Wpisy 3 002 571 – 3 002 670
13 października 2017 20:21 → 13 października 2017 21:38, 100 wpisów
Nie grałem.
janosik podaj co z tego będzie mój typ jest opisany w poscie 3 000 000 ups
Islandorka ma Ciebie w ...
W miejscowości Białogard padła wysoka wygrana w zdrapce NOWY ZODIAK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
pan o kogo chodzi
którego
...nie wiesz?
sam zajarzyłeś wystarczyło poczytać ile to klęło na czacie
sam zajarzyłeś wystarczyło poczytać ile to klęło na czacie
24zl w błoto Jakpot ja sie zalamie
.no Kobiety tak się nie ....co
Fak
nie lubisz kobiet pan
pan mam to z doświadczenia jak któraś na mie leci a ja ją zpławiałem to wtedy mam u takiej jeszcze wieksze branie niż jak bym jej z prosto z mostu powiedział dobra
Chyba będzie kumulacja w EJ.
3 002 594. Janosik 2009 2017-10-13 (20:36) Zakopane.
Chyba będzie kupulacja w EJ.
Chyba będzie kupulacja w EJ.
Przywalili dzisiaj EJ, nie ma co.... Na 2 zakłady jedna liczba.
Jeszcze mam mini na 2losowania hehe
te co na mnie lecą same zagadują że wiadomo co u mnie nie mają SZANS
od zawsze 18 roku życia
Zbigniew nicpaj bo Ziobro sie dowie
jestem trzeżwy
Zbigniew.
Na mapach nie widać huraganu, który ma zmierzać nad... Europę.
Na mapach nie widać huraganu, który ma zmierzać nad... Europę.
poczytaj do kładnie janosik
Polacy w Irlandii i Wielkiej Brytanii szykują się na ex-huragan Ophelia
Huragan to będzie jak Ziobro się zderzy z drzewem...Jozuego
22,23,24,27,28,29,52,54,56,58
22,23,24,27,28,29,52,54,56,58
Były huragan docelowo dotrze w pobliże południowych wybrzeży Islandii, gdzie pozostanie przez całą pierwszą połowę przyszłego tygodnia. W tym czasie w Polsce będziemy się cieszyć przepięknym babim latem, które będzie nam zapewniać potężny wyż znad rejonu Morza Czarnego.
Nie dość, że będzie słoneczne i sucho, to jeszcze bardzo ciepło, bo nawet powyżej 20 stopni w cieniu. To przyjemne ciepło będzie po części zasługą niżu Ophelia, ponieważ będzie on wspólnymi siłami z wyżem czarnomorskim ściągać z dalekiego południa bardzo ciepłe powietrze w kierunku środkowej Europy, w tym również Polski.
Pogoda popsuje się dopiero w drugiej połowie przyszłego tygodnia, gdy dotrą nad nasz kraj deszczowe fronty niżu Ophelia, które przyniosą nam ochłodzenie oraz silniejszy wiatr. Ostatnie prognozy nie wskazują jednak na to, abyśmy mieli do czynienia z wichurami na skalę orkanu Ksawery. Tym razem aura okaże się dla nas łaskawa.
Nie dość, że będzie słoneczne i sucho, to jeszcze bardzo ciepło, bo nawet powyżej 20 stopni w cieniu. To przyjemne ciepło będzie po części zasługą niżu Ophelia, ponieważ będzie on wspólnymi siłami z wyżem czarnomorskim ściągać z dalekiego południa bardzo ciepłe powietrze w kierunku środkowej Europy, w tym również Polski.
Pogoda popsuje się dopiero w drugiej połowie przyszłego tygodnia, gdy dotrą nad nasz kraj deszczowe fronty niżu Ophelia, które przyniosą nam ochłodzenie oraz silniejszy wiatr. Ostatnie prognozy nie wskazują jednak na to, abyśmy mieli do czynienia z wichurami na skalę orkanu Ksawery. Tym razem aura okaże się dla nas łaskawa.
islandorka,,,, Bayer Full - Panno Walerciu (Kolekcja biesiadna)
Zbychuto dobra bo w Polsce brakuje rąk do pracy za...2000 brutto
witam zbigniew: a kiedy pojawi się zima w tym roku nie słyszałeś może?
islandorka dziś piątek 13 stego
Pasko w marcu
Zaręczą się po 4-ro milionowym wpisie,a pobiorą po 10ciomilionowym
Dobry wieczór,
Jeśli wyniki u Słowaków są aktualne, to w Polsce padła wygrana 3stopnia 98tys.EUR
Brak głównej wygranej.
Jeśli wyniki u Słowaków są aktualne, to w Polsce padła wygrana 3stopnia 98tys.EUR
Brak głównej wygranej.
grudzień ciepły styczeń zależy czy mi da luty deszczowy
Zbigniew.
Powtarzam jeszcze raz:
Na mapach nie widać żadnego huraganu, ktoś straszy ludzi.
Powtarzam jeszcze raz:
Na mapach nie widać żadnego huraganu, ktoś straszy ludzi.
Witam
Bardzo bobra prognoza Pogody!!!!Chyba w żadnej telewizji bym tego nie usłyszał,Pytanie tylko Jedno czy to się sprawdzi na 100%
Bardzo bobra prognoza Pogody!!!!Chyba w żadnej telewizji bym tego nie usłyszał,Pytanie tylko Jedno czy to się sprawdzi na 100%
Zbigniew.
Powtarzam jeszcze raz:
Na mapach nie widać żadnego huraganu, ktoś straszy ludzi. nie w Polsce ..
wielka brytania
Powtarzam jeszcze raz:
Na mapach nie widać żadnego huraganu, ktoś straszy ludzi. nie w Polsce ..
wielka brytania
Tak mi się wydaje to nie te mapy
Nad ciepłymi wodami Oceanu Atlantyckiego narodził się właśnie kolejny tropikalny cyklon, który bardzo szybko przekształcił się w huragan, któremu nadano imię Ophelia. Formacja burzowa powoli przesuwa się w kierunku północno-wschodnim, a więc w stronę Europy.
Zgodnie z prognozami amerykańskiego Krajowego Centrum ds. Huraganów (NHC) żywioł będzie systematycznie przybierać na sile. W niedzielę (15.10) otrze się o zachodnie wybrzeże Portugalii i północno-zachodnie wybrzeże Hiszpanii. Spodziewane są wysokie fale sztormowe i obfite deszcze.
Te drugie zjawisko jest teraz bardzo potrzebne w zachodniej części Półwyspu Iberyjskiego, gdzie panuje susza, która objawia się dramatycznymi w skutkach pożarami lasów. Jedynie solidne deszcze są w stanie je ugasić i zapobiec rozprzestrzenianiu się kolejnych.
Na początku przyszłego tygodnia Ophelia już jako głęboki niż umiarkowanych szerokości geograficznych dotrze do zachodnich wybrzeży Irlandii i Szkocji. Również tam spodziewane są wysokie fale sztormowe oraz silne opady. Na skalistych wybrzeżach porywy wiatru mogą przekraczać 120 km/h. W krótkim czasie może spaść od 50 do nawet 100 mm deszczu.
Zgodnie z prognozami amerykańskiego Krajowego Centrum ds. Huraganów (NHC) żywioł będzie systematycznie przybierać na sile. W niedzielę (15.10) otrze się o zachodnie wybrzeże Portugalii i północno-zachodnie wybrzeże Hiszpanii. Spodziewane są wysokie fale sztormowe i obfite deszcze.
Te drugie zjawisko jest teraz bardzo potrzebne w zachodniej części Półwyspu Iberyjskiego, gdzie panuje susza, która objawia się dramatycznymi w skutkach pożarami lasów. Jedynie solidne deszcze są w stanie je ugasić i zapobiec rozprzestrzenianiu się kolejnych.
Na początku przyszłego tygodnia Ophelia już jako głęboki niż umiarkowanych szerokości geograficznych dotrze do zachodnich wybrzeży Irlandii i Szkocji. Również tam spodziewane są wysokie fale sztormowe oraz silne opady. Na skalistych wybrzeżach porywy wiatru mogą przekraczać 120 km/h. W krótkim czasie może spaść od 50 do nawet 100 mm deszczu.
janosik dzięki temu będzie słonecznie w Polsce i prawdopodobnie aż 25 na południu czytaj normalne strony
janosik ty myślisz tylko o JEDNYM 4 razy po dwa razy i nad ranem jeszcze raz
raz janosikowi dałam 3/3 on 0/3 a tu 3/3 padło 540
spadam do losowania
Zbigniew.
Nie oszukuj, bo każde sprawdzenie ZAPISYWAŁEM, a takie zdarzenie nie miało miejsca.
Nie oszukuj, bo każde sprawdzenie ZAPISYWAŁEM, a takie zdarzenie nie miało miejsca.
Bul zgoda.
Słowacy nie dbają o świeżość strony, a mnie się daty....
Słowacy nie dbają o świeżość strony, a mnie się daty....
Ale teraz można wstępnie napisać,
brak głównej wygranej, dwie wygrane drugiego stopnia, cztery trzeciego.
Wszystkich wygranych osób: 621.395
brak głównej wygranej, dwie wygrane drugiego stopnia, cztery trzeciego.
Wszystkich wygranych osób: 621.395
Sebool.
2/50 1/10 w EJ
Zagrane 1-szy raz z ciekawości
WITAM WSZYSTKICH na MM na 21,40 takie cos, 13,17,20,22,25,28,34,36,42,44,48,50,52,53,54,55,58,59,61,66,71,73,75,76,78
Część Artur
Dziś 13 figle spłata będzie 14
7.14.21
66