Wpisy 3 014 405 – 3 014 504
26 października 2017 22:09 → 26 października 2017 23:06, 100 wpisów
baja bylem jezdzee multum karpia bo sie tam wyciera pozazdroscic faral woda jest no kill
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 610 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 250 517,00 zł
Kumulacja Lotto: 4 000 000 zł
21,40 za 3/5 w Mini a miałem sen w nocy,że byłem wybrany do milionerów,nie przywiązałem uwagi,do tego snu,aczkolwiek mówiłem i śmiałem się z tego snu
Brjan NOWINKA na waryniolu gościu wysłał kena stawka x3 zgarnoł 150000 i nawet dziewczynom nie dał 100 zł.Przyszła pierdoła i się pochwaliła iż odebrał dziś kasę w Katowicach.
jeden z kuponów
SUPEROFERTA - Piatek - Benfica - Feirense 1
SUPEROFERTA - Piatek - Paris SG - Nice 1
Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Slask W. - Pogon Sz 10
Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Lech P. - Wisla K
podwojna szansa 1-1
Pilka nozna - 1.Azerbejdzan - Karabach - Sabail Baku 1
Pilka nozna - 1.Bialorus - S.Soligorsk - D.Mogilev 1
Pilka nozna - 1.Holandia - Tw.Enschede - Excelsior 10
Pilka nozna - 1.Niemcy - Mainz - Eint.Frankfur 10
Pilka nozna - 1.Rosja - Tula - CSKA M. 02
Do zapłaty: 2.00 Zł
EWK: 13.55 Zł
Do zapłaty: 10.00 Zł
EWK: 67.76 Zł
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 2 032.80 Zł
SUPEROFERTA - Piatek - Benfica - Feirense 1
SUPEROFERTA - Piatek - Paris SG - Nice 1
Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Slask W. - Pogon Sz 10
Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Lech P. - Wisla K
podwojna szansa 1-1
Pilka nozna - 1.Azerbejdzan - Karabach - Sabail Baku 1
Pilka nozna - 1.Bialorus - S.Soligorsk - D.Mogilev 1
Pilka nozna - 1.Holandia - Tw.Enschede - Excelsior 10
Pilka nozna - 1.Niemcy - Mainz - Eint.Frankfur 10
Pilka nozna - 1.Rosja - Tula - CSKA M. 02
Do zapłaty: 2.00 Zł
EWK: 13.55 Zł
Do zapłaty: 10.00 Zł
EWK: 67.76 Zł
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 2 032.80 Zł
A gdzie to jest napisane że grający musi odpalać kolektorom prezenty?
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
U mnie w mieście jest kolektura gdzie panie bardzo są nastawione na prezenty od tego który dużo wygra..Więcej nawet głośno o tym mówią..
i są bardzo niezadowolone jak ktoś wygra i nic nie "sprezentuje"
U mnie też taki zwyczajjakaś dobra woda+bombonierka+ jakiś groszto niby by się szczęścilo
Skąpiradła
Kelnerom się daje 10%,ale to chyba tylko w nagrodę,że nas nie otruto
Kelnerom się daje 10%,ale to chyba tylko w nagrodę,że nas nie otruto
ja jestem z zawodu kelnerem i dawanie napiwków nie daje gwarancji dobrego jedzenia
Witam Super Szansa chyba nie przetrwa. Zrobiłem sobie teraz taką statystykę i wyobraźcie sobie, że już 3 razy w historii było tak, że najwyższa wygrana to było 1 x 100 zł ... jest to kwestia czasu, gdy nikt nie wygra 100 zł i będziemy mieć losowanie, gdzie największa wygrana wyniesie 10 zł
Ja to byłem bystryjak trafiłem 5 stow czekałem aż młoda będzie na maszyniepo co starej bombonierka
Super szansa to od początku niewypał. A najbardziej mnie denerwuje, jak niektórzy kolektorzy próbuje cały czas wcisnąć SS
kolektorzy wciskają SS dlatego że przychodzi im komunikat że MAJĄ zwiększyć sprzedaż SS i basta
Nacisk? Kiedyś było nie wiem jak mniej 7 czy 8 tyś obrotu to zamykali kolekturę.
Tak nacisk...A spróbuj nie wyrobić normy jakie ci nakazują...Idż do typowo firmowej kolektury to (może) ci powiedzą
A jak nie wyrobisz sugerowanej normy to....poczekaj do zebrania w oddziale wtedy dostaniesz po dupie...
propozycje wciskania nierentownych gier dostajesz z Warszawy a w razie małego obrotu dostajesz po tyłku przy najbliższej wizyty w oddziale...Szkoda że nie ma tu nikogo z firmowej kolektury
A jak przyjdzie tajemniczy klient ( czytaj kapuś ) to spróbuj nie powiedzieć mu dzień dobry lub do widzenia to zobaczysz jak ci koło tyłka narobi
I nie naśmiewaj się z ludzi którzy uczciwie pracują a są popychani do pewnych czynów
prowadzisz kolekturę dostajesz nakazy sprzedaży z Warszawy nie jesteś w stanie sprzedać pewnego limitu.Dostajesz rypki w oddziale co robisz?
Dzisiaj 211 osób odwiedziło mój blog.
Dziękuję.
Dziękuję.
Na miejscu takich kolektorów spytał bym:A,gdzie jest reklama firmy???
z 5 tysi obrotu wprost do więzienia za kradzież państwowych pieniędzy...oj Junak
gonzaga-nic nie zrobisz na twoje miejsce jest kilkanaście osób..
coś jest na rzeczy bo w jednej kolekturze na kręcą na to siamto by obroty były w kolekturze tak jest u mnie w jednej com chodze tak nawija na inne rzeczy proponuje jak katarynka
Mulag:
Adres jest w moim profilu.
Adres jest w moim profilu.
W najbliższym czasie będą was namawiać na SS o której wspomniał Pasko...oraz na Eurojackpot ponieważ jest to najdroższa gra Ts