Wpisy 2 998 173 – 2 998 272
8 października 2017 15:51 → 8 października 2017 18:54, 100 wpisów
czyli lepiej zarabia niz na lotto zabezpieczyl sie gdyby ludzie nie grali w lotto tylko w jackpota
Przecież te wszystkie gry liczbowe są tsa to tak jak wszystkie rzeki strumyki potoki wpływają do jednego morza ts nie ma żadnych strach a jak twierdzi inaczej to ku....bredzi bezczelnie
ja nie rozumiem dlaczego w niemczech 2 euro kosztuje, polacy sa gorsi? bo ts polska firma najwiecej zrzyna...
poprostu loteria sprzedaje za 1,5 euro zaklady kazdy kraj bierze po 0,5 euro za jeden zaklad do kasy a tutaj 1,5 euro zabieraja
poprostu loteria sprzedaje za 1,5 euro zaklady kazdy kraj bierze po 0,5 euro za jeden zaklad do kasy a tutaj 1,5 euro zabieraja
Chcecie zarabiać ?
To zarabiajcie na SMS-ach. Zaoferujcie ludziom w jakiś sposób czy przez radio czy przez internet że jest do wygrania 5000zł wystarczy wysłać SMS-a za 1.25zł by wziąć udział w grze i w ten sposób zarabiacie, proste no nie ???
To zarabiajcie na SMS-ach. Zaoferujcie ludziom w jakiś sposób czy przez radio czy przez internet że jest do wygrania 5000zł wystarczy wysłać SMS-a za 1.25zł by wziąć udział w grze i w ten sposób zarabiacie, proste no nie ???
problem jest taki ze mam zalozmy paredziesiat tysiecy na koncie i dylematy czy moge grac o duza kase, a moze powinienem pracowac i powoli zbierac, czy mam juz tyle ze moglbym wiecej wygrac
Po prostu trza mieć szczęście aby wygrać główną wygraną, prawda ???
A mówią że pieniądze szczęścia nie dają, prawda ???
Jedno z drugim się gryzie com napisał powyżej no nie ?
A mówią że pieniądze szczęścia nie dają, prawda ???
Jedno z drugim się gryzie com napisał powyżej no nie ?
Jadlem loda,myslalem o pomysle angierskiegoi wymyslalem.Grac na 6 licz multi zamiast 10 i tylko 4 dziesiatkami
Sorry ,zmiana na 5 bo 3\5 to 4 zyla a w jednej 10 losuja najwyzej 5 liczb
kupony wyslane teraz liczy sie tylko mecz polska bialo czerwoni z czarnogora 3-0
Obstawilem wczoraj u bukow 1000 zl po kursie 8.25 na victories czarnogory ,dowry pomysl?
Cześć w Eurojackpocie miałem 0/5 2/2, myślałem placa coś za to a tu nic. Trafiłem 6/7 meczy Eliminacji 9 kolejki i wygrałem 40.28, a mogłem ponad 400 !!! Tylko Serbia nie weszła. Polsko do boju, bo czeka kolejny kupon, wygramy 2-0 !!! A macie szampany gotowe ?
Ja wchodzę w drugiej połowie !!!
Robert,ja tez cos mamjutro totalna zmiana ...na 5 liczb Pn,sr,pt,niedz po 4 zaklna poczatek stawka 1
Cicho Nawalka mówi !!!
Nawałka
Mogę wejść na boisko grać ?
Szalony, że dał na Czarnogóre.
Jaka pozycja ? Pracuję na magazynie. Niedługo wypłata, przerobiłem we wrześniu 195 godzin.
8 zł na godzinę chyba ?
8 zl na godzine to gdzie ty pracujesz jako ukrainiec choc nie oni od 18 zl w gore jako koreanczyk z polnocy
Jak zacząłem pracę to nakładałem gorące obuwie na kopyta, obciąć pempowiny i na choinkę założyć. Ale ludzie chcieli więcej i na maszynie po jednej osobie, choć znowu po staremu jest, na trzy zmiany i akord.
Co ty wymagasz ?
Ale mam blisko do pracy no 1 km i skuterem jeżdżę na 06:00.
I jeszcze studiuję co drugi weekend.
Szkoda, że mnie tam nie ma jak kolegi.
Hymn odśpiewany !!!
Pięknie
Gol
A to co stadion???
A cyferki
Jaś
Jakiś mecz, kto gra to nie wiem.
I tak nie gram
Islandorka.
W niedzielę się nie gra.
Dusia.
U mnie też leje i wieje
Dusia
Dusia
JAK MOCNO LUNIE TO mój mąż przejdzie na mój telewizor bo ,tam jak mocno pada na satelite to obraz się traci
Dusia dasz
A ty pójdziesz oglądać śnieg
Kiepsko dzis gra wygląda ja bym z grypą lepiej rozgrywal
No i brawo jedziemy na Mistrzostwa Świata !!!
Ja wchodzę za Szczęsnego zaraz.
O za Lewandowskiego.
O suka pies przebiegła do góry.
Zieliński Bereszynski grają tylko ok reszta poniżej
Żeby niebylo 2 napastnika w Polsce