Wpisy 3 012 279 – 3 012 378
24 października 2017 17:23 → 24 października 2017 19:55, 100 wpisów
3 012 035. emeryt 2017-10-24 (10:17)
65,53,12,23,24,54
3/6 ++++++++++++++++++++
65,53,12,23,24,54
3/6 ++++++++++++++++++++
Wysoka wygrana w Eurojackpot 956 183 zł w Toruniu taki mam komunikat na moim kuponie do Mini i nie tylko pewnie Wy też chyba to Kopernik wygrał a lbo ktoś na literę R...jak brygada RR
70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
5,12,17,28,46,49,53,54,62,71
53
ep
2
Ssz
06
99
parki
34,43
14,41
trójki
56,57,58
5,12,17,28,46,49,53,54,62,71
53
ep
2
Ssz
06
99
parki
34,43
14,41
trójki
56,57,58
Poluje na te siedemdziesiąt ki jak pewnie tu nie jeden gram takim zakładem od xxx lat 70,71,72,73,74,75,76,77,78,79 i utwierdzam się w przekonaniu że wszystkie wyjdą całe 10 bo 8już było z 10 ciu
Janosik jak będziesz sprawdzał to luknij
6,7,30,36,39,40,43,46
6,7,30,36,39,40,43,46
Sprawdzę za 20 minut.
Z mojej tabeli
60,61
10,11co sądzicie o czarnym samochodzie,mam na oku ale ten koloroczywiscie uzywka
60,61
10,11co sądzicie o czarnym samochodzie,mam na oku ale ten koloroczywiscie uzywka
Forsami tez gram 7 dziesiątkami z 4 dziesiątki 6:4 i 4:6skreśle jutro
1. Forsami. Do Mini 3030.
0-2/5.
0-2/5.
forsami witaj a pewny jestes ze ta dziesiatka od 70-79 wyjdzie cała w losowaniu ? bo ja bym niebyl tego taki pewny. ile złapałes nawiecej liczb z tej liczb 8 ?
2. 316. 8 liczb.
1-3/8.
1-3/8.
Z jednej dychy 6 wchodzi góra,najczęściej 4 albo 5 stąd gram podziałem 6:4 może kiedyś wpadło 8?
3. 319 10 liczb.
3-5/10.
3-5/10.
Nie patrzcie na moje sprawdzenia, co skreślone to... wysyłać.
Panoramix.
ja na dzis na 21.40 w MM proponuje takie liczby 1,2,6,7,12,15,22,24,27,28,30,31,33,35,36,38,41,42,54,56,62,63,66,73,
Jutro muszę się przylozycżarty się skończyły ...że,pt i nd po 4 multiczy na 14,zależy od losowania
Wsiadają dwie blondynki do autobusu. Jedna pyta:
Czy dojadę tym do Warszawy? Nie.
A ja? pyta druga...
Czy dojadę tym do Warszawy? Nie.
A ja? pyta druga...
ja wczoraj na wieczor puscilem jednego MM po dlugiej przerwie niegraniai udalo sie odrazu trafic 6z10 co prawda to nie wiele jest ale zawsze juz cos na poczatek i dzisiaj na gre moze dzis bedzie lepiej
- Mamusiu - mówi 14-letnia Basia - dzisiaj w szkole badał nas wszystkich pan doktor...
- No i co?
- Okazało się, że tylko jedna z nas jest jeszcze dziewicą.
- Oczywiście ty?
- Nie, nasza pani profesor.
- No i co?
- Okazało się, że tylko jedna z nas jest jeszcze dziewicą.
- Oczywiście ty?
- Nie, nasza pani profesor.
cytat z okładki Angory 1 strony nr 43 z 22 października 2017
przysięgałaś na dobre i na złe ......
a ty przysięgałeś na konstytucję
przysięgałaś na dobre i na złe ......
a ty przysięgałeś na konstytucję
tom28 dobry ten kawal z basia
cytat miesiąca sierpnia okładka Angory 1 strona
na zdjęciu
misiewicz wycierający łzy
i macier do prezesa
ZOSTAW MU CHOCIAŻ CZOŁG SŁUŻBOWY
na zdjęciu
misiewicz wycierający łzy
i macier do prezesa
ZOSTAW MU CHOCIAŻ CZOŁG SŁUŻBOWY
W drodze na plebanie ksiądz spotyka ***tkę, zatrzymuje się i mówi do niej:
- Boże kochany, dziecko zeszłaś na złą drogę!
- A to tędy tiry nie jeżdżą?
- Boże kochany, dziecko zeszłaś na złą drogę!
- A to tędy tiry nie jeżdżą?
Prognoza pogody:
- W najbliższy weekend będzie 30 stopni ciepła: 15 w sobotę i 15 w niedzielę.
- W najbliższy weekend będzie 30 stopni ciepła: 15 w sobotę i 15 w niedzielę.
CIEZKO COS TRAFIC W MM
spowiedź przedślubna spowiada się Hania
proszę księdza
szliśmy z Karolem do spowiedzi przez las i zgrzeszyliśmy 2 razy
ksiądz
ależ Haniu dopiero Karol mówił, że 1 raz
proszę księdza on zawsze był gapkowaty
przecież pójdziemy jeszcze do domu przez ten las
proszę księdza
szliśmy z Karolem do spowiedzi przez las i zgrzeszyliśmy 2 razy
ksiądz
ależ Haniu dopiero Karol mówił, że 1 raz
proszę księdza on zawsze był gapkowaty
przecież pójdziemy jeszcze do domu przez ten las
Dowcip dla dorosłych #6450
Henryk ma 95 lat i mieszka w domu starców. Każdego wieczoru, po kolacji Henryk wychodził do ogrodu, siadał na swoim ulubionym fotelu i wspominał swoje życie.
Pewnego wieczoru, 87-letnia Stefania spotkała go w ogrodzie. Przysiadła się i zaczęli rozmawiać. Po krótkiej konwersacji Henryk zwraca się do Stefanii z pytaniem:
- Wiesz o czym już całkiem zapomniałem?
- O czym?
- O seksie.
- Ty stary pierniku! Nie stanąłby Ci nawet gdybyś miał przyłożony pistolet do głowy!
- Wiem, ale byłoby miło gdyby ktoś potrzymał go chociaż w ręce.
I Stefania zgodziła się. Rozpięła Henrykowi rozporek i wzięła jego pomarszczonego fi**ka do ręki.
Od tego czas co wieczór spotykali się w ogrodzie. Jednak pewnego dnia Stefania nie zastała Henryka w umówionym miejscu. Zaniepokojona (wszak w tym wieku o wypadek łatwo) poczęła go szukać. Znalazła Henryka w najdalszym kącie ogrodu a jego fi**ka trzymała w ręku 89-letnia Zofia. Stefania nie wytrzymała i krzyknęła ze łzami w oczach:
- Ty rozpustniku! Co takiego ma ta lafirynda czego ja nie mam?!
- Parkinsona...
Henryk ma 95 lat i mieszka w domu starców. Każdego wieczoru, po kolacji Henryk wychodził do ogrodu, siadał na swoim ulubionym fotelu i wspominał swoje życie.
Pewnego wieczoru, 87-letnia Stefania spotkała go w ogrodzie. Przysiadła się i zaczęli rozmawiać. Po krótkiej konwersacji Henryk zwraca się do Stefanii z pytaniem:
- Wiesz o czym już całkiem zapomniałem?
- O czym?
- O seksie.
- Ty stary pierniku! Nie stanąłby Ci nawet gdybyś miał przyłożony pistolet do głowy!
- Wiem, ale byłoby miło gdyby ktoś potrzymał go chociaż w ręce.
I Stefania zgodziła się. Rozpięła Henrykowi rozporek i wzięła jego pomarszczonego fi**ka do ręki.
Od tego czas co wieczór spotykali się w ogrodzie. Jednak pewnego dnia Stefania nie zastała Henryka w umówionym miejscu. Zaniepokojona (wszak w tym wieku o wypadek łatwo) poczęła go szukać. Znalazła Henryka w najdalszym kącie ogrodu a jego fi**ka trzymała w ręku 89-letnia Zofia. Stefania nie wytrzymała i krzyknęła ze łzami w oczach:
- Ty rozpustniku! Co takiego ma ta lafirynda czego ja nie mam?!
- Parkinsona...
Właścicielka tartaku przyjmuje do pracy nowego kierownika. Na rozmowę kwalifikacyjną przynosi kilka listewek różnego rodzaju drzew, zawiązuje mu oczy i po zapachu każe rozpoznać rodzaj drzewa:
Podaje mu listewkę, gość wącha...
- 10-cio letnia sosna.
Podaje następną, gość wącha...
- 70-cio letni dąb
Tak po kilkunastu próbach widzi, że gościa nie złamie, wpada więc na pomysł: zdejmuje majtki, ociera między nogami jedną z listewek i podaje gościowi pod nos. Gość wącha i po dłuższym namyśle odpowiada:
- Kuter rybacki, rocznik 60-ty.
Podaje mu listewkę, gość wącha...
- 10-cio letnia sosna.
Podaje następną, gość wącha...
- 70-cio letni dąb
Tak po kilkunastu próbach widzi, że gościa nie złamie, wpada więc na pomysł: zdejmuje majtki, ociera między nogami jedną z listewek i podaje gościowi pod nos. Gość wącha i po dłuższym namyśle odpowiada:
- Kuter rybacki, rocznik 60-ty.
Zbereźne kawały.
Mogą być.
Sławek.
24 października 1989 roku zginął Jerzy Kukuczka. Wybitny himalaista wspinał się na Lhotse - czwarty szczyt Ziemi. Polak chciał zdobyć górę niepokonaną wówczas południową ścianą.
28 lat temu............
28 lat temu............
Dobry pomysł: nie grać na wszystkie liczby.
Ja gram 2 dziesiatkami,by cos trafic nie zmieniam az do eylosoeania conajmnie po 4 liczby z kazdej dychy
sonda dzisiejsza w wp.pl
SONDA Głosów: 36430
Warto pracować dla idei, nie tylko myśleć o pieniądzach powiedział Stanisław Karczewski (PiS) do protestujących lekarzy,
przyjmując jednocześnie 33 tys. zł w ramach premii w 2016 r.
Co sądzisz o tej wypowiedzi?
8.4 % Karczewski ma rację
90.4 % Haniebne słowa, w kontekście własnych czynów
SONDA Głosów: 36430
Warto pracować dla idei, nie tylko myśleć o pieniądzach powiedział Stanisław Karczewski (PiS) do protestujących lekarzy,
przyjmując jednocześnie 33 tys. zł w ramach premii w 2016 r.
Co sądzisz o tej wypowiedzi?
8.4 % Karczewski ma rację
90.4 % Haniebne słowa, w kontekście własnych czynów