Wpisy 300 331 – 300 430
13 maja 2011 16:24 → 13 maja 2011 19:30, 100 wpisów
Mag masz jakies typy na wieczór, bo musze smigac do miasta

mag...
Widziałam wczoraj twój wpis, że obiecałaś powiedzieć o czymś ważnym do gry w MM? Ja kieruję się intuicją przy typowaniu, ale czasem nie mogę tego połączyć?

Widziałam wczoraj twój wpis, że obiecałaś powiedzieć o czymś ważnym do gry w MM? Ja kieruję się intuicją przy typowaniu, ale czasem nie mogę tego połączyć?

mirnam61 > mnie na szczęście jakoś w woju nie chcieli
chyba za długo studiowałem 
chyba za długo studiowałem 
Robal_36/Robal-36/R-36
107 mln funciaków
w EuroMillion
ok. biorę się za to wahadełkiem
107 mln funciaków
w EuroMillion
ok. biorę się za to wahadełkiem

Kosmaty > nie ja w dniu ogłoszenia stanu wojennego miałem przysięgę
zmykam do szpitala ,>na widzenie<
mirnam miałem wyjsc 15 grudnia 81 wyszedłem 24 grudnia 82
mirnam miałem wyjsc 15 grudnia 81 wyszedłem 24 grudnia 82
aga31-jesteś /przedstawię Tobie mój sposób daje dość dobre wyniki ,należy trochę nad nim popracować ja nie mam za bardzo czasu .Ja gram n 5,6 skreśleń .
NA 22:15 
01,04,06,30,32,43
09,11,12,19,44,49,50,58,61,69
08,10,12,18,43,48,51,57,60,69

01,04,06,30,32,43
09,11,12,19,44,49,50,58,61,69
08,10,12,18,43,48,51,57,60,69
czy ktoś z Was tutaj wygrywa?
Wojewoda Łódzki Jolanta Chełmińska podczas piątkowej konferencji prasowej poinformowała, że podjęła decyzję o zamknięciu stadionu Widzewa Łódź na niedzielny mecz z Zagłębiem Lubin.
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW
To trzeba mieć najebane w główce
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW
To trzeba mieć najebane w główce
Gała , gdyby nie piłka nożna to dalej w Polsce byśmi jeździli furmankami , a tak przynajmniej parę autostrad wybudują 

...no a my jakby na to nie spojrzeć jesteśmy po części sponsorami naszych sportowców... 

najlepsze to było po awanturach w Bydgoszczy na PP że w Warszawie policja zatrzymała chłopaka który niby brał udział w zamieszkach na tym meczu,przystawiali mu broń do głowy,kazali mu się przyznać a jak się okazało gość nie był na meczu w Bydgoszczy
Gała, ja zapytałem, czy tutaj z osób, które są na stronie, na forum, czemu nikt nie wygrywa i mi nie chodzi o coś w stylu 7/10, ale o pełne wygrane 8/8 9/9 itd
Mnie zdumiewa czemu nikt nie wygrywa tych 25 milionów codziennie z trafiania 10/10 z plusem i dziesięciokrotną stawką?
Odpowiedz jest prosta - nikt nie potrzebuje tyle pieniędzy. Bo i na co to wydać? Wszyscy zadowalają się trafionymi 3/3 i 2/2, nooo czasami z plusem jak chcemy podzielić się z innymi. Pieniadze do szczęścia nie są potrzebne.
Odpowiedz jest prosta - nikt nie potrzebuje tyle pieniędzy. Bo i na co to wydać? Wszyscy zadowalają się trafionymi 3/3 i 2/2, nooo czasami z plusem jak chcemy podzielić się z innymi. Pieniadze do szczęścia nie są potrzebne.

kilkanaście razy 6/6iraz6/6x3 oraz 5/5 kilka razy okres 2lat gram pare razy w miesiącu
ulka45 to może zapodałabyś jakieś numerki na 22
zbieram na wyprawke dla dziecka
zbieram na wyprawke dla dziecka
spook>>
kreska z dołu, z górny no problem, ale r-36 - to źle brzmi
zenek44>>
nie - na grzybka mi tyle kasiory
kreska z dołu, z górny no problem, ale r-36 - to źle brzmi
zenek44>>
nie - na grzybka mi tyle kasiory
to nie jest tak ,że codziennie wygrywam dziś ja nie gram bo dziura w mózgu,ale zaglądaj do mojego profilu przedstawię po krótce jak to robię , napiszę to dzisiejszej nocy lub jutrzejszej
ostatnio cos mnie wzielo na jokera chociaz to kulawa gra
no i puscilem na wszystki liczby
no i puscilem na wszystki liczby
andromeda>>
Ty też narozrabiałaś ?{{mruga
kasika>>
tamten był dla Kathy, już się poprawiam

Ty też narozrabiałaś ?{{mruga
kasika>>
tamten był dla Kathy, już się poprawiam

aru aru > z jokerem daj sobie spokój 
Robal > ciekaw byłem bo podobno u nas zakład to ok.20 zł a za granicą 4 razy mniej

Robal > ciekaw byłem bo podobno u nas zakład to ok.20 zł a za granicą 4 razy mniej

napiszę tak jak powiedziałam teraz mam lenia w nocy lub jutro.pani która spodziewa się dzieciątka proszę o kontakt pod adresem uleczka567@o2.pl Do widzenia wszystkim
zenek44>>
nie pamiętam dokładnie, ale jest taniej
U "Nas" chyba też widziałem taniej...
A np. ten co puszcza za kogoś /"zagraj z szefem"
/ chce więcej 
nie pamiętam dokładnie, ale jest taniej
U "Nas" chyba też widziałem taniej...
A np. ten co puszcza za kogoś /"zagraj z szefem"
/ chce więcej 
Taka 12 przyszłowalem na jutro na Mini 2.13.24.35.39.4.14.34.38.41.28.36 i rozrzuce to na 8 zakł
Waldi zobacz swoja parkę z przed tyg... masz ja dzisiaj o 14... powinna wpaść ponownie

Macie mocne nerwy? Byłem tam wczoraj, widok okropny: http://www.tvs.pl/35029,echa_wczorajszej_tragedii_w_piekarach_slaskich.html,galeria,53669
zenek44 nie feruj wyroków. Na mój gust kierowca wcale nie musiał jechać szybko. Znam to miejsce. O tej porze tam z łuku wlatuje się w ostre zachodzące słońce. Nic nie widać. Nawet przepisowe 50Km/h jest zabójcze.
jak kto wygra TS
kupują Auto BMW wariatom drogowym
jak biedny kupują jedno rowerem jezdzi bezpieczne
jak myślicie człowieku
kupują Auto BMW wariatom drogowym
jak biedny kupują jedno rowerem jezdzi bezpieczne
jak myślicie człowieku
mag...

mag.. włożyć okulary słoneczne. Tam są znaki. Zbieg nieszczęśliwych okoliczności. Prosta, szeroka droga z poboczem i chodnikami. Nie ma innego racjonalnego wytłumaczenia. A widok ściskał za serce. Na pierwszym planie leży dziewczynka - niestety już nie żyła. Po prawej stronie chłopczyk (żyje) a najdalej leży babcia która zmarła.
My mamy tu dwa razy dziennie zbiegi okoliczności. Tak dziwnie się zbiega ułożenie kul że nie wygrywamy 

mag pisałem wczoraj 27 była pewniakiem od ................
dzis zmiana cyferek i wlazła

dzis zmiana cyferek i wlazła

dziś już nie gram 

(((