Wpisy 3 015 484 – 3 015 583
28 października 2017 08:12 → 28 października 2017 12:05, 100 wpisów
co myslicie o 50-tkach 50,51,52,54,55,57,58 mozna sie skusic na wszystkie lub wg mnie na ktoras z opcji
50,51,54,57
50,51,52,55,58
50,51,54,57
50,51,52,55,58
po wieczornym losowaniu brak mi pomyslu zdecydowac chyba trzeba sie na przedzialek 01-40 lub 41-80 wywalic liczby z koncowkami 0 oprocz 50 tki
09,12,15,22,29,31,39,43,49,50,51,52,54,55,57,58,62,63,67,68,71,72,74,76,77,78
wybralem pare liczb nie ktore nacjagane moze 10/10 typnac z tymi 50 tkami lud spi itp wiec ide w liczby podumam jeszcze i sie typne
wybralem pare liczb nie ktore nacjagane moze 10/10 typnac z tymi 50 tkami lud spi itp wiec ide w liczby podumam jeszcze i sie typne
dlatego jem sniadanie dzis jajecznica z pieczarkami z odrobina carry piepszu oregano mielonego czasnku
hey tomi wole nie wiedziec co tam wysylasz stalo sie typlem miedzy innymi 50 tki wysle 1x10 1x5
Ja prowadzące ustawiłem dwudziestki,4 dziestkijednośći i trzydziestki
idę obstawić multi za 25 zeta, obym o 14:00 tego nie żałował
miłej soboty, chociaż pogoda kiepska
male zakupki wyslane jak pisalem z tym ze dodalem druga 5/5 12,67,76,xx,xx w woli scislosci wyjasnienia xx oznacza znana tylko mi liczbe od taki kaprys zarcik
juz dzis przestawiamy zegarki nie wiem po co ale to fakt w nocy z 3 na 2
http://fakty.interia.pl/galerie/kraj/zdjecie,iId,2412858,iAId,270628
czyzby kasa w kieszen na droge piach
czyzby kasa w kieszen na droge piach
żarcik ,..i słusznie gryksja jestem zdania,ze mnogość cyferków do okoła moze w błąd
wprowadzaćlepiej na swoich bazować ,ma się w końcu lepsze i gorsze dni,a czyješ typowanie > nie mowi nic tak do końca
wprowadzaćlepiej na swoich bazować ,ma się w końcu lepsze i gorsze dni,a czyješ typowanie > nie mowi nic tak do końca
Luckyoj to grubo poszloja 4 wrzucę,zaraz jadę wyslacdla Lecha za końcowe,20 sec...i Wisła zarobiłaby 3 pkt
Kiedyś też grałem Dudziak 4 najlepszych typerow...zwrot 5 zł z 10 ,też tak potrafiegram swoimi ciagami
Jaga_Zaglebie też warto sledzicnożna Polska to ...zwariowany sport
juz z pl ziemi nadaje, blisko multi zeby go dzis dorwc osobizdzie
Co tam mega dziś wymyślił
28*?
Jeśli Gryksio liczby są dobre to dupa blada
Znów wszyscy uciekli...co jest
3 015 516. islandorka30,5 2017-10-28 (10:33)
Ok to niech lstajaza myszami
Ano
nic woda się gotuje na szybko makaron z serem na obiad nie ma czasu na nic innego
isa teraz wstalas i podajesz 28 2 dni ciebie nie sluchalem wpadlo
Już dawno wstałam ale paczałam po cyferkach i mi co innego wychodzi
Sobota cza było poczekać
ja dalem sobie spokoj lataj na 2 stanowiska bo ukraincowi sie nic niechce uczyc cos samemu zrobic wole odpoczac
Ok odpoczywaj
dzis nie mam czasu tesciu ma imieniny z nim do sklepu bo on woli market pozniej o ile nie bedzie padac cmentario zonki dziadkow groby cos tam ogarnac a potem wolne po 14
Po 14 to ty będziesz chlał
masełko rozpuszczone pół kostki a co sobie będe żałował poleje na makaron makaron oczywiście najlepszy od 5 do 8 jajeczny na to serek i będzie obiad jak tralala
a dokładnie 15 lipca pamiętam jak by to wczoraj było a to tyle lat temu ale ten czas leci coś za szybko
Hej Baxter8 1 w końcu powinna zaskoczyć ale nie ma co zwracać na innych uwagę, tylko grać swoje, nawet Janosik pisze, żeby nie zwracać uwagę na jego sprawdzenie, tylko grać swoje zestawy
Jednak obstawiłem multi za 27,50. jak już grać w multi, to grubo, chociaż czasami i jednym zakładem można coś więcej trafić
Nikogo nie ma, to do losowania
dokładnie tak luckyloser1,sami ze sobą wiemy najlepiej jakimi jesteśmy graczami i jakie wpływy/zależności decydują o jakosci zagrania..a jest tego cała masa
..i to sie tez zgadza, za 5zł nie pojedzie
..i to sie tez zgadza, za 5zł nie pojedzie
grunwald jak ci 30 tys a tamci nasi 15 tys 2 na jednego banda owlosionego wladka
--->> blog.
Dzień Odpoczynku dla Zszarganych Nerwów
Światowy Dzień Animacji
animator 8 multi 13 sztuki 19
Światowy Dzień Animacji
animator 8 multi 13 sztuki 19
Kur...jechałem nie padało,z powrotem mzawkaco za poswiecenie a samochód w garazu
Megamocny zapomnialem że 6 albo 66,6 mam a tej drugiej?...trudno to
Ja w tym tyg tylko 3 dychy w multi wlozylem...chyba najmniej od 2 miechow
wczoraj puszczalem malo atomowke z orbity, czyli kupon na lotto uk z lotniska
i zamiast na sobo wyslalem na srode, moze dzis dojsc do tragedii
i zamiast na sobo wyslalem na srode, moze dzis dojsc do tragedii
ale jak nic nie wejdzie to na 1 listopada halloween milo czekac
no ja mam do dzis jeszcze ważne i zobaczymy co dalej pasuje w niedzielkę znów na 10 losowań puścić lub prZerwa bo inne wydatki ale zobaczymy