Wpisy 302 242 – 302 341
15 maja 2011 00:52 → 15 maja 2011 01:22, 100 wpisów
lestek

Oczywiście nikomu żadnych numerów nigdy nie podawałem. Użytkownik "andromeda" do mnie dzwoniła i chyba faktycznie jej napomnąłem, że mag.. to na pewno nie jest "wesoły", bo to inny numer kierunkowy. Chyba Pani "mag" mi to sama zaproponował, żebym tak zaargumentował... generalnie oczywiście andromeda kłamie, że może znać jakikolwiek numer.
Pasko rozumiem Cie ze teraz nie chesz podawac danych przepraszam ze podałam te informacje tu na czacie ale mag..od dłuszego czasu mnie zaczepia wraz z kolezaną klarak
Jeśli o gnatach opowiem dowcip.
Mąż bardzo bogaty nie umiał dogodzić żonie. Postanowił urozmaicić igraszki i zamówił tancerza erotycznego - murzyna. W czasie igraszek ów tancerz miał rozgrzewać małżonkę swoimi plonsami. Tańczy, mąż robi swoje ale żona jakby nie wzruszona. Wkurzony postanawia się zamienić z murzynem. Mąż tańczy, wywija się i co tylko. Żona wniebowzięta, jęczy i zabrania przestawać. Mąż przerywa im stosunek i mówi: "widzisz murzyn, tak się tańczy!"
Mąż bardzo bogaty nie umiał dogodzić żonie. Postanowił urozmaicić igraszki i zamówił tancerza erotycznego - murzyna. W czasie igraszek ów tancerz miał rozgrzewać małżonkę swoimi plonsami. Tańczy, mąż robi swoje ale żona jakby nie wzruszona. Wkurzony postanawia się zamienić z murzynem. Mąż tańczy, wywija się i co tylko. Żona wniebowzięta, jęczy i zabrania przestawać. Mąż przerywa im stosunek i mówi: "widzisz murzyn, tak się tańczy!"
Ja tu klarak nie widzialem od dlugiego czasu a jestem codziennie- co ty klamies zAndra
wiem Pasko ze nie powinnes mi podawac tego numeru kierunkowego ale nie pozwole zeby mag sie czepiała mnie i od pijaczek wyzywała
wiem Pasko nie powinnam tego mowic -rozumiem
wiem Pasko nie powinnam tego mowic -rozumiem
... albo tu zapanuje porządek i pan jako administrator będzie nim w końcu tu i teraz!!! andromeda przestanie mnie wymieniać w swoich potyczkach,albo.. skończy się to inaczej!!
Pasko ja rowniez proszę zeby mag.. mnie nie zaczepiała wiesz dobrze które to sa wpisy
Oczywiście nie jest to naruszenie danych osobowych, bo w żaden sposób nie pozwala to na identyfikację osoby prywatnej.
Angelina
A co to za telenowela się tu wyprawia???
Jeśli chcesz być moją dziewczyną, to się ładnie i elegancko zachowuj tu na forum !
Gdybym ja był Twoim tatusiem...
A co to za telenowela się tu wyprawia???
Jeśli chcesz być moją dziewczyną, to się ładnie i elegancko zachowuj tu na forum !
Gdybym ja był Twoim tatusiem...

Ja też sobie nie zycze zebyś mag.. o mnie do innch rozmawiała skorro tak-jasne?
ja to mowie ze Marycha za bardzo sie w Polsce przyjela i to daje sie we znaki nawet na forum . 

hefajstos,serial się kończy

Ja andromedzie bardzo wyraźnie prosiłem, żeby trzymała się z daleka od mag.. i myślałem że to jasne
andromeda, my już tu kilka liczb na jutro mamy, chyba wyżej pisałem. 4,10,11,22 

Pasko rozmawialismy przez telefon byłeś zaskoczony tym -masz bardzo miły głos ale sprawdz wszystkie wpisy mag.. to zrozumiesz
hefajstos>>> nie będzie, bo niby panna młoda ha,ha, w ciąży i nie wie z kim!!!

A mozę P.Janusz to Wesoły Andra . Bo ty w prawie kazdym nicku widzisz wesołego.
no Pasko a teraz mag.. moze mnie sie czepiać?? przecież ona manipuluje ludzmi
Z tym jednym życiem to ja nie byłbym taki pewny szefuncio
dzisiaj nawet polędwica drobiowa jest z mięsa wieprzowego
dzisiaj nawet polędwica drobiowa jest z mięsa wieprzowego
gorwil dobrze mówi. Polać Mu! Wszak znamy drugie życie kurczaka z Konstaru 

juz mi nie jedna osoba mowiła z czata ze ona manipuluje ludzmi i to starzy uzytkwnicy...Pasko ktoś ma dostęp do tego serwera?
Pasko a pamiętasz jak pisałam ze na Twoje sronce pojawia sie wirus jak wchodze --pamietasz alarmowałam Cie wtedy
Ja Ci powiem Pasko nie ufaj nikomu z tego forum
Miałeś sprawę raz...jak myslisz kto na Ciebie nadał??jestem pewna ze ktoś z tąd!!Uwazaj komu ufasz z tej stronki!
Miałeś sprawę raz...jak myslisz kto na Ciebie nadał??jestem pewna ze ktoś z tąd!!Uwazaj komu ufasz z tej stronki!
Dan Brown właśnie ogłosił że zamierza napisać nową powieść pt. Kod Kulek. Powstaje pytanie o czyich kulkach będzie powieść, ekhm, o jakich 

Naprawdę Pasko uważaj komu ufasz---bo ja sobie dam głowę obciąć ze ktoś z tej stronki maczał w tym palce to tak na marginesie--bo mi sie przypomniało
o tej poże to tylko najwytrwalsi...ja np czekam na happy end ale nie wiem jak długo jeszcze

Kaskada napiera. Wg moich szacunków wczoraj zawarto 329286 zakładów.
za dużo wciąga...potem skutki widoczne..i myślało dziewczątko,że jak przez tel. pogad.. to może tata będzie

andromeda >> cyt. Ja Ci powiem Pasko nie ufaj nikomu z tego forum
>> ty też należysz do tego zbioru !!
>> ty też należysz do tego zbioru !!
Ja? ja jestem zywa Reklama Pasko--wszędzie reklamuje jego stronke i ogólnie lubie Pasko
kto powiedział ze jestem w ciązy dziś??????Ty mag -dobrze sie czujesz?
jandzia a bo czy to nie hefajstos kilkanaście minut temu sugerował trójkącik na rozładowanie atmosfery? Wie co mówi!
Angelina
Jeśli masz tokarkę to możesz wahadełko zrobić własnoręcznie
Jeśli masz tokarkę to możesz wahadełko zrobić własnoręcznie

mamy 6 cyferek i typujemy 3 jak trafimy 3 to mamy pewną trojke a zakładów jest 8 co nie mag?

Moim zdaniem miał na myśli reala i domyślam się że chętnie by popatrzył 

A mówią że kobiety łagodzą obyczaje i podwyższają poziom dyskusji
A może tak założyć jakiś wątek bluzgator gdzie paskowicze mogliby wyrzucić z siebie gorzkie żale

A może tak założyć jakiś wątek bluzgator gdzie paskowicze mogliby wyrzucić z siebie gorzkie żale

na pochybel...