Wpisy 302 142 – 302 241
15 maja 2011 00:24 → 15 maja 2011 00:52, 100 wpisów
nie wyjazdzaj mi tu z takim tekstami
Sandra pisze bzdury bo chce wmowic sobie i calemu swiatu ze wesoly jest świety
Sandra pisze bzdury bo chce wmowic sobie i calemu swiatu ze wesoly jest świety
No i Jocia gdzieś zniknęła... .
na dodatek nagadał jej bzdury ze ja to raz jakaś baba pozniej jakaś monika pozniej jakś mokate ilu osobą on ukradł tożsamoc???
bzdury pisze totalne a andromedka jest tylko jedna nie wiem kim jest mokate czy inne osoby
bzdury pisze totalne a andromedka jest tylko jedna nie wiem kim jest mokate czy inne osoby
a może jakiś trójkącik by was pogodził?co wy na to.
ja nie wiem z iloma osobami flirtował ale teraz próbuje z tylu kochanek zrobić jedną i ze to niby ja?? nie jestem ani mokate ani laleczką ani wiedzmą czy jaoś tak mnie nazwał nie wiem o co jej jemu chodzi
andromeda, a może on po prostu był je*aka teoretyk u nas tak to się nazywa. Albo erotoman mitoman 

Co ty lestek przeciez Andra pisala jak ja w ciemnosci posuwal i dobrze zapammietala jego gnata - to jej slowa 

ale grunt że mu dałaś ,a twój chłopak o tym wie,że ty z wesołym na ostro -pewnie w aucie.,,Będe brał cię w aucie "
andromeda, darzę Cię ogromną sympatią i jestem w ogromnym szoku. Próbuję to ogarnąć.
Panów się o wiek nie pyta,brak kultury

Wędrowca netowy witam
nie mogę spać,dzieciaki wracają z urlopu,mineli Warszawę do Klodzka zostało 400 km,rano ich przywitam.Pozdrawiam,spokojnej nocy życzę

nie mogę spać,dzieciaki wracają z urlopu,mineli Warszawę do Klodzka zostało 400 km,rano ich przywitam.Pozdrawiam,spokojnej nocy życzę
to skoro nie znam Twojego wieku to pablo nie odpowiem Ci na pytania
to nie- Swinia,
Lestku bo tu sie sceny odgrywają fakt rąbnięte ale gdyby pewien pan zachował sie przyzwoicie a nie chował sie za spodnica nie było by tu tego cyrku
hefajstos ,tyle to do setki.
Użytkownik bloomek dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
40 lat - pelne konto i duzy dom z basenem i sauna i wejscia do wszytkich klubow we wroclawiu.
teeeeeeeeeeeeeeeeeee andromeda!!!! mnie nie mieszaj w swoje ***y!!!!! nie czytałam co tam zmyślasz!!!! z daleka bo teraz to do pasko nie zadzwonię tylko wsiądę w auto i wykopie cię nawet z pod ziemi.. ciężko wtedy nie zapłaczesz ale ZARYCZYSZ!!!
Lestku a dlaczego??
nie ja tylko ze juz nigdy nie wezme sie za gówniarza
nie ja tylko ze juz nigdy nie wezme sie za gówniarza
Chłopy to by se dali po razie i poszli na piwo i byłoby po filmie a z babami to są tasiemce
Ryszardz12.

A gówniarz to ile? Bo ja właśnie poczułem się jak gówniarz i zrobiło mi się tak smutno, zabolało w dołku.
robaczki -znikam

lestek,cześć gówniarzu.

mag.. nie wiesz co bylo sama pisałaś z malym wrózbą ze jest zakochany on mowił o mnie
wiec droga mag.. ja tez wtedy dzwoniłam do janusza
wiec droga mag.. ja tez wtedy dzwoniłam do janusza
sama siw wstydz mag.. bo janusz mowił ze jest ylko jedna mag i ze nie masz zadnych klonow
Powiem Wam jedno. PIENIĄDZE... chęć łatwego wzbogacenia się wywołała cały ten cyrk.
to prawda miałam i ma 1 nik.. za to ty wlazłaś na mój i klonowałaś mnie..
zapiaslem sobie nr wpisu - jutro sobie doczytam, czas na spanie. A mialem siedziec do rana. Zycze spokojnej nocy i extra komedii z Andrą w roli głownej - Pt - Ostatnia Kurtyzana ze stajni Szejka Wesołego
. Dobranoc Państwu
. Dobranoc Państwu
mag.. nigdy nie właziłam na Ciebie janusz mowił ze to Ty caly czas piszesz udając kogos inengo ze masz tylko jedno ip wiec nie mogłam Cie klonowac babo
mag któa was obrazała to cały czas ta sama mag ma jedno ip caly czas to ona pisze
mag.. i ten Twoj system na 6 liczb zeby trafic 3 to masz 3/3 za 20 zeta tez juz mam
Janusz mowił ze Ty masz jednego nika i wszystkie obrazliwe wpisy pochodzą od Ciebie mag..!
Lestek a to w jakim sensie do mnie bo ja ciebie sie nie czepiam?
sam Janusz mowił ze masz tylko jednego nika i to Ty wszystko piszesz
i ze jesteś z kierunku 058 sprawdzie sobie kierunerk stacjonarny i bedziecie wiedziec gdzie mieszka mag
i ze jesteś z kierunku 058 sprawdzie sobie kierunerk stacjonarny i bedziecie wiedziec gdzie mieszka mag
hefajstos ale ja się Ciebie nie czepiam. Mówię że cieńki bolek jesteś bo ja w takiej chwili w życiu nie potrafiłbym zasnąć

taa to ja zadzwoniłam do Janusza zaląc sie do słuchawki ze ty nic nie jarzysz
obrazasz wszystkioch mag udając ze niby ktos cie klonuje a to Ty te wszystkie obrazlwe teksty pisałaś i mam do Ciebie numer stacjonarny mag..wiec won odemnie mag kłamczucho
Ten czat jest teraz jak dobra książka, a gdy czytam dobrą książkę zawsze jestem ciekaw co jest na kolejnej stronie... Ostatni raz temu tak dobrą książkę czytałem 6 lat temu.
Andra ty jestes chora , bo akurat P.Janusz nic takiego nie mówił na forum tylko powiedział Ci że temat Pani Mag.. Zamyka. I dał ci ostrzeżenie.
O matko co tu się dzieje.... a jak Ci powiem, że dzwonił ktoś z kierunkowego +48, to też powiesz, że wiesz gdzie mieszka tj. w Polsce?
Wędrowca netowy,dzięki chat nie chce mi się spać,to jest najlepszy serial
ale poważnie,chcę aby dzieciaki wróciły szczęśliwie,dzwonię od czego jest tel.kom?
jestem stałym abonentem Plus od 97 r.pamiętnej powodzi tysiąclecia w Kłodzku.
Wędrowco,jeśli tylko możesz zapraszam w moje strony,obiecuję,że zobaczysz coś ciekawego.

ale poważnie,chcę aby dzieciaki wróciły szczęśliwie,dzwonię od czego jest tel.kom?
jestem stałym abonentem Plus od 97 r.pamiętnej powodzi tysiąclecia w Kłodzku.
Wędrowco,jeśli tylko możesz zapraszam w moje strony,obiecuję,że zobaczysz coś ciekawego.
Ja też wiem gdzie wszyscy mieszkacie - w Polsce. To i tak duże zawężenie bo Ziemia jest ogromna
Janusz, mówi się że jeśli nikt się nie pobije to wesele jest nieudane. Skoro u Ciebie na stronie taka bijatyka, to strona jest dobra! 

moze sama mnie mag klonujesz podrabiając moje wpisy co jeszcze wymyslisz?
beeper sie P.Januszowi wlaczyl bo za duzo wpisow Andromedy bylo i zaalarmowalo ze to napewno sie musi cos dziac. 

za dużo klonów na tej stronie,pozdrawiam praw***ów

Teraz tro nie die spac, ba nawet kapie sie moja zona a ja tego nie przepuszcze jak sie serial skonczy 

A ja mam propozycję. Zamiast się drapać i zrywać z siebie ubranie - co zresztą pewnie spodobałoby się męskiej części - zastanówcie się nad czymś innym. Problemem nie jest Andra i Sandra a może facet, który zrobił obydwie w trąbę... Dla mnie mistrz. Jedna o drugiej wiedziała i jeszcze się o niego biły. LOL!