Wpisy 3 020 119 – 3 020 218
2 listopada 2017 19:13 → 2 listopada 2017 20:32, 100 wpisów
Nie jestem w temacie:trzy dni w szpitalurozrusznik szalał,musieli go ustawić,zastanawiam się co grać na wieczór
Dzisiaj,podpatrzę wasze typowania,może z nich coś uszczknę godnego uwagi
faral brjan krasna i inni zioram na was wlasnie jestem z zona w trakcje laczenia szynszyli wlasnego i adoptowanego moi 3 lata tamten 4 lata ale co ma za soba zwierzak moi dom jest jego 4 domem jakies uszy zdeczka jak u nietoperka poszarpane w ost domu byl w towarzystwie kotow psow moze dlatego spokojny grzeczny nic nie gryzie a ten moi czort narazie do pokoju wstawilismy klatke z adoptowanym pofuczaly na siebie przy kracie pare razy co stacie jakby grzeczniej juz nie tak czeste ataki jak narazie poczatek drogi by mogli razem biegac byc w wolierce ala szafie o wymiarach wys 190 szer 80 dlugosc 90
teraz zmeczony adoptowany na polce w klatce ten czort moi nie daleko obserwacja obustrona od walka kto ma zadzic to ja wam nie przeszkadzam
Witam graczy proszę pomóżcie lepiej jest wysłać 10 zakładów na 3 skreślenia na jedno losowanie czy jeden zestaw 3 liczbowy na 10 losowań doradcie
Jak masz pewne to te pierwsze ,chociaż zawsze są opóżnienia ,jaa to zaobserwowałam u siebie
Brunetka wieczorowa porą
Witam wszystkich
kamyk, nie ma reguły, liczy się przede wszystkim szczęście.
kamyk, nie ma reguły, liczy się przede wszystkim szczęście.
Zno leje...niedługo zapomnę jak się chodzi...PAsko płetwy proszę albo łódkę
Krasnalek gdzie się wloczysz
Ja osobiście puściłbym na kilka losowań, bo to zawsze większa nadzieja choć na swoim przykładzie, puściłem multi 5/5 na 14 losowań, zostały jeszcze tylko 3 losowania a na razie tylko 2/5. Jak pech to pech...
Faralku
Uratujesz mnie
Uratujesz mnie
Faralku choć spróbujemy, pracuje
Faralku widzę że jeszcze mnie topisz
zaletą jest to że nie trzeba latać do kolektury większa nadzieja wadą jest większy koszt
Faral
W tym miesiącu skupię się tylko na mini i dużym, Forsami mnie natchnął
W tym miesiącu skupię się tylko na mini i dużym, Forsami mnie natchnął
ja już zrezygnowalam z mini i multi
teraz w EJ próbuję szczęścia
teraz w EJ próbuję szczęścia
No dobra
Krasnalek
Krasnalek na razie nie mam czasu na pracę
Faralinek idziesz na wieczorek taneczny ze tak ćwiczysz kroki
Muszę załatwić trochę spraw potem się rozejrzeć,ba razie na chleb mam
Faral topić się
Gupi...
Krasnalek
Szkoda gadać Wielka pomylka
Na co w deszcz, zimno
Krasnalek też tak myślę nie to to to
takie zycie wszyscy szukają gdzie lepiej
a pracodawcy szukają taniej siły roboczej
a pracodawcy szukają taniej siły roboczej
Dziś kupiłam sobie firane do pokoju
Krasnalek tam był kolchoz
Faralku może muszę jeszcze przefiltrować, ono bez drożdży ponoć.moze długo pracować
Krasnalek
Faralku
Krasnalek
Janosik2009 proszę o sprawdzenie
zestawu na 21.40
8,15,24,30,39,43,70,73,75,80
ciemne sciezki korytarze tajemnice nasze mroczne czasem lepiej jest niewiedziec a jak juz to milczec madrze