Wpisy 3 005 101 – 3 005 200
16 października 2017 15:28 → 16 października 2017 18:56, 100 wpisów
lepsza by była pewniaczka idę bo znowu głupot napiszę i ludzie będą się wstydzić
pisze statysyke nowa ktora bedzie wybierac niezle liczby ze zbioru
6/9 4/9 dwa kosze a wieczorem 1x10 1x5 oraz 4 mini i chyba wezme cos z chybika w mini i multi po zakladzie tak wiec paparapa ide spac przed nocka jak wroce z puszczenia sie
Gryksto ładnie od poniedziałku zaczalesja dopiero od Wieczorka zaczynami wziąłem 3 duże z maszyny
3 004 930. emeryt
dawalem wczoraj filmik jak sie bili w jakims miescie w lidlu o te torebki moze akurat trafiles na taki lidl bo wiesz tu na dolnymslasku w miastach kopalnianych czy ze strefa ekonomiczna to 200-300 to jak splunac pare sobot niedziel a jak sie z ucha daje to za so 400 za nd 1000 do raczki sie ma tak ze wiesz jak jest a ze strasza zwolnieniami i zatrudnieniem ukraincow to lud siedzi cicho zapindala nawet jak beduini nie bede pisal co i jak ale od przyklad.......
dawalem wczoraj filmik jak sie bili w jakims miescie w lidlu o te torebki moze akurat trafiles na taki lidl bo wiesz tu na dolnymslasku w miastach kopalnianych czy ze strefa ekonomiczna to 200-300 to jak splunac pare sobot niedziel a jak sie z ucha daje to za so 400 za nd 1000 do raczki sie ma tak ze wiesz jak jest a ze strasza zwolnieniami i zatrudnieniem ukraincow to lud siedzi cicho zapindala nawet jak beduini nie bede pisal co i jak ale od przyklad.......
w sr sie lud wykreslil z 12 h wiec postraszono zwolnieniami premia ze nie beda wiedziec ze zatrudnia ukraincow i prosze efekt 12h mozna mozna 3 zmiany w so 2 zmiany w nd po 12h mozna mozna w pt mieli obiecane 500 za nd w so jak wychodzili sie okazala to 150 jednak za nd i co musieli byc bo innaczej po premi bo przeciez sie zapisali a jak cos zle zrobia to coz po premi tak czy siak
Ja w sierpniu miałem 96 godzin nadliczbowych da się
Gryksio u mnie w lidlu stoją torebeczki do woli nikt nie kupował
Islandorka
Nie wariatów nigdzie nie brakuje
Zbynio bo ty bierki do pudelek dajesz to i 500 nadgodzin dasz rade
Ja bym jej i tak nie kupiła, nic ładnego a cena....
Za 100 kupię ładniejsza
Gryksio
Zbynio ty nie Majorce wariorke a torebke to ja wam nie przeszkadzam
Zb nie chce tabletek
Kobiety brały po pare torebek a potem na miejscu handel wymieny bo cos tam coz prl
Wariatek nie brakuje
Gryksio ale my po cichu
Dostały 500+ i palą glupa...
Złota Jesień i tak bywało dawniej o tej porze roku pięknie i słonecznie Polska Jesień
umnie w miescie w jednym ze swiatowych zakladow ktory jeszcze jakos sie utrzymuje na rynku swiatowym zwolnion dzisiaj z pracy okolo 50 osob polakow, w ich miejsce zatrudniaja ukraincow,i podobno w polsce bezrobocie spada, poprostu smiech na sali jest przyjmuje sie ukraincow a polakow sie zwalnia moj kolega 3lata straszy odemnie polecial tez z tymi ludzmi na bruk, tak saznuja wieloletnich pracownikow
Kurs,i dupa....4\0 i 4\10dziś ostatnie multi i wrzucam 5 dużych na sobotę ze starej maszynynowa ...sam tyl
arczibalik73 u nas tez 30 ukraincow przyjeli, a polakow pozwalniali bo obcieli im pensje
wkolo sa strefy ekonomiczne sa nowe fabryki ale nikt nigdzie nikogo nie przyjmuje do pracy ,pracuja rodzinami system 4 brygadowy, z 1 dniem wolnego w tygodniu, w tv gadaja ze ludzi brakuje do pracy i rak, ja od 5 lat chodze potych firmach za praca i nic dalej echo jest, nikt mi nie powiedzial ze mnie przyjma, a bezrobocie spada chyba u rafalskiej w na wiejskiej,i w waraszawie, piepeprza takie glupoty w tv ze szkoda gadac , w czestochowie ostatnio otworzyli nowa fabryke ze szklem i zatrudnili niby 350 osob tylko jakich y ukrainy czy polakow bo tego niesprecyzowali dokladnie,jesli tak jest super na rynku pracy to dlaczego ja juz 5lat prawie niepracuje i dlaczego moji znajomi oraz z rodzinki osoby wszyscy wyjezdaja na zachod za chlebem jesli tu jest tak super w kraju
najpierw praca a o zarobkach to sie glosno nie mowi bo wiadomo musza pracowac zeby przezyli daja im male pensje i dziwne to nie jest ze kazdy wyjezdza
wystarczy zlikwidowac 500plus i zaraz zobacza jak jest super, w kraju, maja super tylko ci co biora 500plus za nic, co niepracuja i ci co sa przy korycie i w rzadzie i ci w urzedach i administracjach siedza tylko tym sie poprawilo w zyciu inni moga zdychac
dziwne ze jak tak traktuja ludzi to nawet nie chodzi o wysokie zarobki wystarczy srednia krajowa, ale w pracy chca wycisnac z pracownika ile sie da
arczibalik73 tak bylo, ide do urzedu pracy tam siedza i nic nie robia sam sobie zawse prace znalazlem a oni tam pierdza w stolki
zusy urzedy to wszystko utrzymac ich 13 pensje itp pracujemy dla nich a jak ktos pojdzie na zasilek to dostanie 500 zl
dobra ale wracajac do multi ciezko sie nie pomylic chociazby z dwoma liczbami
angierski wiem jak wyglada praca w posredniakach w latach 1997 roku pracowalem w takim urzedzie pracy wprowadzalem baze danych dla dwoch innych biur posrednictwa pracy poniewaz niebyli zkomputteryzowani, wtedy podlanczali im siec komputerowa, i widzialem jak tam pracuja ci urzednicy poprostu szkoda gadac, teraz co poltora miecha tez jestem w posredniaku za praca i co nigdy nic niema dlamnie, ja tez zawsze sobie sam szukalem pracy i sam ja znadowalemi pracowalem, ale niestety zaczelem chorowac i zsie mnie pozbywano z zakladow oto tu chodzi
umnie niema w pracy w rejoni nawet za najnizsza krajowa tak jest a bezrobocie spada te zusy i i inne urzedy to powinny byc zrownane z ziemia a te urzedniczki co wyzej nosza glowy niz dupe maja powinny zapierdzielac w kamienilolomach z kilofem wtedy by wiedzialy co zbnaczy niemiec pieniedzy na zycie uiniebyly by takie madre w tych urzedach, bo tak naprawde do niczego one sie tam nienadaja jak tylko do parzenia kawyi nic pozatym
umnie niema w pracy w rejoni nawet za najnizsza krajowa tak jest a bezrobocie spada te zusy i i inne urzedy to powinny byc zrownane z ziemia a te urzedniczki co wyzej nosza glowy niz dupe maja powinny zapierdzielac w kamienilolomach z kilofem wtedy by wiedzialy co zbnaczy niemiec pieniedzy na zycie uiniebyly by takie madre w tych urzedach, bo tak naprawde do niczego one sie tam nienadaja jak tylko do parzenia kawyi nic pozatym
Brat sie chwali ze 500zl dniówki ma w Londynie dach nad głową wyżywienie aja tu bide cierpie
Nietrafie wieczorem na sucho to spadne stego 7 miejsca
Do kupienia od zaraz:
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/najdrozszy-dom-swiata-villa-les-c232;dres,219,0,2377179.html
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/najdrozszy-dom-swiata-villa-les-c232;dres,219,0,2377179.html
wysłane 12 zestawów mini lotto
już jestem ciekawa co z tego będzie
dziś na próbe wysłane wszystkie co mi powychodziły odkąd pisze mini
już jestem ciekawa co z tego będzie
dziś na próbe wysłane wszystkie co mi powychodziły odkąd pisze mini
dobra ale juz koniec na temat rozwoju gospodarki w naszym kraju i spadaniu bezrobocia i tej super zmiany tylko dla rzadzacych i pobierajacych 500plus, teraz przechodze do liczb na MM na 21,40 , wedlug mnie moga wysjsc takie liczby 6,10,11,25,30,31,36,37,40,41,44,48,52,54,67,68,77
Roooobbeerrtt niechce cie załamywac i denerwowac ale niewiez to ze tak jest .ludzie za granica siedzacy sie tez i duzo przechwalaja to nieprawda ze maja takie pieniadze za dniowke no chyba ze sa jakimis pracownikami na gieldzie i akcje sprzedaja, to tak albo ciezko pracuja po budowach, mam rodzine w angli tez pracuja zarabiaja wiecej niz my tutaj ale nikt niema za dniowke 500 zl no chyba ze charuje od rana do nocy to wtedy morze i tak
Roooobbeerrtt niechce cie załamywac i denerwowac ale niewiez to ze tak jest .ludzie za granica siedzacy sie tez i duzo przechwalaja to nieprawda ze maja takie pieniadze za dniowke no chyba ze sa jakimis pracownikami na gieldzie i akcje sprzedaja, to tak albo ciezko pracuja po budowach, mam rodzine w angli tez pracuja zarabiaja wiecej niz my tutaj ale nikt niema za dniowke 500 zl no chyba ze charuje od rana do nocy to wtedy morze i tak
500zl to nic hydraulik w Angli 120zl godzina pracy dniówka dobra tyle co ja miesięcznie mialem
Ja hydraulik ale nic nie umie niepracowalem w zawodzie
jak by tyle mieli to na miech by milei 11000 tyś nie wierze mam znajomych w Anglii za dużo kolego
Ale wiadomo to nie Polska tam są dobre zarobki nie unika wątpliwo
za dniówkę mój znajomy mam ale koło 300 zł na rękę jako hydraulik poodliczenieu podatku {ale faktycznie jest różnie można mieć i 150 funtów na dzien ale na dzień faktycznie można za dzień dostać 400 do 500 zł
Nie zmienia faktu że Polska a Anglia to przepaść mało powiedziane
W Szweci Lekarzom Stażystom proponowali 35tys brutto i samochód służbowy
ale życie w Anglii drogie na wynajmach ale tam pracowac i tu później zamieszkać to się dorobisz nie trzeba TS bo to złudzenie moze ale nie musi być nigdy
duzo hydraulikow i kucharzy potrzebuja w zjednoczonych emiratach niemieckich tak ostatnio slyszałem jak sie jakis helmut alibaba wypowiadal w TV ze emiraty niemieckie przyjma do pracy z polski wlasnie hydraulikow i kucharzy podejrzewam ze maja trudnosci z wyzywieniem tych siuksow z bangladeszui afryki tych od allecha i pewnie im sie kible tez pozapychały, zalowalem jak to i slyszalem ze niejestem z zawodu kucharzem
w irlandi dzis burza tropilkalna widac na zachodzie na horyzoncie jak sie kotluje
Niemcy się zepsuły mało płacą Niemcy już nie jak kiedyś nie połaca się już
Ale to krótka fucha na 2tyg może miesiąc tylko kasa dobra bo ma dach nad glowo wynajem toby nieoplacalne bylo
dawniej był bum na Niemcy lata 90 teraz kiepsko zarobisz owszem wiecj niz w Polsce ale nie jak kiedyś bidusia już
Mamy rekordową wygraną w Ekstra Pensji
w norwegii dobra kasa chciala mi dziewczyna zalatwic prace w fabryce ryb ale zlalem jo
zagrał kabaretowo i do ręki dostanie 45 000
jakbym mial miesiac czekac na 2 kafle albo mniej i jeszcze na raty
chyba bym sie zaplakal
chyba bym sie zaplakal
To pierwsza taka wygrana w Ekstra Pensji! Osoba, która zagrała w warszawskim punkcie LOTTO przy ul. Korkowej 9, wygrała w niedzielę w Ekstra Pensji aż 50 000 zł, które będą wypłacane każdego miesiąca przez dwie dekady. Kupiła zakład na chybił trafił z dziesięciokrotną stawką.
45 000 przez 20 lat