Wpisy 3 008 685 – 3 008 784
20 października 2017 15:58 → 20 października 2017 18:42, 100 wpisów
przez chwilkę nie będę pisał pączki w lukrze paluchy popaprane będą
3 008 402. megamocny 2017-10-19 (22:18)
beta to 2, 5 idzie w 2
a krasnalek ?
3 008 404
beta i beta 22
beta to 2, 5 idzie w 2
a krasnalek ?
3 008 404
beta i beta 22
a mówiłem wam głodówka protest prze TS moze przyjdzie Minister TS i dojdziemy do porozumienia
trzeba chcieć protest będą wygrana bo tak to nici z tego będą jednynie na berecik
co siesię a tu na stronce BMW 750 ld reklamują 490 000 pln śmieszne pieniazki tylko wygrać i się będzie jechało
ciebie profilaktycznie tak o dla przykladu dla zasady od mala rozrywka niby jest 29 osob z nami dwoma ale tylko ty sie udzielasz tak wiec wypadlo na ciebie
pamiętaj gtech magnesiki i pierdołki i magia TS cała rzeczywistość
wole to d rosnie brzuszek rosnie koliberka musze widziec jak mi z przodu nie urosnie bede musial zamatowac lusterko takie jakie sa w nie ktorych wc a jak bedzie zmiejszac to sie zalamie moglo by powiekszac taka kulki nie stygna kulki daja radosc 5 zakladzikow jest typne najgorsze 1 zakladem skresle i sie puszcze
mulag ma byc widoczny prezny w gotowosci i ma sie nie obijac o kobiecosci
dziś kolejne rozdanie mysłaem że dziś posiedzę do losowania ale jutro znów na rano do pracy
nic trzeba turniej kończyć finał LM prawie jednynie rewanż mnie czeka z Napoli
mulag lubie wesole rozmowy a milej atmosferze ale czas mnie goni widac to po zmarszczkach co zrobic nie pomoze puder roz jak stara d juz trza sie typnac skreslic i puscic do zabawy z ts pukony moze dostapie laski by cos wpadlo by dalem bawic sie mogl
a tak się patrzyłam na te cyferki
i potem o nich zapomniałam...i nie wysłałam...
i potem o nich zapomniałam...i nie wysłałam...
tomba la bomba , slalom na dzis
6,13,27,34,41,48,55,62,69,76 ktore z lewej brac a ktore z prawej
6,13,27,34,41,48,55,62,69,76 ktore z lewej brac a ktore z prawej
Junakto jak ja,niewysłane...zapomnianegram dalej,dziś ten sam zakres...20 z 50 i 40 z 70 na 10 liczb
Z zakresu 1 - 10 było 2 x 8/10.
Mówi kumpel do kumpla:
- Moja żona to straszna fleja!
- Jak to?
- Człowiek wraca pijany do domu, chce się odlać, a tam zlew pełen garów.
- Moja żona to straszna fleja!
- Jak to?
- Człowiek wraca pijany do domu, chce się odlać, a tam zlew pełen garów.
Wczoraj na skrzyżowaniu równorzędnym zderzyły się BMW 850 i Jeep Cherokee. Kierowcy i pasażerowie odnieśli niegroźne rany postrzałowe.
Na lotnisku przez megafony słychać miły damski głos:
- Pasażerowie odlatujący do Bagdadu... Proszę sobie to jeszcze raz przemyśleć.
Na lotnisku przez megafony słychać miły damski głos:
- Pasażerowie odlatujący do Bagdadu... Proszę sobie to jeszcze raz przemyśleć.
megamocny doktor
Mocny dr
Nagadałam sie...
Doktor.
islandorka
janosik
Krzysztof.
Chce być jak zapala...Człowiek który nie potrafi śpiewać,zrobił piosenke na 32 mln odslonjednak można,Sławek Zapala
Jak system wypali będę grał stawka i będę mieć dużo pienazkow...jak Sebastiani mama wcale mi nie podpowiadała...bo jest w pracy