a gadają że picie skrca życie.
Wypadł z okna, kiedy samotnie pił alkohol w mieszkaniu. 37-latek runął z 9. piętra bloku na jednym z osiedli w stolicy Rosji. Szanse na przeżycie po upadku z takiej wysokości nie są duże. Tym bardziej zadziwiające było, że mężczyzna wstał i o własnych siłach wrócił do domu na 9. piętro.
Kiedy dostał się do mieszkania, chwycił za telefon i wezwał policję. Mundurowi niezwłocznie przyjechali, jednak 37-latek był już w stanie tak wielkiego zamroczenia alkoholowego, że zapomniał po co ich wezwał
Kiedy dostał się do mieszkania, chwycił za telefon i wezwał policję. Mundurowi niezwłocznie przyjechali, jednak 37-latek był już w stanie tak wielkiego zamroczenia alkoholowego, że zapomniał po co ich wezwał
Na szczęście wraz z policją przyjechało również pogotowie ratunkowe. Lekarze zabrali ofiarę upadku do szpitala. Okazało się jednak, że Rosjanin ma wiele obrażeń, jednak nie zagrażały one jego życiu.
Użytkownik adam1970 dodał nowy komentarz dla programu: Viltomierz
historyjka jest taka za 5 dni losiu konczy 56 lat i umiera 17
zdanie warte 1300 zl pod warunkiem ze sie wie jak sie nazywa delikwent
ile naprawdę dostają nowi emeryci ????
Rosnąca liczba emerytów może spowodować, że finalny koszt reformy dla państwa, będzie wyższy aniżeli pozytywna prognoza po miesiącu jego obowiązywania.
z obniżonego wieku skorzystało 70 proc
Kobiety dostaną średnio o 1 tys. zł mniej niż pokazywały wcześniejsze wyliczenia.
Obniżenie wieku emerytalnego pozwoliło 410 tys. ludzi na rezygnację z pracy zawodowej i rozpoczęcie pobierania świadczeń wypłacanych raz w miesiącu przez państwo.
Rosnąca liczba emerytów może spowodować, że finalny koszt reformy dla państwa, będzie wyższy aniżeli pozytywna prognoza po miesiącu jego obowiązywania.
z obniżonego wieku skorzystało 70 proc
Kobiety dostaną średnio o 1 tys. zł mniej niż pokazywały wcześniejsze wyliczenia.
Obniżenie wieku emerytalnego pozwoliło 410 tys. ludzi na rezygnację z pracy zawodowej i rozpoczęcie pobierania świadczeń wypłacanych raz w miesiącu przez państwo.
emerytury PO NOWEMU
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/emerytury-zus-wysokosc,164,0,2388900.html?src01=483bb&src02=6187776679552641
średnie świadczenie było o ponad tysiąc złotych niższe niż średnia emerytura mężczyzny. Te kwoty to odpowiednio 1642,51 zł oraz 2782,21 zł
od 1 stycznia emerytura nie będzie mogła być niższa niż 1000 zł, jeśli tylko emeryt spełni szereg wymogów,
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/emerytury-zus-wysokosc,164,0,2388900.html?src01=483bb&src02=6187776679552641
średnie świadczenie było o ponad tysiąc złotych niższe niż średnia emerytura mężczyzny. Te kwoty to odpowiednio 1642,51 zł oraz 2782,21 zł
od 1 stycznia emerytura nie będzie mogła być niższa niż 1000 zł, jeśli tylko emeryt spełni szereg wymogów,
Emerytura 1000 ale brutto!!!to do łapy 8 stów z kilkoma dyszkami
ludzie chcieli wcześniej przechodzić
obudzą się jak będą mieć rękę w n......
obudzą się jak będą mieć rękę w n......
Delikatesy...wy cepy cyfryzacjiczekałem by zrobić nowy dowód rejestracyjny 2 godz po czym pani powiedziała że system padł,mam przyjechac za kilka dnidobra zmiana,panie Kaczyński...co?
Emeryt,ludzie sam są winni bo trza się na najniższa pisana,reszta do lapypóźniej na emerytkę a tu masz...cale 1000
***a cepy!
to jest obowiązek wcześniejszszego przechodzenie czy możliwośc?
Każdy będzie miał symulację zrobiona i podejmie decyzje czy jem tyle wystraczy czy będzie pracowl dalej.
Czego jęczycie?
Cięgle wam w dooopie źle? Nie ma pozytywnych stron? Za PO kraina miodemi klekiem płynąca teraz zapaść i bieda???
Pokomunistyczna popłuczyno emerycka czego ty ciągle jątrzysz??
to jest obowiązek wcześniejszszego przechodzenie czy możliwośc?
Każdy będzie miał symulację zrobiona i podejmie decyzje czy jem tyle wystraczy czy będzie pracowl dalej.
Czego jęczycie?
Cięgle wam w dooopie źle? Nie ma pozytywnych stron? Za PO kraina miodemi klekiem płynąca teraz zapaść i bieda???
Pokomunistyczna popłuczyno emerycka czego ty ciągle jątrzysz??
uwaga mam takie pytanie czy ktos niewie co sie stalo z kuba i sniezynkiem dlaczego ich tu
niwidac nigdzie ostatnio co sie z nimi dzieje ??????? potrzebyuje sie z nimi jakos zkontaktowac
niwidac nigdzie ostatnio co sie z nimi dzieje ??????? potrzebyuje sie z nimi jakos zkontaktowac
arczibalik73 - pewnie wygrali i mają w nosie "zieloną"
Kłaniam wszystkim
Kłaniam wszystkim
niewiem co sie stalo ale na faceboku napisal domnie marek czyli sniezynek, chcial pogadac ale mnie niebylo przy komputerze wiec mu nieodpisalem, on mnie zablkowal na faceboku ze zlosci ze nieodpowiadam mu, przykre to jest bardzo, ale jak mnie niebylo przy komputerze to jak niby mialem mu odpisac, a pech jeszcze do tego mam taki ze padla mi klawiatura w laptopie i pisze z podlaczonej klawiatury stacjonarnej teraz, tutaj na zielonej , niewiem dlaczego i co sie stalo ale sniezynek cos wspominal ze juz na zielona strone niewchodzi niewiem czy ktos mu tu ublizyl czy jak? mnie tez jakis czas tu niebylo bo mialem klopoty z laptopem i nimoglem nic zrobic
3 028 833. adi1125 2017-11-14 (21:29) Bydgoszcz
Pikolo!!!
wiesz co sobie możesz z zrobić?
wiesz...
Pikolo!!!
wiesz co sobie możesz z zrobić?
wiesz...
za chwilę losowanie dziś losują
Conrado Moreno i Maria Zwierzyńska
Conrado Moreno i Maria Zwierzyńska
Islandorka
nie wiedziałem, że ta strona jest od zwierzeń, zażaleń i spowiedzi... wydawało mi się, że jest po to, żeby wymieniać się pomysłami jakie cyfry mogą się dzisiaj pojawić
żylasta
seven i kedzior 13 dzieki za info, ale z tego co mysle to zaden z nich nietrafil nic, bym wiedzial wiem ze kuba mial tez i jakies klopoty i nikomu tu sie chyba raczej tym niechwalil, iwonki tez niewidze tutaj ostatnio podejrzewam ze poprostu niegraja w zadne juz gry, a z tego co wiem to sniezynek wolal gre w czechach niz w polsce
Seven masz problem na dziś 10 zakładów dużego
Islandorka
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dusia