Wpisy 3 020 621 – 3 020 720
3 listopada 2017 14:20 → 3 listopada 2017 16:10, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
3 020 494. megamocny 2017-11-03 (09:38) wejscie drewnianego tygrysa!
liderka
07,09, zle 43,75, pol dobrze 24 dobrze 2/5
liderka
07,09, zle 43,75, pol dobrze 24 dobrze 2/5
3 020 618. Pan 2017-11-03 (14:16) Replay u Bolka kiedy?
Tuba
Dobry staruszek
================
no walczy chłopina z demencją ..
takie cwiczenia ma kopiuj-wklej...
Szkoda że uj wielki z tego już rozumie...
Tuba
Dobry staruszek
================
no walczy chłopina z demencją ..
takie cwiczenia ma kopiuj-wklej...
Szkoda że uj wielki z tego już rozumie...
5 tych samych numerow co wczoraj rano, ale nie ustrzelone
6,32,42,75,76
6,32,42,75,76
Tak to dzisiaj było.
W liczbach na NIE: 3/16.
>> 24 - 41 << trafione.
W liczbach na NIE: 3/16.
>> 24 - 41 << trafione.
3 020 629. Pan 2017-11-03 (14:36) Replay u Bolka kiedy?
uj rozumie ale szkodzić uwielbia toto
ma to wyssane z mlekiem..
E..... od mleka by mu sie tak nie porobiło..
Musiał zamiast sok z buraka walić ..
uj rozumie ale szkodzić uwielbia toto
ma to wyssane z mlekiem..
E..... od mleka by mu sie tak nie porobiło..
Musiał zamiast sok z buraka walić ..
przykre to bo jednostajnie tylko dla równowagi pasuje coś dać jak pięknie było przez te 8 lat a zarobki TVP też pienne były
4 te same co ostatnie losowanie 24,36,75,76 nie ustrzelone
teraz powtorzy sie wiecej dzis
teraz powtorzy sie wiecej dzis
wygrałem już tysiące a jak nie trafie znów to trudno poczekam do końca roku coś padnie
Wirus jakiś w Polsce mówią w radiu ale nie wiem do końca o co chodzi bo nie słyszałem od początku
a to choroba którą można leczyć to choroba na liberalizm i uległość zachodowi ale szczególnie jest lekarstwo na PO i Nowoczesną tylko lekkie drogie
najnowsze prognozy wyborcze PIS 67 % RPRP 30 % Kukiz 15 12% reszta partii nie przekroczyła progu wyborczego
Wizja
Jasnego widza
Gronkowiec w pierdlu a za Ryżym Europejski nakaz aresztowania
Jasnego widza
Gronkowiec w pierdlu a za Ryżym Europejski nakaz aresztowania
Jak najbardziej prawidłowo społeczeństwo się obudziło i okazało się inteligentne ni rozumne nie dało się oszukać oszustom i kłamcą, krótką mówiąc skończyły się czasy tuby propagandowej
No tak może ma wirusa ja wierze w ludzi że zrozumieją swój błąd i zejdą ze złej obłudnej zakłamanej ścieżki ale to wymaga czasu
na marginesie liczb
http://mamdziecko.interia.pl/ciaza/news-szokujacy-reality-show,nId,2460819
http://mamdziecko.interia.pl/ciaza/news-szokujacy-reality-show,nId,2460819
jak się dowiem że jest szczepionka na głupotę to natychmiast kupuję
Ziemniaczki z barszczem,na grzybkach i wędzonce+naleśniki,z jagodami serem+kompot
...żeby zrozumieć trzeba mieć munio
Tuba raczej ma już tylko wiagrę
Tuba raczej ma już tylko wiagrę
mulag watpie oni nie placa oni biora a pozatym rozni sa wyznawcy roznych religi jak by na to nie patrzec i kropa wracam do liczb
Pasko ty z Rzeszowa masz jakiś układy w Wordzie chodzi mi o układy pozytywne
moze strone o polityce ide bo nie moge na to patrzec jeden na drugiego jeen daje tylko linki czy tez krotko wlasne zdanie i juz jada niby taka tolerancja itp im mniej tu zagladam na glowna tym mniej odczuwam ten bol nie czuje sie zarazony nie dziwie sie ze nikt nic nie pisze
gryks nawet granie partia ustala co za ile wszystko jest ja to zrozumiałem
To napisz coś o czarnych sukienkach
jak juz popuszczasz to idź
i nie grzesz więcej
jak juz popuszczasz to idź
i nie grzesz więcej
dla tego już nie krytykuje tylko się śmieje mnie polityka nie interesuje właśnie oto komuś chodzi by ludzi byli jak baranki doi się ich okłamuje pluje na ich ręce a ludzi mówią że pada deszcz
wez mamrotka bo trzezwiejesz nudny jestes zreszta z kim ja pisze madry tylko przez neta ide bo ta strona umiera przez takie cos co nie pozwala komus wyrazic wlasnego zdania wlasnej opini bo tylko jego ego ja jest najwazniejsze blazen od co przez takich jak ty ludzie tu nie pisza i ja nie mam zamiaru
wszędzie polityka idziesz do sklepu co koli wiek kupujesz podatek strona ożywa staje się inteligenta
jak by na okrągło tak o polityce to byśmy byli w innym miejscu a tak maja stado baranków mnie to nie intersuje i dla tego tak jest w Polsce teraz już wiem
każda dziedzina życia jest ustalona podjęta uchwalona przez polityków i przez politykę jaki będzie komfort naszego życia wolności wypowiedzi czy ogólnej wolności w szerokim spektrum widzenia zależy od polityki która przekłada się na nasze życie pełna kontrola społeczna i świadomość gdyby taka była w Polsce by się żyło inaczej ale społeczeństwo tego nie rozumie
ale może oto chodzi ludzie żyją w swoim świecie w którym wydaje się że są odłączeni od polityki ale to nie prawda
dla tego doszła do tego że rządzący nie ważne z jakiej orientacji politycznej wiedzą że społeczeństwo jest im uległe i nie ma wiedzy by się bronić brak wiedzy i argumentów oni mają służyć nam tyrać dla nas ale jest całkowicie odwrotnie wszystko się pokręciło nie ma kontroli społecznej
nie gram nigdy nie grałem i nie zamierzam to nie moja bajka ale jak ktoś lubi ma jakieś swoje liczby coś szczęscie mu sprzyja ma jakiś czucie do tej gry to życzę powodzenia
last christmas
my heart gave up
but the very next day
you found me dead
this year to save you from tears...
my heart gave up
but the very next day
you found me dead
this year to save you from tears...