Wpisy 3 007 934 – 3 008 033
19 października 2017 18:03 → 19 października 2017 18:53, 100 wpisów
Dr
Dr wygrane??
Dr widzę że się przeprowsdziles
bo....
Kto mnie oświeci Żeby mieć chistorie wysokich wygranych to co trzeba zrobić wygrałem 5/5 i 3/3 10 go października i dodałem zdjęcie na profilu czy to nie tak czy siak czy jak proszę o wyjaśnienia
W euro pocie by dostać jakąkolwiek nagrodę bez trafienia dodatkowej (1_10) trza trafić 3\5 czy tak?
To wszystko co Gryks wymieniłeś jak jest coś grosza to tu właśnie się próbuje w tych dyscyplinach
Przerwa po pracy.
Jutro będę na czacie...rano.
Doktor.
Forsami.
Eh dwie noce jeszcze zeby mi się tak chciało jak mi się nie chce
Fajnie się gra za forse tsika ale nie stety nic nietrwa wiecznie a kasa topnieje jak lody
Krasnalka pracuje od rana.
A ja gram za swoje,patrzę jak się kurczą....banknocikiograniczam jak moge
>> ale niestety nic nie trwa <<
Forsa podrzucil bys pewniaka do mini i lotto korca te cztery banki byly by dwie ostatnie noce w życiu nawet dwa melony pazer nie będę
Forsa zalegly przymusowy u mnie jest zawsze problem na ta chwile mam caly urlop z tego roku z tamtego 5 dni
No proszę bardzo do Lotto 1,2,4,12,19,21,23,33,35,36,45,47 ,do Mini to samo od lat ani Ani ani czwórki 6,15,23,31,39 bierzcie i grajcie z tego wszyscy oto liczby moje
Kolego z tego co słyszałem to urlop trzeba będzie wykorzystać w danym roku kalendarzowym takä zmiane wprowadzają Pis..anki
Gryks ja stary konserwatysta nic nie zmienie po deski grób taka moja aura
Narazie muszę być tu itam i tu i znowu gdzieś przecież się nie rozedre ja nie Pio Ojciec
Forsami. Liczby do Mini. 978. 0-1/5.
Nie u mnie problem by jeden dzień wyrwac chyba, że na pogrzeb a i tak. Z tym problem maja czy czlek musi
Witam wszystkich
Młode małżeństwo - Noc Poślubna
Ona 25 On 75+
Apartament sypialny uroczyście przystrojony
Ona w sypialni już przygotowana do poślubnego rampamputania czeka na męża.
Po chwili wchodzi mąż
- żona mówi co ty na siebie założyłeś
- co nie widziśz.... stringi na szelkach
- a po co ci one
- co byś mnie za szybko nie wykończyła
Młode małżeństwo - Noc Poślubna
Ona 25 On 75+
Apartament sypialny uroczyście przystrojony
Ona w sypialni już przygotowana do poślubnego rampamputania czeka na męża.
Po chwili wchodzi mąż
- żona mówi co ty na siebie założyłeś
- co nie widziśz.... stringi na szelkach
- a po co ci one
- co byś mnie za szybko nie wykończyła
978. Lotto 12 liczb: 0-2/12.
spanko to moje zaintersowania zmeczony jestem tyram w kołchozie nie dziwota
dziś kolejny wydatek nowy kupon na dziś do 28 pażdziernika znów musiałem papierkami za szeleścić
będzie spokój 3 zakłady na 10 lsowań jak mówiłem do 28 paździwrnika + lotto do sobotki czyli wiadomo 2 zakłądy na 2 loswania nie ma że tamto
Mulag kto bogatemu zabroni to jest inwestycja w lepsze dzisiaj jutro tak to podchoć do tego ja tak wyznaje że kto się z Lotto zadaje ten bogatym się staje
2. 993 MM 5 liczb.
1-2/5.
1-2/5.
nie ma że boli wysłać trzeba było swój obowiażek patriotyczno kolektorsko totalizatorski spełniłem
wiedźma była z szacunkiem do mnie wie jaki ja gosć ile już szmalu unniej wygrałem
Alfafire.
Brjan.
kto nie gra tego strata najwyraźniej woli kg pomarańczy 1 kg bananów i krem bambino ale świata nie zwojuje jego sprawa