Wpisy 3 008 002 – 3 008 101
19 października 2017 18:45 → 19 października 2017 19:36, 100 wpisów
978. Lotto 12 liczb: 0-2/12.
spanko to moje zaintersowania zmeczony jestem tyram w kołchozie nie dziwota
dziś kolejny wydatek nowy kupon na dziś do 28 pażdziernika znów musiałem papierkami za szeleścić
będzie spokój 3 zakłady na 10 lsowań jak mówiłem do 28 paździwrnika + lotto do sobotki czyli wiadomo 2 zakłądy na 2 loswania nie ma że tamto
Mulag kto bogatemu zabroni to jest inwestycja w lepsze dzisiaj jutro tak to podchoć do tego ja tak wyznaje że kto się z Lotto zadaje ten bogatym się staje
2. 993 MM 5 liczb.
1-2/5.
1-2/5.
nie ma że boli wysłać trzeba było swój obowiażek patriotyczno kolektorsko totalizatorski spełniłem
wiedźma była z szacunkiem do mnie wie jaki ja gosć ile już szmalu unniej wygrałem
Alfafire.
Brjan.
kto nie gra tego strata najwyraźniej woli kg pomarańczy 1 kg bananów i krem bambino ale świata nie zwojuje jego sprawa
byłą dziś po 14 po pracy byłem miała rózową bluzkę i z 1000 botoksu na ryjku by jAKOŚ wyglądac
Oprawić to wramke twoje słowa i codziennie cytować przed śniadaniem
Mulag po tym twoim Filmie na FB Przestałem wierzyć W G TE CHA JA NIGDY W NIEGO nie wierzyłem z resztą róbmy swoje
miał by 5 z5 tylko trzeba było 42 liczby inne czyli wysłaać 42 losy ale kto mógł przewidzieć
3. Rrrobert: 897 MM 5 liczb.
1-2/5.
1-2/5.
Tak mulag już to od dawna wiem i już to raz widziałem a pomyśl ile przecież jest milionów kombinacji no nie a le jak ktoś jest za ci
a wiadomo ludzie tyle nie puszczaja bo drogo stąd tak ciezko trafić myslę ze film okey nie zakłamuje rzeczywistości i bajek nie opowiada
Janosik Fajnie że znowu sprawdzasz tak jak kiedyś brakowało tu tego tej stronie nie zrażaj sie byle baranami bo tacy wcześniej czy później dostają bana i ich tu nie ma
4. 041 11 liczb.
3-5/11.
3-5/11.
Dusia.
Mi tak tydzień prawie zleciał ale dopiero we wtorek do roboty Mulag mam i ja na dziś 4 Mini
coś mało było 15 12 jak pamiętam już 4 ale nie ilośc a jakoś sie liczy
Forsami.
oferty domków przeglądam już ma upatrzony tylko tak mała błahostka wygrana
Mulag to prawda tylko z tej kasy to już niewiele mi zostało ale czuł bym się źle jak bym nie spróbował żeby se potem w brode nie pluć masz to graj nie masz to pomyśl jak mieć na gre w granicach zdrowego rozsadku
dokładnie była kaska trzeba było stawiać i tak zrobiłeś jak najbardziej prawidłowo
Ide zaraz coś na ruszt zarzucić bo smaka mam na kurczaka i kiełbaski
Nie patrzcie na moje sprawdzenia, co skreślone to WYSYŁAĆ.
5. Dusia. 66 6 liczb.
2-4/6.
5. Dusia. 66 6 liczb.
2-4/6.
049.
Jaś spr.....
Jo mom ch.tr
Mulagteż mam na oku domek,wymagający nie jestem,skromny 75 M3 starczyteraz muszę tylko czekać...na wygrana w multi
6. Brjan. 047. 13 liczb.
3-5/13.
3-5/13.
Dusia poczekaj była się myc
Przerwa.
Dusia ludzie dzieci bać się szukać, ty! I liczby przypisane do ludzi mskpan itd. U mnie zwykle wlata
Faralku
... majpan...
Emeryt