Wpisy 3 027 660 – 3 027 759
12 listopada 2017 22:04 → 12 listopada 2017 23:57, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 850 000 zł
Ile miałeś acha znów ni to musisz stworzyć piąty zakład mix tych czterech
Witam wszystkich
No wreszcie coś, 3/5 mini, 3/6 multi. Co prawda drobnica, ale zawsze coś
No wreszcie coś, 3/5 mini, 3/6 multi. Co prawda drobnica, ale zawsze coś
trzeba mieć kaskę ja się boje by starczyło na te 3 zakłady raz zagrałem 4 zakład
by grać trzeba kaskę Ja się będe trzymał tych 3 by tylko kaski nie brakło
Mulag trzeba by te 3 jakoś na nowo przemixować nie uważasz po 17 stym
zobaczymy może tak zrobię a jak tak zrobie a trafi się z tych to co trudny wybór
kiedyś padnie z tych moich lepiej się tego trzymać a od czasu mix z tych trzech chyba najlepsze rozwiązanie
brak, brak brak, brak,
a nie można by tak, tego "braka" w jednym wpisie ?
a nie można by tak, tego "braka" w jednym wpisie ?
Mulag takie są rozterki i dylematy jak wsiąkniesz w granie też to przerabiałem nie raz ...co zrobić by wygrać??? Bez odpowiedzi...???
ładne liczby ale wygranych mało , 1x8/8 padło ...... widać dużo ludzi dziś odpuściło
Forsami najlepiej to zawsze na 10 losowań po 20 zakładów lub więcej założę się że tak grając tymi samymi tak jak pisałem 20 może 30 zakładów na 10 losowań przez 1 roczek lub dłużej padło by 5 z5 ale kogo na to stać
Kędzior złożył się na to swiąteczny weeekend sobota Święto Niepodległości a dziś niedziela to wiadomo słabsza frekfencja
Mulag wierze ci ty czujesz to Mini już to nie jeden raz udowodniłeś graj nie rezygnuj a sukces nadejdzie cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość
Nie ma się co podpalać bo ilość nie oznacza jakość Od Ciebie się tego nauczyłem
no tak jeden kupon w lotto i kilka trójek w dwóch miechach sam się dziwiłem
no tobie forsami też szczęście w tych ostatnich miechach dopisywało multi szczególnie też gratuluje jeszcze raz
zebranie tylko dla mistrzów chyba też brygadzistów ale nic powiedzieć nie chciał może zakaz dostał nie wiem było zebranie był Dyrektor na firmie w piątek
Dzięki Mulag to Multi szkoda że nie w realu na kołchozie ci opowiem co jak z detalami
ja wczoraj już sobie pięknie cv napisałem w tym tygodniu składam po firmach jeszcze nie wiem kiedy trochę się nie chce zmogłem się cv teraz trzeba poskładać
Artur złożył na Stomil a w czwartek chyba też gdzie indziej bo go nie było
76 dzien roku odjac niedziele = 69
imieniny renaty kolenda 13
imieniny renaty kolenda 13
na razie cv to jeszcze nic nie znaczy trzeba po składać jak się będzie chciało to w tym tygodniu albo w innym tygodniu a odzew z innych firm nie musi być taki szybki także na kołchozie robić jeszcze będę
Mulag przydała by się kamera... toby fajny filmik nagrał wiesz co
Fajna pamiątka tak oglądnąć po latach z telefonu się nagra ty czaisz baze z technik g tech komputery i te klocki to coś zmontujemy
jedna z naszej brygady się zapytała kierownika on jej powiedział że wystarczy decyzja z góry i z dnia na dzień mogą zamknąć
już lecą kulki nie wiem czy wiesz ale dwa ostatnie dni października nie liczą do wypłaty przełożyli na listopad
a więcej nie będzie bo znów dwa dni listopada zabiorą na grudzień
co ciekawe zabrali dwa dni października a wypłata nie jest wcale wcześniej nawet później ledwo 8 przelewy
Oni już mają dobrze przemyślane by jak najmniej dać pracownika znajdą kruczki także jak upadnie zakład
dają mniej na wypłaty bo zakład trochę po zipie by na odprawy uzbierać z wypłat ludzi
nie będę oglądał druga zmiana no na drugą połowę nie całą ogladnę