Wpisy 302 539 – 302 638
15 maja 2011 11:17 → 15 maja 2011 12:49, 100 wpisów
mag.. na wsi brakuje dopalaczy więc słaby,co z tego że właściciel uzupełnia płyny

Rozmawiają dwie kobiety. - a mój mąż ma granatowego malucha. -Tak ? Kupił ? - Nie przytrzasnął drzwiami.
mag..na razie leje ale popołudniu jest festyn "kwitnących jabłoni" to może i jakaś ludzikowa się trafi!hihihi.a bajkę o jabłonce pewno znasz!?

siemano;d co myslicie o tej siudemnce 2,3,12,17,19,24,79 tak sobie puscilem moze jakis maly grosz wpadnie;p 

Użytkownik hettman dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Użytkownik hettman dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
znam wiele bajek!niektóre nie nadają się na tą stronkę bo to stronka dla miłośników LOTTO

Ogród miłości. Kieruję twarz do słońca. Jasne, delikatne promyki przebijają się przez gałęzie, trzeba dłuższy czas pozwolić aby padały na skórę, żeby poczuć przyjemne ciepło. Nie grzeje tak mocno jak tamtej wiosny. Stęskniłam się za słońcemâŚ, stęskniłam się za Mateuszem. Powietrze pachnie kwiatami jabłoni, ich różowo białe kwiatki spadają dookoła. Pusto w ogrodzie i cicho o tej porze, tylko ja i Mateusz. Anna ma pełno płatków we włosach, jest śliczna. Wdycham powietrze przesycone ciężkim, słodkim zapachem kwitnących drzew owocowych. Nie wiem, jakie to drzewa, Anna zna się na drzewach i na ptakach, ja nigdy nie potrafiłem ich rozpoznawać. pierwszy raz od dawna oddycham spokojnie i głęboko. Ania znowu jest przy mnie, jakby nic się nie zmieniło, jakby nie było tej okropnej zimy, kiedy myśleliśmy, że nie będziemy już razem. Trzymam moją Anię za rękę. Moja od dwóch lat, nie licząc samotnych zimowych miesięcy naszego rozstania, moja od chwili, kiedy spotkaliśmy się tu w ogrodzie, przypadkiemâŚ, jeżeli przypadki istnieją. Poranny ....Psychorada.pl ..

Ona po Leonie ma 3 dzieci.
Ma gdzie ale nie ma z kim albo ma z kim ale nie ma gdzie.
Ma gdzie ale nie ma z kim albo ma z kim ale nie ma gdzie.

aby wrócić na tory stronki podaję takie zestawy "3"6,8,47.
"5"
9,13,29,47,62.
"6"
5,10,22,35,45,72.
Hefajstos postaw na 14-tą a będziesz miał bajkę o apostołach i latarence,dwa w jednym!
"5"
9,13,29,47,62.
"6"
5,10,22,35,45,72.
Hefajstos postaw na 14-tą a będziesz miał bajkę o apostołach i latarence,dwa w jednym!

mag..ja już od rana rozgrzany.6.30 kościółek a teraz obiadek,ważne że gołąbek doleciał!wygranej!A po 14-tej może i będzie okazja na większą rozgrzewkę

giorgio ja juz podałem liczby do wysyłki i raczej nie bede zmieniał ale dzieki 

mag.. miłej niedzieli!Niech kaskada Cię dopadnie ale nie zrobi krzywdy!Woda potrafi wiele

Hefajstos,Ja mam czasami system obok więc jak nie 14-ta to moze 22-ga!Bajka oapostołąch wieczorem też jest dobra jako kołysanka

co myślicie o tych liczbach?
12,24,32,38,48,51,56,62,67,74
12,24,32,38,48,51,56,62,67,74

kasika
spokojnie kochana zobaczysz i do ciebie się szczęście uśmiechnie
korn podaj ramię kasice

spokojnie kochana zobaczysz i do ciebie się szczęście uśmiechnie
korn podaj ramię kasice

mam pytanie czy to prawda ze plaża w Kołobrzegu zamknięta bo znaleźiono miny?
andromeda
http://bi.gazeta.pl/im/5/9275/z9275115Z,Czy-takie-tablice-odstrasza-turystow-od-polskiego.jpg
http://bi.gazeta.pl/im/5/9275/z9275115Z,Czy-takie-tablice-odstrasza-turystow-od-polskiego.jpg
OK Gała. Ja puszczam 04... Zastanawiam się tylko za jaką stawkę... Co radzisz?
U nas wszedzie po lasach sa miny i magazyny z amunicja, pozostałosc po wojnie, jak to walnie to bedzie jedna wielka dziura, A Wrocław> to samo.
Dopiero się rozkręcam, ale jakoś leci pomalutku
Tylko pogoda u mnie dziś nie dopisała 
Tylko pogoda u mnie dziś nie dopisała 
czy ilosc trafionych sumuje się w tych dwóch zestawach? w Pierwszym mam 6 na 12
Użytkownik talizman4 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Użytkownik bloomek dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora

już zmykam