Wpisy 3 012 322 – 3 012 421
24 października 2017 18:14 → 24 października 2017 20:28, 100 wpisów
1. Forsami. Do Mini 3030.
0-2/5.
0-2/5.
forsami witaj a pewny jestes ze ta dziesiatka od 70-79 wyjdzie cała w losowaniu ? bo ja bym niebyl tego taki pewny. ile złapałes nawiecej liczb z tej liczb 8 ?
2. 316. 8 liczb.
1-3/8.
1-3/8.
Z jednej dychy 6 wchodzi góra,najczęściej 4 albo 5 stąd gram podziałem 6:4 może kiedyś wpadło 8?
3. 319 10 liczb.
3-5/10.
3-5/10.
Nie patrzcie na moje sprawdzenia, co skreślone to... wysyłać.
Panoramix.
ja na dzis na 21.40 w MM proponuje takie liczby 1,2,6,7,12,15,22,24,27,28,30,31,33,35,36,38,41,42,54,56,62,63,66,73,
Jutro muszę się przylozycżarty się skończyły ...że,pt i nd po 4 multiczy na 14,zależy od losowania
Wsiadają dwie blondynki do autobusu. Jedna pyta:
Czy dojadę tym do Warszawy? Nie.
A ja? pyta druga...
Czy dojadę tym do Warszawy? Nie.
A ja? pyta druga...
ja wczoraj na wieczor puscilem jednego MM po dlugiej przerwie niegraniai udalo sie odrazu trafic 6z10 co prawda to nie wiele jest ale zawsze juz cos na poczatek i dzisiaj na gre moze dzis bedzie lepiej
- Mamusiu - mówi 14-letnia Basia - dzisiaj w szkole badał nas wszystkich pan doktor...
- No i co?
- Okazało się, że tylko jedna z nas jest jeszcze dziewicą.
- Oczywiście ty?
- Nie, nasza pani profesor.
- No i co?
- Okazało się, że tylko jedna z nas jest jeszcze dziewicą.
- Oczywiście ty?
- Nie, nasza pani profesor.
cytat z okładki Angory 1 strony nr 43 z 22 października 2017
przysięgałaś na dobre i na złe ......
a ty przysięgałeś na konstytucję
przysięgałaś na dobre i na złe ......
a ty przysięgałeś na konstytucję
tom28 dobry ten kawal z basia
cytat miesiąca sierpnia okładka Angory 1 strona
na zdjęciu
misiewicz wycierający łzy
i macier do prezesa
ZOSTAW MU CHOCIAŻ CZOŁG SŁUŻBOWY
na zdjęciu
misiewicz wycierający łzy
i macier do prezesa
ZOSTAW MU CHOCIAŻ CZOŁG SŁUŻBOWY
W drodze na plebanie ksiądz spotyka ***tkę, zatrzymuje się i mówi do niej:
- Boże kochany, dziecko zeszłaś na złą drogę!
- A to tędy tiry nie jeżdżą?
- Boże kochany, dziecko zeszłaś na złą drogę!
- A to tędy tiry nie jeżdżą?
Prognoza pogody:
- W najbliższy weekend będzie 30 stopni ciepła: 15 w sobotę i 15 w niedzielę.
- W najbliższy weekend będzie 30 stopni ciepła: 15 w sobotę i 15 w niedzielę.
CIEZKO COS TRAFIC W MM
spowiedź przedślubna spowiada się Hania
proszę księdza
szliśmy z Karolem do spowiedzi przez las i zgrzeszyliśmy 2 razy
ksiądz
ależ Haniu dopiero Karol mówił, że 1 raz
proszę księdza on zawsze był gapkowaty
przecież pójdziemy jeszcze do domu przez ten las
proszę księdza
szliśmy z Karolem do spowiedzi przez las i zgrzeszyliśmy 2 razy
ksiądz
ależ Haniu dopiero Karol mówił, że 1 raz
proszę księdza on zawsze był gapkowaty
przecież pójdziemy jeszcze do domu przez ten las
Dowcip dla dorosłych #6450
Henryk ma 95 lat i mieszka w domu starców. Każdego wieczoru, po kolacji Henryk wychodził do ogrodu, siadał na swoim ulubionym fotelu i wspominał swoje życie.
Pewnego wieczoru, 87-letnia Stefania spotkała go w ogrodzie. Przysiadła się i zaczęli rozmawiać. Po krótkiej konwersacji Henryk zwraca się do Stefanii z pytaniem:
- Wiesz o czym już całkiem zapomniałem?
- O czym?
- O seksie.
- Ty stary pierniku! Nie stanąłby Ci nawet gdybyś miał przyłożony pistolet do głowy!
- Wiem, ale byłoby miło gdyby ktoś potrzymał go chociaż w ręce.
I Stefania zgodziła się. Rozpięła Henrykowi rozporek i wzięła jego pomarszczonego fi**ka do ręki.
Od tego czas co wieczór spotykali się w ogrodzie. Jednak pewnego dnia Stefania nie zastała Henryka w umówionym miejscu. Zaniepokojona (wszak w tym wieku o wypadek łatwo) poczęła go szukać. Znalazła Henryka w najdalszym kącie ogrodu a jego fi**ka trzymała w ręku 89-letnia Zofia. Stefania nie wytrzymała i krzyknęła ze łzami w oczach:
- Ty rozpustniku! Co takiego ma ta lafirynda czego ja nie mam?!
- Parkinsona...
Henryk ma 95 lat i mieszka w domu starców. Każdego wieczoru, po kolacji Henryk wychodził do ogrodu, siadał na swoim ulubionym fotelu i wspominał swoje życie.
Pewnego wieczoru, 87-letnia Stefania spotkała go w ogrodzie. Przysiadła się i zaczęli rozmawiać. Po krótkiej konwersacji Henryk zwraca się do Stefanii z pytaniem:
- Wiesz o czym już całkiem zapomniałem?
- O czym?
- O seksie.
- Ty stary pierniku! Nie stanąłby Ci nawet gdybyś miał przyłożony pistolet do głowy!
- Wiem, ale byłoby miło gdyby ktoś potrzymał go chociaż w ręce.
I Stefania zgodziła się. Rozpięła Henrykowi rozporek i wzięła jego pomarszczonego fi**ka do ręki.
Od tego czas co wieczór spotykali się w ogrodzie. Jednak pewnego dnia Stefania nie zastała Henryka w umówionym miejscu. Zaniepokojona (wszak w tym wieku o wypadek łatwo) poczęła go szukać. Znalazła Henryka w najdalszym kącie ogrodu a jego fi**ka trzymała w ręku 89-letnia Zofia. Stefania nie wytrzymała i krzyknęła ze łzami w oczach:
- Ty rozpustniku! Co takiego ma ta lafirynda czego ja nie mam?!
- Parkinsona...
Właścicielka tartaku przyjmuje do pracy nowego kierownika. Na rozmowę kwalifikacyjną przynosi kilka listewek różnego rodzaju drzew, zawiązuje mu oczy i po zapachu każe rozpoznać rodzaj drzewa:
Podaje mu listewkę, gość wącha...
- 10-cio letnia sosna.
Podaje następną, gość wącha...
- 70-cio letni dąb
Tak po kilkunastu próbach widzi, że gościa nie złamie, wpada więc na pomysł: zdejmuje majtki, ociera między nogami jedną z listewek i podaje gościowi pod nos. Gość wącha i po dłuższym namyśle odpowiada:
- Kuter rybacki, rocznik 60-ty.
Podaje mu listewkę, gość wącha...
- 10-cio letnia sosna.
Podaje następną, gość wącha...
- 70-cio letni dąb
Tak po kilkunastu próbach widzi, że gościa nie złamie, wpada więc na pomysł: zdejmuje majtki, ociera między nogami jedną z listewek i podaje gościowi pod nos. Gość wącha i po dłuższym namyśle odpowiada:
- Kuter rybacki, rocznik 60-ty.
Zbereźne kawały.
Mogą być.
Sławek.
24 października 1989 roku zginął Jerzy Kukuczka. Wybitny himalaista wspinał się na Lhotse - czwarty szczyt Ziemi. Polak chciał zdobyć górę niepokonaną wówczas południową ścianą.
28 lat temu............
28 lat temu............
Dobry pomysł: nie grać na wszystkie liczby.
Ja gram 2 dziesiatkami,by cos trafic nie zmieniam az do eylosoeania conajmnie po 4 liczby z kazdej dychy
sonda dzisiejsza w wp.pl
SONDA Głosów: 36430
Warto pracować dla idei, nie tylko myśleć o pieniądzach powiedział Stanisław Karczewski (PiS) do protestujących lekarzy,
przyjmując jednocześnie 33 tys. zł w ramach premii w 2016 r.
Co sądzisz o tej wypowiedzi?
8.4 % Karczewski ma rację
90.4 % Haniebne słowa, w kontekście własnych czynów
SONDA Głosów: 36430
Warto pracować dla idei, nie tylko myśleć o pieniądzach powiedział Stanisław Karczewski (PiS) do protestujących lekarzy,
przyjmując jednocześnie 33 tys. zł w ramach premii w 2016 r.
Co sądzisz o tej wypowiedzi?
8.4 % Karczewski ma rację
90.4 % Haniebne słowa, w kontekście własnych czynów
Ktoś już zapomniał, ile za czasów PRL i następnych opcji zarabiali lekarze..
Godzina dyżuru ( nadgodzina) była mniej płatna jak godzina w ciągu dnia, mało tego lekarz po dyzuze nie miał wolnego dnia, tylko dalej pracował.
itd , itp.
Godzina dyżuru ( nadgodzina) była mniej płatna jak godzina w ciągu dnia, mało tego lekarz po dyzuze nie miał wolnego dnia, tylko dalej pracował.
itd , itp.
Forsami
Z dyżurami to tylko przykład..za godzine pracy, tez nie byli godziwie wynagradzani.
Podumam co skreslić.. 12, 51 nie wiem, ciężko ostatnio..
Z dyżurami to tylko przykład..za godzine pracy, tez nie byli godziwie wynagradzani.
Podumam co skreslić.. 12, 51 nie wiem, ciężko ostatnio..
>> dyżurze <<
Jocia nie robi błędów.
Janosiku pewniaka poproszę, bo się klockami bawiłam dzisiaj i mało czasu miałam
W Joci komputerze >>r<< zastrajkowało.
Janosik dziękuję za sprawdzenie Mini a tak se zagrałem na trafił nie chybił może
Jakby znaleźć sposób na 2liczby byłby człowiek obrzydliwe bogaty ale jak trafiać 2 liczby
Forsami.
Glowie sie juz na tym 16lat
Robbbeerrrttt taka parka 2,4 i co ty na to nie pisz że jak na lato
Mam typy 11,15,18,22,38,45,50,61,78 dziwny system ciekawe czy coś wpadnie
Śmiem twierdzić że trzeba by było grać większą ilością zakładów to pewnie by coś wygrał nawet jak by były znaczne zwroty to już duży plus ale jednym czy dwoma zakładami co nawojuje
2 liczby szansa 1-17 ale to nie znaczy ze na 17losowan trafi sie 2liczby
Pare miesięcy temu w typowaniu mialem 6trafien na 7 losowan 2 liczby tobyl kosmos nikt tego niepobije
Sławek no przynajmniej a to koszt 25 złotych na jedno losowanie i do tego ryzyko nie powodzenia no ale jak bym miał tak naprawdę możliwości finansowe to stawiał bym na 5/5
Byla tendencja później znikla ale trafić parkę 6razy na 7 myślałem ze znalazłem sposób potem kicha byla
witam ponownie
wiecie ,że muszę uzupełnić zestawy 3/3 w komentarzach bo trochę zestawów przybyło...troche pracy...trza wszystko skopiować...dopisać...dodać wpis...
wiecie ,że muszę uzupełnić zestawy 3/3 w komentarzach bo trochę zestawów przybyło...troche pracy...trza wszystko skopiować...dopisać...dodać wpis...
Myślicie ze jej sposób na Multi Multi czy to tylko mity
Rrrooobbeerrrt i za te parki i myślę że to jest tendencja zmienna i liczby też należy zmieniać a tobie Robert się to udało X7
Sławek grać na 5/5 z pierwszej trzydziestki zobacz ile małych liczb wychodzi i z jaką czestotliwością